Ben mi kötüyüm?

Allah Allah ne münasebet ya.. kv gelip yemek yapsa hadi bi derece de, kp işi neymiş senin evinde pardon ?
ben evime 5 dk mesafe olan bi hastanede doğum yaptım, doğumdan önce bi gece doğumdan sonra da iki gece hastanede kaldım. eşimin ailesi de iki vesayet uzakta otuıruyolardı, gel-git olmasın diye bi gaflette bulunup annenler kalsın bizde dedim.. aman aman yaa... altı üstüne gelmiş. mutfağımdan banyoma çamaşırlığıma kadar tüm düzenimi bozmuşlar...
bi daha mı? aman aman.... cinnet sebebi.

Ben evde yoksam eşim annesine gider bir kaç gün. Kayınvalidemin gelip bizde kaldığı görülmemiştir. Kalsa rahatsızlık hissetmezdim sanırım. Ama benim kayınvalidem temizdir öyle evi mahvetmez. Evleri uzak mı? Eşinin işine uzak kalıyorsa onun için geliyor olabilirler mi?

Kendi evine neden çağırmıyor ben kayinvalidede olsam gelinim evde yok ken girip o evi kullanmam yanlış oğlumu çağırırım evime tabi eşiniz size kızgın yada kırgın mi da annesini çağırmışdir

Bunun için sıkmayın canınızı. Sonuçta mutfağınızda yemek yapıyor ama o yemekten eşinizde yiyor. Yani bir nevi oğlu için yapıyor o yemeği. Benimki de keşke ben bir yere gidince gelip kalsa oğluna baksa ama nerde yalvarsam bile gelmez o derece yani.

Hah iste arkadasim ya suan dusundukce cilduruyorum gidesim gelmiyo artik adamdan bile sogudum bu ne rahatlik yaa ustelik diger ogluda ayni sehirde evli ona nie gitmiyo

Şimde neden kendi evlerine oğullarını çağırmadıkları önemli.. Böyle bir durumda ben eşimin annesinin yanına gidip kalmasını tercih ederim. Yanlız bir dönem bende annemin yanına tatillerde gidip kaldığımda eşim evde kalıyordu. Döndüğümde ocağı 1 haftada zor temizliyordum .Dağınıklıkda cabası .Öyle evin düzeni falanda kalmıyordu ben sana söyliyim. O yüzden kayınvalidenin gelip toplaması temizlemesi işime gelir yani

Gercekten durum bende de inada bindi yani dusunun bakin sonucta o evin duzenini ben kurmusum benimm esim cocukmu ki illa biri baksin kazik kadar herif cise mi tutcak anasi
Sinirlenseniz bile bu sebeple eşinizi kırmayın bence.

Söyleyin siz gelemeden bir temizlikçi ayarlasın, evi baştan aşağıya temizletsin. Belki görümce, ya da kardeşiniz falan evi bekleyebilir o gün.

Hah iste arkadasim ya suan dusundukce cilduruyorum gidesim gelmiyo artik adamdan bile sogudum bu ne rahatlik yaa ustelik diger ogluda ayni sehirde evli ona nie gitmiyo
normalde siz varken kendi evlerinde kalmıyolar mıydı bu insanlar?
durum müsaitse dön artık evine canım...
ya da eşinle konuş.. bu nedir ya..
bi de kv olunca karıştırmadık yer bırakmamıştır kesin...

ben yokken evimde olmaları beni aşırı huzursuz eder mutfağıma girmesi hele düşünmesi bile sinir ediyor

eşiniz sizin geçerli sebebinizi anlayışla karşılıyor ve siz ailenizde kalıyorsunuz
o zaman siz de kayınvalidenizin gelip eşinize yemek yapmasını -ki bu da eşiniz için geçerli bir sebep- anlayışla karşılamalısınız

eşinin ailesi farklı yerden geliyor sanırım... oğlu yalnız kalmasın yemeği hazır olsun istemiş olabilir. haklı da. ben farklı şehirde olsam bir işim varsa ailemin benim yanımda kalmalarını isterim...

sinir olurmuyum evet.... ama ben ailemin yanına gidip kocamı evde tek bırakmayı göze almışsam bunuda göze almış olmam gerek... birşey söylemeye hakkım yok.

Kalma sebebini söylemezsen sağlıklı yorumlar olmaz.
Yani küs durumdaysanız ve uzun zamandır kalıyorsan annenlerde kvalide gidebilir de.
Normalde senin eşin şehir dışında olunca annen nasıl sende gelip kalıyorsa senin için de aynı şey olmalı.
Adı KAYNANA diye gıcık kapılmamalı.

Ben senin neden evde olmadığını çok merak ettim.

Eşinle aran bozuk değilse ve başka sebeplerle evde olmadığını varsayarak cevaplarsam; evimizde kalmalarını problem etmezdim. Ne var ki bunda.Ama sadece varsayım konuşuyorum çünkü ben evden uzağa gitmezdim ve gitsem bile eşim giderdi annesine.Bize geleceklerini sanmam.

ya nolcak ölümlü dünya 1 hata 2 hafta olmadı 1 ay kalsa nolmuss gidince bi temizler düzeniniz bozulmussa bi el atarsınız gecer gider degermi bu kadar canınızı sıkmaya evladını ne zorluklarla büyütmüstür evinde kalmıs bi süre cokmuu ne yasadıgınızı bilmiyorum ama nolur hosgörümüzü kaybetmeyelim

"ana da ikidir ata da" derdi rahmetli annem. Yani eşinizin anne ve babası o insanlar evet çoğunlukla gelin-kaynana ilişkisi bir gerilim üzerinde kurulu oluyor ne kadar iyimser olursanız olun illaki gözünüze batacak bir çöp bulunuyor ama bir kaç mesajda da okuyup hak verdiğim bir konu var ki siz ailenizin yanında ( geçerli bir sebepten ötürü kalabiliyorken) eşinizin de ailesi ile kalması kadar doğal bir şey olamaz herhalde. Annesi eşinizi evine de çağıra bilir, buda bir seçenek tabi ki fakat ya eşiniz kendi düzenini bozmak istememişse, sonuçta o ev eşinizin de evi kendisine ait bir düzeni var, elbette kendi kendine bakabilir, kendine yetebilir ama belki de yalnız kalmak istememiştir eşinizde olamaz mı? İnsanın akşam karanlık bir eve tek başına girmesi ne kadar zordur bir düşünsenize (ki bir evladınız ve eşiniz var ama mecburiyetten uzaksınız) sizin eksikliğinizi duyması, evde bir ses, bir nefes istemesi en doğal hakkı değil mi? Kendi kendinize kurulmayın, gerek yok, vakti gelipte evinize döndüğünüzde yeniden bir düzen kurar ve kaldığınız yerden devam edersiniz, madem zorunluluktan uzaksınız eşinizden, bırakın aranızdaki mesafe sadece kilometreler olarak kalsın, birde gönül mesafesi koymayın aranıza. Saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…