- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Nasil kim baksin? 3 yasindaki cocuktan bahsediyorsunuz sanki ... Kos koca adam kendi isini kendisi görsün :) yok illa birsey lazimsa gitsin annesinin evine...Kocana kim baksın ozaman:)
Sagolsun kendisi daha pasakli sorunda bu ve rahatŞimde neden kendi evlerine oğullarını çağırmadıkları önemli.. Böyle bir durumda ben eşimin annesinin yanına gidip kalmasını tercih ederim. Yanlız bir dönem bende annemin yanına tatillerde gidip kaldığımda eşim evde kalıyordu. Döndüğümde ocağı 1 haftada zor temizliyordum .Dağınıklıkda cabası .Öyle evin düzeni falanda kalmıyordu ben sana söyliyim. O yüzden kayınvalidenin gelip toplaması temizlemesi işime gelir yani
Donuyorum az kaldi zatende mecburiyetten kaldim iste dusunmek bile istemiyorum bu ne rahatliktir offnormalde siz varken kendi evlerinde kalmıyolar mıydı bu insanlar?
durum müsaitse dön artık evine canım...
ya da eşinle konuş.. bu nedir ya..
bi de kv olunca karıştırmadık yer bırakmamıştır kesin...
Tabiki girer herseyin bir siniri olmasi gerekir madem o ev esimin de evi kafasinda olcaz erkeklerde cam silsin yenek yapsin tuvaletr camasir suyu doksun nevresim degistrsin ama erkeklere ne var ki ustelik bende calisan bi kadinimEsınızın aılesıyle nerede ve ne zaman bırlıkte olmak ıstedıklerını sız belırlememelısınız.. Sonucta orası esınızınde evı.. Tabi sizi rahatsız edecek detaylar olabilir ama Cocugunun evınde vakıt gecırmesınler mı hıc?
Gerekcelerınız olsa bıle sızın aılenız esınız evde yokken sızın evınıze gırmemesı mı gerekır ?
Evinizin eşyalarınızın incileri mi dökülüyo kullanılınca ne saçmasapan bi bakış açısı.. Sonuçta o veya bu sebeple eşinizi yalnız bırakıp giden sizsiniz,bırakın da düzenini de ne şekilde isterse o şekilde kursun.. ister annesi gelir ister annesinde kalır nasıl rahat ediyosa öyle yapar.. Dua edin de başka biriyle kalmıyo.. Bu bencillikler beni öldürecek.Merhaba arkadaslar derdim cok uzun da anlatip sıkmak istemedigim icin.ozetle bir soru sorucam. Yeterli olacak benim icin cevaplar zira vicadanimi sorgulamaya basladim ben mi fenayim diye. Simdi ben cocugumla bursa da memlekette annemlerdeyim. Bu durumda olsaydiniz ve esinizle yasadiginiz evde siz memleketteyken esinizin yaninda kayinvalide ve kayinpeder kalsa hergunn sizin evinizi kullansa mutfaginda kayinvalide yemek yapsa kendi evi gibi rahatsiz olur muydunuz hatta benimm gibi nefret etme boyutune gelir miydiniz ? Hele ki cok rahat insanlarsa temizlik konusunda falan ... Tesekkur ederim simdiden kizlar. Bu arada suanda annemde olmamin gecerli bir sebebi var dedifim gibi uzun olur anlatirsam esimin kendi yemegini yapacak yasta oldugunu dusunuyorum ben yokken benim evim cok rahat kullanilio
Merhaba arkadaslar derdim cok uzun da anlatip sıkmak istemedigim icin.ozetle bir soru sorucam. Yeterli olacak benim icin cevaplar zira vicadanimi sorgulamaya basladim ben mi fenayim diye. Simdi ben cocugumla bursa da memlekette annemlerdeyim. Bu durumda olsaydiniz ve esinizle yasadiginiz evde siz memleketteyken esinizin yaninda kayinvalide ve kayinpeder kalsa hergunn sizin evinizi kullansa mutfaginda kayinvalide yemek yapsa kendi evi gibi rahatsiz olur muydunuz hatta benimm gibi nefret etme boyutune gelir miydiniz ? Hele ki cok rahat insanlarsa temizlik konusunda falan ... Tesekkur ederim simdiden kizlar. Bu arada suanda annemde olmamin gecerli bir sebebi var dedifim gibi uzun olur anlatirsam esimin kendi yemegini yapacak yasta oldugunu dusunuyorum ben yokken benim evim cok rahat kullanilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?