Hanımefendi milletten zarar gelir diye istememek ayrı, asla vermem araba yoksa taksiyle gitsinler. Kimse istemeye bile cesaret edemez demek ayrı.Eşim aileme gittiğimizde arabayı bırakıyor çunku farklı şehirlerdeyiz ( 2 saat arası ) arabayı bırakıp otobusle dönuyor.bizi almayada otobusle geliyor dönuşte arabamızla dönuyoruz.bir kaç defa hoca bulup kullanmak için pratik yapacaktım olmadı malesef.bu sebeple bıraktı arabayı.kendiside işe servisle gitti.Ayrıca vermiyor olmam niye insanlara bu kadar sıkıntı yaptı anlamıyorum.Araba ev verilir mi yahu? Bence istemek gayet ayıp olarak karşılanır bizim çevremizde." kimden ödunç araba istesem başıma bişey geldi tövbe bidaha istemem" diye çok hikayeler duydum çevremde.
dünyadaki cahillerin hepsi,kendini çok akıllı sananlardır...sizin kadar komik cahil degilim inanın.
Ben beddu a olarak o araba ona mezar olsun gibi birsey demedim. Evet Allah herkesin kalbini biliyor. Babasina bile araba vermeyenlerinkini de biliyordur.o arabayla mezara girecek sanki demek hoş bir lafta degil.neyse allah herkesin kalbını biliyor.ben ihtiyac halinde bile olsa vermem demedim.keyfi durumlar için niye vereyim ki hem karşı tarafında arabası varsa.hastası olur acil durum tabiki veririm ama adam keyfine gezmeye gidecek niye vereyim ayrıca kendi arabası varken benimkini istemesi terbiyesizliktir bence.ama böyle deyince malım kıymetli oldu sizlere göre.ok öyle olsun.
hahahah aynı senin gibi işte :) kendini anlatmışsın tebrik ederim :)dünyadaki cahillerin hepsi,kendini çok akıllı sananlardır...
hanımefendi babam beyin anevrizması geçirdi.beyin damarlarından ameliyat oldu.son zamalarda yurumesinde problem var.birkaç adımda bir yere dizüstü düşüyor.doktordan eve gelemiyor zaten.beyin bacaklara yurume komutu vermiyormuş.Refleksler fazlasıyla zayıf.böyle birine araba veripte kaza yapıp kendini öldürmesine yada sakatlık yaşamasına yadaaa birine çarpıp öldürmesine vs izin mi vereyim.evet bencilim arabamı vermediğim için.evet allah kalbimi biliyor.Ben beddu a olarak o araba ona mezar olsun gibi birsey demedim. Evet Allah herkesin kalbini biliyor. Babasina bile araba vermeyenlerinkini de biliyordur.
öyle ise komik cahilde siz oluyorsunuz,tüm sözler sahiplerine ait olduğuna görehahahah aynı senin gibi işte :) kendini anlatmışsın tebrik ederim :)
offffffff klasiköyle ise komik cahilde siz oluyorsunuz,tüm sözler sahiplerine ait olduğuna göre
Pardonda muneccim degiliz babanizin hastaliklarini bilemeyiz, yorumumuzu ona gore yapariz.hanımefendi babam beyin anevrizması geçirdi.beyin damarlarından ameliyat oldu.son zamalarda yurumesinde problem var.birkaç adımda bir yere dizüstü düşüyor.doktordan eve gelemiyor zaten.beyin bacaklara yurume komutu vermiyormuş.Refleksler fazlasıyla zayıf.böyle birine araba veripte kaza yapıp kendini öldürmesine yada sakatlık yaşamasına yadaaa birine çarpıp öldürmesine vs izin mi vereyim.evet bencilim arabamı vermediğim için.evet allah kalbimi biliyor.
biraz daha üzerinize gelindiğinde bu konuyu nasıl hepimizin eline mendil alıp ağlayacak hale getireceğinizi çok merakla bekliyorum doğrusu.hanımefendi babam beyin anevrizması geçirdi.beyin damarlarından ameliyat oldu.son zamalarda yurumesinde problem var.birkaç adımda bir yere dizüstü düşüyor.doktordan eve gelemiyor zaten.beyin bacaklara yurume komutu vermiyormuş.Refleksler fazlasıyla zayıf.böyle birine araba veripte kaza yapıp kendini öldürmesine yada sakatlık yaşamasına yadaaa birine çarpıp öldürmesine vs izin mi vereyim.evet bencilim arabamı vermediğim için.evet allah kalbimi biliyor.
