Ben mi kötüyüm?

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Merhaba arkadaslar derdim cok uzun da anlatip sıkmak istemedigim icin.ozetle bir soru sorucam. Yeterli olacak benim icin cevaplar zira vicadanimi sorgulamaya basladim ben mi fenayim diye. Simdi ben cocugumla bursa da memlekette annemlerdeyim. Bu durumda olsaydiniz ve esinizle yasadiginiz evde siz memleketteyken esinizin yaninda kayinvalide ve kayinpeder kalsa hergunn sizin evinizi kullansa mutfaginda kayinvalide yemek yapsa kendi evi gibi rahatsiz olur muydunuz hatta benimm gibi nefret etme boyutune gelir miydiniz ? Hele ki cok rahat insanlarsa temizlik konusunda falan ... Tesekkur ederim simdiden kizlar. Bu arada suanda annemde olmamin gecerli bir sebebi var dedifim gibi uzun olur anlatirsam esimin kendi yemegini yapacak yasta oldugunu dusunuyorum ben yokken benim evim cok rahat kullanilio

Evinde durmazsan eşine bakmak için annesi gider tabiki.
Niye annenlerdesin

eşyalarıma düzenime dokunulmasına deli olurdum
ama annesi sonuçta oğlunu yanlız bırakmak istemeyebilir, sinir olsamda kabullenirdim... siz evde olmadığınız için eşiniz temizlik yapacakmıydı hayır ee kv kp pis olsa ne yazar şu durum her şekilde eve gittiğinizde temizlik yapmanız gerekiyor

Ya bir de cocukmu illa birimi bakcak

Acık soylemek gerekırse bende cooook rahatsız olurdum eger cok dusunuyorsa oglunu kendı evıne cagırsın yanı esınde annesınde kalsın

Soyle dusun ki normalde esim benim titiz oldugumu bilir ona gore davranir bende kucuk bebek var inanin boyle zamanlarda tuvaletten sidik temizliyorum anliyomusunuz annezi olabilir benim annem bende asla o kadar rahat davranmiyor

Acık soylemek gerekırse bende cooook rahatsız olurdum eger cok dusunuyorsa oglunu kendı evıne cagırsın yanı esınde annesınde kalsın
Gercekten durum bende de inada bindi yani dusunun bakin sonucta o evin duzenini ben kurmusum benimm esim cocukmu ki illa biri baksin kazik kadar herif cise mi tutcak anasi

Gercekten durum bende de inada bindi yani dusunun bakin sonucta o evin duzenini ben kurmusum benimm esim cocukmu ki illa biri baksin kazik kadar herif cise mi tutcak anasi
katılıyorum kesınlıkle hanı yanlız kalıyo dıye gelmıslerdır dıye dusundugumde dedıgım gıbı ben olsam oglum sen bıze gel karın gelene kadar derdım

Ayyy ben yokken istedigi kadar gelsn kalsn yeterki ben varken gelmesn o yuzden hic sknti yapmazdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…