Ben mi kötü düşünüyorum sizce

Hanımefendi milletten zarar gelir diye istememek ayrı, asla vermem araba yoksa taksiyle gitsinler. Kimse istemeye bile cesaret edemez demek ayrı.

Ben veriyorum guvendigim kişilere.
Lazim olduğunda da başta babam olmak üzere gayet alabiliyorum.

Ha gidip karşı komşunun arabasını istemem, evet yazdığınız sebepten ama.

Ben beddu a olarak o araba ona mezar olsun gibi birsey demedim. Evet Allah herkesin kalbini biliyor. Babasina bile araba vermeyenlerinkini de biliyordur.

Ben beddu a olarak o araba ona mezar olsun gibi birsey demedim. Evet Allah herkesin kalbini biliyor. Babasina bile araba vermeyenlerinkini de biliyordur.
hanımefendi babam beyin anevrizması geçirdi.beyin damarlarından ameliyat oldu.son zamalarda yurumesinde problem var.birkaç adımda bir yere dizüstü düşüyor.doktordan eve gelemiyor zaten.beyin bacaklara yurume komutu vermiyormuş.Refleksler fazlasıyla zayıf.böyle birine araba veripte kaza yapıp kendini öldürmesine yada sakatlık yaşamasına yadaaa birine çarpıp öldürmesine vs izin mi vereyim.evet bencilim arabamı vermediğim için.evet allah kalbimi biliyor.

Pardonda muneccim degiliz babanizin hastaliklarini bilemeyiz, yorumumuzu ona gore yapariz.

biraz daha üzerinize gelindiğinde bu konuyu nasıl hepimizin eline mendil alıp ağlayacak hale getireceğinizi çok merakla bekliyorum doğrusu.

Pardonda muneccim degiliz babanizin hastaliklarini bilemeyiz, yorumumuzu ona gore yapariz.
müneccimsiniz demedim, ailemin hastalıklarını bilebilirsiniz de demedim.Bu insanların kendisiyle aynı görüşte olmayanlara bu şekilde saldırmalarını anlamıyorum.3 kişi üzerime geliyorsunuz yok bencillikte nirvana yapmışım bilmem ne. size ne kime ne? kendiniz gibi olmayan insanlara niye saldırma ihtiyacı duyuyorsunuz.herkes aynı düşüncede olmak zorunda mı?

Peki

biraz daha üzerinize gelindiğinde bu konuyu nasıl hepimizin eline mendil alıp ağlayacak hale getireceğinizi çok merakla bekliyorum doğrusu.
ne kadar terbiyesiz olduğunun farkında mısın? hem cahil hem terbiyesiz.yazık

Almalarına takılmıyorsan sormamalarına da sana takılma
Ehliyetin bile yokmus
Ben olsam almalarına takılırdım

ne kadar terbiyesiz olduğunun farkında mısın? hem cahil hem terbiyesiz.yazık
neden köşeye sıkışınca tek bulduğunuz yöntem hakaret,halbuki az önce söz sahibine yakışır demiştik.
Sözlerin senin üzerinde çok şık duruyor,bana hiç olmadı.

Bana size yapılan saygısızlık gibi geldi . Şahsen aynı durumda arabayı daha sık kullanırdım ve işe arabayla giderdim .

hem sana hem esine söylemeleri garip olurdu. esinin sana haber vermesi gerek. ve ya istediklerinde bi sonaya sorayım bugun lazim miydi diyebilir. esinde bitiyor is. sizin planınız olduğunda da onların arabasını alın.

Herkes kendi arabasını kullansın cnm .Hem ne öyle onların arabası olmasa dediğin olur. , acil bir durum sözkonusu olur istenir buna bisey diyemem ama sonuçta sizde bir aile olmuşsunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…