müneccimsiniz demedim, ailemin hastalıklarını bilebilirsiniz de demedim.Bu insanların kendisiyle aynı görüşte olmayanlara bu şekilde saldırmalarını anlamıyorum.3 kişi üzerime geliyorsunuz yok bencillikte nirvana yapmışım bilmem ne. size ne kime ne? kendiniz gibi olmayan insanlara niye saldırma ihtiyacı duyuyorsunuz.herkes aynı düşüncede olmak zorunda mı?Pardonda muneccim degiliz babanizin hastaliklarini bilemeyiz, yorumumuzu ona gore yapariz.
evet klasik mahalle ağzına genelde tek uyan cevap budur,diğerleri fazla büyük durur.offffffff klasik
Pekimüneccimsiniz demedim, ailemin hastalıklarını bilebilirsiniz de demedim.Bu insanların kendisiyle aynı görüşte olmayanlara bu şekilde saldırmalarını anlamıyorum.3 kişi üzerime geliyorsunuz yok bencillikte nirvana yapmışım bilmem ne. size ne kime ne? kendiniz gibi olmayan insanlara niye saldırma ihtiyacı duyuyorsunuz.herkes aynı düşüncede olmak zorunda mı?
ne kadar terbiyesiz olduğunun farkında mısın? hem cahil hem terbiyesiz.yazıkbiraz daha üzerinize gelindiğinde bu konuyu nasıl hepimizin eline mendil alıp ağlayacak hale getireceğinizi çok merakla bekliyorum doğrusu.
sana buyuk geldigi gibi.evet klasik mahalle ağzına genelde tek uyan cevap budur,diğerleri fazla büyük durur.
Almalarına takılmıyorsan sormamalarına da sana takılmaMerhaba arkadaslar.
Iki yillik evliyiz.. evlendikten sonra araba aldik. Esimin ailesininde buyuk ticari bir arac var. Simdiye kadar gitmek istedikleri yere onunla gidiyolardi.(hastane, carsi, sehirdisi akraba ziyateti fln). Ama biz araba aldiktan sonra. Ozellikle haftasonlari sehirdisina veya köylerine gitmeleri gerektiginde bizim arabayi aliyorlar. Kucuk araba daha kolay oluyor diye. Bunda sorun yok tabiki alsinlar ama araci gitmelerine birkac saat kala esime soyluyorlar biz gitcez isiniz yoksa arabayi alalim diye. Esimde kiramaz tabi alin diyor. Bizim bi planimiz olsa bile. Benim takildigim.konu hicbir zaman bana bir kez bile sormadilar kizim isiniz var mi veya aliyoruz kizim seninde haberin olsun diye. Bende kendimi sanki hice sayilmis hissediyorum. Esime soyledim bunu guzellikle o da boyle dusunduhunu bilseler bi daha istemezler. Cok yanlis dusunuyosun diyor.
Hatta bir kac kez arabayi almislar( yedek anahtar var babasinda) benim haberim yoktu esimde isteydi. Asagi arabadan bisey almaya indim araba yok bende merak ettim tabi esime sordum oda babam almistir belki dedi. Ve o almisti. Yani anlatmak istedigim arabayi almalarinda sorun yok inanin alabilirler. Ama ben evde oldugum halde haberi olsun en azindan diye soylemiyorlar bile. Bu arada ehliyetim yok yani arabayla biyere gitme ihtimalim yok ama yinede haber verilmesi gerekmez mi ben mi yanlis dusunuyorum sizce. Bu konu da ne yapmaliyim fikirlerinize ihtiyacim var.
neden köşeye sıkışınca tek bulduğunuz yöntem hakaret,halbuki az önce söz sahibine yakışır demiştik.ne kadar terbiyesiz olduğunun farkında mısın? hem cahil hem terbiyesiz.yazık
öyle olsaydı lafı yer susardım,yada sizin gibi hala iki hakaret kelimesini yazar yazar dururdum.sana buyuk geldigi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?