Onunda sebebi var da cok uzun dedim ya sadece gecerli bi. Sebebi olduguna emin olabilirsinizEvinde durmazsan eşine bakmak için annesi gider tabiki.
Niye annenlerdesin
Kocana kim baksın ozaman:)Ben de gıcık olurdum şahsen. Ben evde yokken ne işleri var canim
Anasına gitsinKocana kim baksın ozaman:)
Onunda sebebi var da cok uzun dedim ya sadece gecerli bi. Sebebi olduguna emin olabilirsiniz
Ya bir de cocukmu illa birimi bakcakBen de gıcık olurdum şahsen. Ben evde yokken ne işleri var canim. Kocam gitsin anasının evine,niye bize toplaşmışlar? Bizim gelin yabanci yurt dışına gidiyor uzun süre gelmediği oluyor,biz o yokken gitmiyoruz bile evine. abim geliyor annemlere. Bence doğrusu bu
HiçYa bir de cocukmu illa birimi bakcak
Soyle dusun ki normalde esim benim titiz oldugumu bilir ona gore davranir bende kucuk bebek var inanin boyle zamanlarda tuvaletten sidik temizliyorum anliyomusunuz annezi olabilir benim annem bende asla o kadar rahat davranmiyoreşyalarıma düzenime dokunulmasına deli olurdum
ama annesi sonuçta oğlunu yanlız bırakmak istemeyebilir, sinir olsamda kabullenirdim... siz evde olmadığınız için eşiniz temizlik yapacakmıydı hayır ee kv kp pis olsa ne yazar şu durum her şekilde eve gittiğinizde temizlik yapmanız gerekiyor
Gercekten durum bende de inada bindi yani dusunun bakin sonucta o evin duzenini ben kurmusum benimm esim cocukmu ki illa biri baksin kazik kadar herif cise mi tutcak anasiAcık soylemek gerekırse bende cooook rahatsız olurdumeger cok dusunuyorsa oglunu kendı evıne cagırsın yanı esınde annesınde kalsın
katılıyorum kesınlıkleGercekten durum bende de inada bindi yani dusunun bakin sonucta o evin duzenini ben kurmusum benimm esim cocukmu ki illa biri baksin kazik kadar herif cise mi tutcak anasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?