- 25 Aralık 2010
- 35
- 9
- 288
- Konu Sahibi havadansudanbuaralar
-
Ben de aynı şeyi söyledim. Kim diyor.. kiminle konuşuluyor bunlar... neden merak ediyorsun deyince de öylesine diyorHayır bence eşiniz merak etmiş ve kızlar hakkında çevrenizdekilerle görüşmüş. Buraları terk etmiş gitmiş diyorlar derken kim diyo ve bunu nerden biliyor?
İşin kötü tarafı yaptığını da kabul etmiyor.Sikinti esinizde. Kizlarida bir ara gorunce uyarin aksamlari evinizin ici gozukuyor kalin perde alsaniz iyi olur diye iyi niyetle. Boylece kimse dikizleyemez esiniz dahil.
Yanlış anlamayın ama eşiniz fazla meraklı ve röntgenci gibi geldi banaBen de aynı şeyi söyledim. Kim diyor.. kiminle konuşuluyor bunlar... neden merak ediyorsun deyince de öylesine diyor
Arkadaş değilsiniz , eş dost değilsiniz.Merhabalar. 15 yillik evliyim. Alt katimizda oturan üç tane yirmili yaşlarda bayan var. Kızlar genelde kalın perde kullanmıyorlar. Eşim ne zaman denk gelse eğer kızların ışıkları açıksa surekli dönüp dönüp bakıyor . Sözde bana çaktırmamaya çalışıyor. Bir gün dayanamayıp artık yeter dedim. Niye bakıyorsun dedim. Bana aa ben mi bakıyorum? Hiç farkında değilim. Zaten kızlar farketse ayıp olur. Iyiki uyardın dedi.
Gerçekten bir insan her seferinde en az 3 kere gizliden gizliye bakmaya çalıştığı bir şeyin farkında olmayabilir mi? Ben mi çok fesatım?
Geçenlerde bu kızlardan biri birsey istemek için kapıyı çaldı. Kız gittikten sonra eşimle aramizda diğer kızlardan biri hakkında şöyle bir diyalog geçti: X' i gördün mü? Uzun bir zamandır ortada gözükmüyor . Buraları terk edip gitmiş diyorlar dedi. Ben de dedim ki sadece apartman içinde gördüğümde merhaba dediğim bir kız... Ki çoğu zaman onu bile demiyorum. Neden merak edeyim? Ayrıca sen neden merak ediyorsun? Kızın hakkında kiminle konuşuyorsun diyorum cevap yok. Gerçekten sıkıntı bende mi?
Yanlis anlamıyorum. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ama bana sürekli sen kafanda kuruyorsun ...Sana öyle gelmiş dediği için suçu sürekli kendimde görüyordum. Ama suçlu değilim.Yanlış anlamayın ama eşiniz fazla meraklı ve röntgenci gibi geldi bana
Hayır asla suçlu değilsiniz hadi siz bakışını yanlış anladınız ama başka insanlarla buraları terk etti gitti şeklinde sohbetleri yanlış anlaşılacak gibi değil. Tavrınızı koyun Müge Anlı'daki adam gibi hayır hayır yalan diyip durmasın yani ortada her şey. Bir süre konuşmayınYanlis anlamıyorum. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Ama bana sürekli sen kafanda kuruyorsun ...Sana öyle gelmiş dediği için suçu sürekli kendimde görüyordum. Ama suçlu değilim.
Evet . Ben de aynı şeyi söylüyorum. Mesela bana karşı komşumu sorabilir. Çünkü arkadaşım. Ama sormuyor.Arkadaş değilsiniz , eş dost değilsiniz.
Eşiniz nerden biliyor X’in oraları terk edip gittiğini?
Eşinizin belli ki bahsettiğiniz kıza karsı bir ilgisi , hoşlantısı, beğenisi vs vs artık siz adına ne dersiniz bilmiyorum. Var bir şey.Evet . Ben de aynı şeyi söylüyorum. Mesela bana karşı komşumu sorabilir. Çünkü arkadaşım. Ama sormuyor.
