Ben mi sorunluyum?

Hadi gözü kaydı bı kere perdesiz eve ( bu da normal değil de) kızın gittiğini öğrenecek kadar meraklı olması kötü. Hayır bi de kimle konuşuyor site görevlisi falan mı soruyor. Bugün başkasının kardeşi , kızı yaşındakilere bakanın yarın öbür gün benim de evladım var mantığında olması lazım.

Kiminle konuştuğunu bilmiyorum. Sitede değiliz. Hem yapıp hem farkında değilmiş gibi beni enayi yerine koyması da farklı bir kurnazlık seviyesi diye düşünüyorum.
Sıkıntının kocamda olduğunun farkındayım.

Eşiniz maalesef pis zihniyetli. Neredeyse evladı yaşındaki kızlara bakmak merak etmek sormak soruşturmak ona mı kalmış?

Ya bende perdesiz ışığı açık ev görünce istemsiz bakıyorum açıkçası belki hiçbir kötü yoktur . Kızın gittigini de komşulardan biri demiştir .

Erkekler arasında kızlar hakkında konuşuyor olabilir... çok üzücü ama erkek geyiklerine meze etmişler bu kızları. Eşiniz düz kafalı biriyse de işte öyle anladınız haklısınız ama kızları uyarın önce perd ekonusunda Eşinize de tavrınızı koyun bir müddet.

Ya bende perdesiz ışığı açık ev görünce istemsiz bakıyorum açıkçası belki hiçbir kötü yoktur . Kızın gittigini de komşulardan biri demiştir .
Bir kere bakar hadi anlarım. Ama her seferinde en aç üç kere bakıyor. Bir de caktirmamaya çalışıyor. Üstüne bir de yaptığının farkında değil... Hiç inandırıcı gelmiyor. Ayrica kızı konusabilecegi tek bir kişi var o da karşı komşunun eşi.

Gene senin alt katın benim evim cadde üstü bi sokakta karsılıklı binalar.karsımdaki dairede 4 hemsite kız yasıyor.Kızlrın yazın balkonda su bimde falan satılanlar gibi slip takım oluyor ya kulot atlet gibi ondan giyip kahvaltı okey keyfi falan yapıyor binalar cok yakın tam karsımda.nırmalde ben yaz kış perdeler acık oturrum rahstsız olmam ama esim perddeyi acık gorunce su perdeleri kapat diyom binkere falan perdelerin acık olmasından rhatsız oluyor aşırı. evde masus suan -18 yerde bile sortlu ipli falan giyyorum esim ya su ustune bişry giy yada su perdeleri acma diyor ajajajajx tamam kocacım hiç acmam diyorum ben bşey diyemiyorum sonucta onların alanı özgürler ne giyerlerse giysinler ama yazında herkesin balkonda oturdugu mevsimde balkonda baksır atletle durulmaz. Esime bazen balkondan copu al at diyorum atletle cıkacakken dikkat ediyorum bakıyorum o bile uzerine tsort giyip oyle cıkıyor. Cunku ne kadar kendi hanen olsada karsıdaki için rahatsız edici bir görüntü. Hadi benim esim bakmıyor gündüz calıstıg7 içinde hiç denk gelmiyor zaten ama bi baskası farketse sapık gibi dadansa napacaklar. Senin içinde esin ne cürret o kızları arastrır gibi senden bilgi almaya calısıyor sagdn soldan duyum alıyor takıntı gibi olmus.

Ya tabi 1 kez 2 kez olsa neyse ama her seferinde bakması tuhaf bir durum çapkınlık vardır belki biraz . Ne yazk ki birçok erkekte durum böyle annemle babam 25 senedir evli ama halaa babam gördüğü tüm güzel kadınlara ağzının suyu akıyor zavallı annem artık kavga bile etmiyor çünkü aynı

Size burada kocanız sapık filan diyecekler ama erkeklerin inanın hepsi böyle.
Sizinki sadece biraz daha salak kendini belli etmiş, mesela bu güdülerine karşı koyamayip harekete geçene de sapık, tacizci tecavüzcü diyoruz.
Yani gerçekler böyle

Senden dolayı değil emin ol.
Hele su Sinan mi ne var ya muge anli da YouTube da karşıma çıkıyor iyice hallediyor insan hissediyorsan dogrudur sorma inkar ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…