Ben mi kötü düşünüyorum sizce

Benim cocugum var arabayi oyuzden aldjk zaten acil bir durum olur hastane vs. Kapimizda bi arabamiz dursun diyerek. Bana bir de ozelikle hafta sonlari almasi kizdiriyo herkes planini haftasonu yapar zaten. Ee bizde oyle. Bir de esime soyleniyor ama ben tesadufen duymasam yine haberim olmayacak. Araba onlardayken o an canim biyere gitnek istese ben mi o zamn o koca arabayla gidicem. Ne farketti simdi.

Madem o koca araba onlara da lazım olmuyor neden satıp yerine küçük bi araba alınmıyor?

Kp arabasi olmasa bence arada verilebilir ama sizin KP arabasi varmış zaten. Haftasonu almak istemeleri ayri dusuncesizlik. İlla plan programiniz olmasi gerekmiyor. İnsan bir anda canı gezmek ister araba yok. Eşinize haber vermeden de almaya başlamış yavaş yavaş. Allah sonunuzu hayir etsin. Esinizin dengeyi kurmasi gerekiyor. Ona hayir diyemedigi icin siz bozuluyorsunuz.

Ehliyetiniz yokmuş, aracı eşiniz kullanıyormuş, haliyle ona soracaklar almak için.

İnsanlardan ‘’ayy bunun taksidini eşi de ödüyor ondan da izin isteyelim’’ şeklinde ince bir düşünce beklemeniz yersiz.
Eşinize tepki göstermeniz gerekir hayır diyemediği için.

Aracı siz de kullansaydınız o zaman böyle bir beklentiye girmenize hakverirdim.

Eşinize söylüyorsa bence sorun olmamalı ama benim eşim bana sorar işimiz var mı yarım ağazda olsa ben kıramam tabi ver derim.bence takılma ufak şeylere hayat o kadar güzelki kötü düşünceleri koyma kafana

Ben pek dogru bulmadim acikcasi. Hadi 1 kere aldin 2 kere aldin surekli surekli onlarda bencillik yapiyo resmen. Dusunmeleri gerek. Bende olsam cok rahatsiz olurdum haklisin

ehliyet alın arabanızda söz sahibi olun. diğer türlü havada kalıyor söyledikleriniz. zaten kullanamıyor ona niye soralımki diye düşünüyorlar büyük ihtimalle. bu konuda sizi arayıp ayrıca sormaları çok gerekli değil. bana asıl sorun planınız olduğu zamanlarda bile eşinizin kıramayıp arabayı vermesi gibi geldi. planımız varken böyle birşeye asla izin vermem ( hastalık vs hariç). bence siz eşinizle izin mevzusunu değil bunu konuşun. ve bir an önce ehliyetinizi alın.

Tesekkur ederim kizlar tavsiye ve fikirleriniz icin. Cok dert ettigim konu degil ama bazen gercekten rahatsiz edici oluyor.

Eşine söyledikleri için ayrıca sana söyleme Gereği duymuyor olabilirler . Bir de ehliyetiniz olmadığı için .

Kizlar sanirim biraz eksik yazmis olabilirim. Eşim işte oldugu zamanlarda almak istedikleri zaman ona da soylemiyolar. Nasilsa işte diye. Ben de kullanmicam icin evde olsamda benimde bilgim olmuyor. Alip kullanip tekrar getiriyolar.

vay anam vay benim kocayla yarışsa kocan başabaş gelirler bıktım ben dile getiriyorum haklısın diyor ama tam gaz devam kullanılmak adamın hoşuna gidiyor

çok haklısınız bende bu sekılde konulara sınır oluyorum ama soyllemek çare omuyor kavga cıkıyor arabayı alıyorsun taammda kızım ben arabayla bıir işim var de belki sen çalındı sanıcaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…