Bes yaşında bir oğlum var. Eşim yazın sürekli aşağıya indiriyor oyun oynaması için. Bu sorduğu kız oğlumu çok seviyor. Bu kızı görünce görseniz yüzünde güller açıyor kocam olacak kişinin.
Emüce baya üzülmüş kızın gittiğine.Eşinizin belli ki bahsettiğiniz kıza karsı bir ilgisi , hoşlantısı, beğenisi vs vs artık siz adına ne dersiniz bilmiyorum. Var bir şey.
Ay şu erkeklerin dangalaklıkları yüzünden kadınların sürekli '' benden dolayı mı oldu? bende mi hata var? ben mi sebep oldum? '' sorularından gına geldi. Niye sıkıntı sizde olsun. Eşiniz üzgünüm ama sapık resmen. Ayrıca kim ne yapmış etmiş bunu konuşması bile yanlış kendi ailenizden birinden bahsetse anlarım. Gözü üzerinde adeta. Bizim eski sapık röntgenci komşumuz aklıma geldi kafasının arkasında da gözü vardı adamın sürekli evi izlerdi. Ben perdeleri yazın açarım kapatmak zorunda değilim evime ışık girsin istiyorum ama o sırada keşke sadece ışık girse erkeklerin gözü de giriyorMerhabalar. 15 yillik evliyim. Alt katimizda oturan üç tane yirmili yaşlarda bayan var. Kızlar genelde kalın perde kullanmıyorlar. Eşim ne zaman denk gelse eğer kızların ışıkları açıksa surekli dönüp dönüp bakıyor . Sözde bana çaktırmamaya çalışıyor. Bir gün dayanamayıp artık yeter dedim. Niye bakıyorsun dedim. Bana aa ben mi bakıyorum? Hiç farkında değilim. Zaten kızlar farketse ayıp olur. Iyiki uyardın dedi.
Gerçekten bir insan her seferinde en az 3 kere gizliden gizliye bakmaya çalıştığı bir şeyin farkında olmayabilir mi? Ben mi çok fesatım?
Geçenlerde bu kızlardan biri birsey istemek için kapıyı çaldı. Kız gittikten sonra eşimle aramizda diğer kızlardan biri hakkında şöyle bir diyalog geçti: X' i gördün mü? Uzun bir zamandır ortada gözükmüyor . Buraları terk edip gitmiş diyorlar dedi. Ben de dedim ki sadece apartman içinde gördüğümde merhaba dediğim bir kız... Ki çoğu zaman onu bile demiyorum. Neden merak edeyim? Ayrıca sen neden merak ediyorsun? Kızın hakkında kiminle konuşuyorsun diyorum cevap yok. Gerçekten sıkıntı bende mi?
Kalın perde kullanmıyorlar peki siz alt katınızdaki insanları nasıl göeüyorsunuz? Dışardayken bakıyorsanız kaçıncı katta ki bunlar? Eşiniz bir şeyler görme umudu taşıyorMerhabalar. 15 yillik evliyim. Alt katimizda oturan üç tane yirmili yaşlarda bayan var. Kızlar genelde kalın perde kullanmıyorlar. Eşim ne zaman denk gelse eğer kızların ışıkları açıksa surekli dönüp dönüp bakıyor . Sözde bana çaktırmamaya çalışıyor. Bir gün dayanamayıp artık yeter dedim. Niye bakıyorsun dedim. Bana aa ben mi bakıyorum? Hiç farkında değilim. Zaten kızlar farketse ayıp olur. Iyiki uyardın dedi.
Zemin kat onlar .. biz 1Kalın perde kullanmıyorlar peki siz alt katınızdaki insanları nasıl göeüyorsunuz? Dışardayken bakıyorsanız kaçıncı katta ki bunlar? Eşiniz bir şeyler görme umudu taşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?