Hahaha ilahi bu da baska bir bakis acisi guzelAyyy ben yokken istedigi kadar gelsn kalsn yeterki ben varken gelmesn o yuzden hic sknti yapmazdm
Hah iste arkadasim ya suan dusundukce cilduruyorum gidesim gelmiyo artik adamdan bile sogudum bu ne rahatlik yaa ustelik diger ogluda ayni sehirde evli ona nie gitmiyoAllah Allah ne münasebet ya.. kv gelip yemek yapsa hadi bi derece de, kp işi neymiş senin evinde pardon ?
ben evime 5 dk mesafe olan bi hastanede doğum yaptım, doğumdan önce bi gece doğumdan sonra da iki gece hastanede kaldım. eşimin ailesi de iki vesayet uzakta otuıruyolardı, gel-git olmasın diye bi gaflette bulunup annenler kalsın bizde dedim.. aman aman yaa... altı üstüne gelmiş. mutfağımdan banyoma çamaşırlığıma kadar tüm düzenimi bozmuşlar...
bi daha mı? aman aman.... cinnet sebebi.
Sinirlenseniz bile bu sebeple eşinizi kırmayın bence.Gercekten durum bende de inada bindi yani dusunun bakin sonucta o evin duzenini ben kurmusum benimm esim cocukmu ki illa biri baksin kazik kadar herif cise mi tutcak anasi
normalde siz varken kendi evlerinde kalmıyolar mıydı bu insanlar?Hah iste arkadasim ya suan dusundukce cilduruyorum gidesim gelmiyo artik adamdan bile sogudum bu ne rahatlik yaa ustelik diger ogluda ayni sehirde evli ona nie gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?