ben mi tuhafım kaynanam mı ama ben çok gülüyorum:))

Şaka gibi resmen kopyala yapıştır tarzı olmuş resmen

K.validenin alıp giyemeyeceği bir şey varsa onu alıp giysen mesela iç çamaşırı flan olabilir

valla bencede hiç sinir olmayın, ben olsam merak bile ederdim her evlerine gittigimde acaba bugün kaynanacıgım ne kopyalamış benden diye etrafı şööööyle bir süzerdimmm

bende merak ediyorum zaten nerden ne çıkacak diye :)))

Şaka gibi resmen kopyala yapıştır tarzı olmuş resmen

K.validenin alıp giyemeyeceği bir şey varsa onu alıp giysen mesela iç çamaşırı flan olabilir

hakkını yiyemem onları alamıyor zaten sadece geçen gittiğimde çamaşır asıyordum kendi atletim sandım bir baktım kaynanamınmış aynısıydı ama diğerlerini alamıyor:)))

hakkını yiyemem onları alamıyor zaten sadece geçen gittiğimde çamaşır asıyordum kendi atletim sandım bir baktım kaynanamınmış aynısıydı ama diğerlerini alamıyor:)))

İmkanı olsa onu alacak yani,hırsmı yapıyor yoksa kıskançlıkmı acaba yaptıkları çok ilginçç aslında...

Sen hamile kalırmışsın o da kalırmış. Birlikte doğurursunuz artık :)

İmkanı olsa onu alacak yani,hırsmı yapıyor yoksa kıskançlıkmı acaba yaptıkları çok ilginçç aslında...

ben kıskançlık olduğunu düşünmüyorum arkadaşım hatta yanlış yaptığının farkında bile olduğunu düşünmüyorum hastalıkvari bişi sanki bir arkadaş demiş ya rol model almış seni belkide öyle bişi benim yaptığım aldığım şeyler hoşuna gidiyor alıyor ben olayı buraya kadar indirgedim böyle yapınca insanın morali de bozulmuyor...

e canım çocuğunda varmış allah bağışlasın
kız kayın validende hamile gibi aş erip ortalarda dolandımı
yazık olmuş kadına
niye haber vermedin sevgili kayınvalidecim bu gece bizim işimiz var seninde haberin olsun
aynı zamanda doğururuz diye
bak ayıp olmuştur şimdi

Daha önce yaşamamış herhalde bunları,alıp giyme imkanı olmadı belkide onun için sizi rol model olarak görüyor olabilir...

yok o benden önce doğurdu orda sorun yok yane:))))haber vermek aklıma gelmöedi belki benimle ikinciyi doğururdu bir kızı olsun çok istiyordu:)))

ayy okuyunca bi tuhaf oldum insanı gülümsetiyor hikayen:) bizimde komşumuz aynı şeyleri yapıyor kendi almasa bile bizde olan birşeye yengemdede var abimdede var ondada var bundada var gibi şeyler söylüyor ama senin yaşadığın acayip bir durum gerçekten ben şahsen benim birşeyimin aynısının başka birinde olmasına gıcık kaparım ama kayınvaliden aşmış olayı size geldiğinde hiçbir değişiklik hissetmiyordur herhalde evinde gibi rahattır eşyalar, kıyafetler, vs.. aynı:)

yok o benden önce doğurdu orda sorun yok yane:))))haber vermek aklıma gelmöedi belki benimle ikinciyi doğururdu bir kızı olsun çok istiyordu:)))

hahah ilahi kız kayın validen kaç yaşındaki doğurdu
amanın kadındaki güvene bak
ben 2.yi eşim çok istediği halde valla düşünemiyorum bile

bende merak ediyorum zaten nerden ne çıkacak diye :)))

ya canım bak şimdi
oldumu sen pc başında tıkır tıkır yazıyon
insan gider kayınvalidesine de bi, pc alır
onuda üye yapar
hop sen nereye yazarsan oda arkandan yazar yorum yapar
belki oda senin için üvey gelin beni kıskandı
arkamdan evlendi bide doğurdu
ah ah hepbeni taklit ediyo diye konu açar
hahahaha

eski pc mi ona hediye ettim canım ama onun genelde tv ile arası iyi oturup yazamaz açmayı bile bilmez burda bari rahat bıraksın dimi ama:)))

Hakikaten çok tuhafmış hee :) Ben de aksine kıskançlıktan değil ama kimseyle brişeyim aynı olsun istemem yani saçlarımı bile ailemde kimseyle aynı renk ve model olmamasına özen gösteririm senin kayınvalide tam antikaymış :)

bende sevmezdim sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş :)

iyi ki eşinin aynısından istememiş okuyunca bu geldi direk aklıma yuh dedim

iyi ki eşinin aynısından istememiş okuyunca bu geldi direk aklıma yuh dedim

bilmem babasını aldı ya gerek görmüyordur belki:)))ha bu arada kızı olsaymış büyük kızımın adını koyacakmış aklıma düşündükçe geliyor yaaa çoğunu unutmuşum:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…