Ben mi kötüyüm?

Ben eşimle tatile gidecektim, 6 ay önce belirlemiştik tarihi herkes biliyordu. Tatilden önce kv kp geldiler bize. Biz yine de birakıp tatile gittik. Evimdeki misafır eve yatılı misafir getirmiş ve benim yatağımda o misafirleri yatırmıştı. Eve geldim bembeyaz halilar bildiğin leş 1 haftada. Düşünün artık. Balkon pisken terlikle çıkmışlar aynı terlikle evde gezmişler. Hali da kocaman terlik izi. Onlari 2 gunde gönderdim. Halılaf yıkanmaya gitti. Yatağim da onlar varken yıkamacı çağırdım. Orası benim özelim nasıl açarsinız o odayı dedim. Ama bu insanlar kendi evinde kızının evinde elinde bezle gezer. Kızında kalmak bi tarafa 1 saatten fazla oturmaz rahatsız olmasın diye. Gel de sev bu insanları. Ben dedim. Ben yokken kimse evime gelemez diye. Mesafemi de koydum. Ben gelin demeden daha gelemezler onlar da biliyor.

Adam çalışıyodur sonuçta hergün işe gidiyodur annesine gitse ayakkabısı gömleği pantolonu filan hergün kiyafet mi götürecek annesinin evine. Sizde evde yokken sizde olmaları çok normal. Geçerli sebep diyosunuzda kime göre neye göre geçerli ? Size göre öyledir başkasına saçma gelir sizin evinizde olmamaniz. Annesi eger eşyalarınızın yerini filan degistirirse o zaman sizde onun eşyalarını değiştirin sadece o konuda haklı olabilirsiniz.

şöyle düşün eşin gitse evden senin ailen gelmek istese gelmeyin mi dersin..

Sagolsun kendisi daha pasakli sorunda bu ve rahat

çok harika bir durum değil ama çokta kafaya takılcak bir durum değil..

Esınızın aılesıyle nerede ve ne zaman bırlıkte olmak ıstedıklerını sız belırlememelısınız.. Sonucta orası esınızınde evı.. Tabi sizi rahatsız edecek detaylar olabilir ama Cocugunun evınde vakıt gecırmesınler mı hıc?

Gerekcelerınız olsa bıle sızın aılenız esınız evde yokken sızın evınıze gırmemesı mı gerekır ?

normalde siz varken kendi evlerinde kalmıyolar mıydı bu insanlar?
durum müsaitse dön artık evine canım...
ya da eşinle konuş.. bu nedir ya..
bi de kv olunca karıştırmadık yer bırakmamıştır kesin...
Donuyorum az kaldi zatende mecburiyetten kaldim iste dusunmek bile istemiyorum bu ne rahatliktir off

Tabiki girer herseyin bir siniri olmasi gerekir madem o ev esimin de evi kafasinda olcaz erkeklerde cam silsin yenek yapsin tuvaletr camasir suyu doksun nevresim degistrsin ama erkeklere ne var ki ustelik bende calisan bi kadinim

Evinizin eşyalarınızın incileri mi dökülüyo kullanılınca ne saçmasapan bi bakış açısı.. Sonuçta o veya bu sebeple eşinizi yalnız bırakıp giden sizsiniz,bırakın da düzenini de ne şekilde isterse o şekilde kursun.. ister annesi gelir ister annesinde kalır nasıl rahat ediyosa öyle yapar.. Dua edin de başka biriyle kalmıyo.. Bu bencillikler beni öldürecek.

Temizlik konusunda rahatlarsa çıldırırdım ben ayrıca eşin annesigile gitsin ben olsam bende istemezdim kötülükle ilgisi yok ki bunun...

Bu erkek milletinin kendine bakamamasina kendi kendine yetememesine uyuz oluyorum. Butun cevaplari okumadim ama esin evde tek kalamiyo mu niye cocuk gibi anasi babasi geliyo yanina? Sinir oluyorum. Erkek bi yere gitse kadin evde hem kendine hem bilmemkac tane cocuguna pasalar gibi bakar. Ama kadin bi yere gidecek olsa vay efendim adama kim yemek pisirecek? Altini kim temizlicek gazini kim cikaracak? Kadin ameliyat olur eve iki yardimci gelir biri kadina biri kocaya bakmaya. Kizi dogum yapar anne yaninda dogru duzgun kalamaz niye cunku babaya kim bakacak dimi? Boyle seylere ayar oluyorum ve erkeklerin bu beceriksizliginden nefret ediyorum kusura bakmayin konuyla alakasiz oldu ama icimi dokmeden duramadim.

evmiş eşyaymış takma çok annesi babası neticede boşver.

Buyursunlar kalsınlar. Ben evde yokkende varken de kalabilirler. Evim herkese açıktır. Hatta anahtarım bir çok kişide vardır. 25 yıllık evliyim hiç bir sorun yaşamadım ve bu konuyu sorun da yapmadım.

şahsen istemezdim.. anneme gider kalırım yokkende eşim her işini yapar

Ben evde yokken söz hakkı eşime geçer diye düşünüyorum, gelen de annesi babası sonuçta.
Düzenime karışılmasından hoşlanmam diyenler olmuş da ne değişebilir ki evde geri döndürülemeyecek?

Ama beraber vakit geçirelim diye değil de sırf eşimin acizliğinden, kendine bakamayışındansa bu gelmeleri eşime fena sinir olur ve laf sokar dururdum.

valla ben bir sıkıntı göremedim bunda. eşiniz bi sebeple yalnız kalmış. annesi babası da yanına gelmiş. ne var ki bunda?
eşyalarınıza ne yapacaklar anlamadım. koltuğa oturacaklar, halıya basacaklar.
pisler diyorsunuz zaten bu kk'da hep gelinler temiz, kvler pis. pislerse, içinize sinmiyorsa gider gitmez bir kadın tutar evi temizletirsiniz boool bol çamaşır suları ile.

yani takılacak şey mi bu? bence hiç değil.

Bence sen haklisin bi ev kadinin özelidir hatta mutfağı bile özeldir. Ben istemezdim çok da rahatsız olurdum

Ben evde yokum diye karnını doyuramayann, kendine bi pantolon bi gömlek ütüleyemeyen, çamaşır bulaşık makinasını kullanamayan bir adamla ömrümü geçiremezdim.
Başının çaresine bakamayan adamlar güven vermez bana.
3 yaşında mı koca adam ya onun demesi lazım anne gerek yok ben hallediyorum diye.
En fazla akşamları annesinde yemek yer döner evine gelir.

Bende olsam kizardim,hic sevmem esyalarimi biri kullansin cok titizim ben,kocam gitsin annesine ne diye hanimi olmayan eve gelmis kaliyolarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…