bilmem babasını aldı ya gerek görmüyordur belki:)))ha bu arada kızı olsaymış büyük kızımın adını koyacakmış aklıma düşündükçe geliyor yaaa çoğunu unutmuşum:)))
ay ya çok kmik ve sinir bozucu iyi ktalanıyrsun benim bu şekilde kuzenlerim var tahammül edemiyrm kayınvalidem olsa delirirdim kızallah sabır versin :)
sanırım hepimizin etrafında bir şekilde taklit eden insanlar var.can sıkıcı..
ayy aynen olmazz mı hemde ne sinir bozucukuzenlerimin içinde yani yaşıt kuzenlerin içinde( 1 i hariç o bizimle yaşıttı ama 4 yıl önce evlendi) ilk ben evlendim benim çeyiz aldığım mağazalardan alındı herşey söz ben nasıl yaptırsam ikram olarak dışardan börek sipar etmiştik onu bile aynı yerden sipariş verdiler : gelinlik aynı yere nişan aynı yerde yapıldı danteller aynı model çeyize alınanlar aynı allahım böyle deli ettiler insanı nereye gittiysem onlarda orayı buldu annemden filan öğrendiler bana çok soramadılar sevmediğimi biliyrlar ama gizlice öğrenip alıyrlar işte uyuzlar şimdi hamileyim eminin onlarda başlamıştır çalışmalara
ahahahahaof of of yaa anca yetişirler ellerini hızlı tutmaları gerek böyle insanların nazarı filan da fena oluyor
ahahahahaof of of yaa anca yetişirler ellerini hızlı tutmaları gerek böyle insanların nazarı filan da fena oluyor
evet kaynanamın bana acayip nazarı değiyor birgün gittiler aşağıdalar daha arabaya binmediler kızın altını değiştiriyordum birden kuyruk sokumum acımaya başladı akşam olmadan o acıyan yer nerdeyse bir kalıp sabun büyüklüğüne ulaşan bir kitleye dönüştü meğer kıldönmesi olmuş ama nasıl yanıyor ameliyattan zor kurtuldum..başka bir günde gitti gene daha şehirden çıkmadılar aniden dişimde bir sancı oluştu akşama yanağımda bir yanak daha oluşmuştu o şişliği 3 kutu antibiyotikle indirebildim kutu kutu ağrı kesici bitirdim 10 gün falan sabahlara kadar uyumadım meğer dişimde kist oluşmuş dr. dişi çektiğinde kistide gösterdi ama o sancıyı hala unutamıyorum ne zaman bana gelse gitse bir şekilde yatağa düşüyorum çok okuyorum ama gene de bu kadar etki ediyor annem bile o geleceğinde telefonda aman kızım gelmeden okumaya başla bir gün devirecek bu kadın seni diyor((
yok canım deviremez kimse sen iyiliğinden ödün verme kötülüğü kendisini zehirler zehirler zehirler yok eder.ben hep buna inandım.
anlattıklarınız bana kıskançlık gibi gelmedi.muhtemelen evlenmeden önce böyle şeylere sahip değildi ve kendini geliştirmek için sizi rol model olarak seçmiş saf bir kadın geldi benim gözümün önüne.
böyle insanlar heryerde var.kötü niyet aramaya gerek yok bence.kötü niyeti olsa sizin isminizi çocuğuna koymayı düşünmezdi.
bu konuyu ne amaçla açtınız anlamadım,evinizi,evliliğinizi,özenildiğinizi ve en önemlisi kıskanıldığınızı anlatmak için mi.
saf bir kadın değil arkadaşım aksine cin gibi hatta ben ona her zaman derim eğer okusaymışsın başbakan olurmuşsun herkesi parmağında oynatabilecek yeteneğe ve zekaya sahip maşallah:)
ben hiç bir zaman kötü niyetli olduğunu söylemedim zaten yazdıklarımın tamamını okursanız bunuda görürsünüz hatta çok iyi anlaştığımızı onu sevdiğimi bile söyledim...benim ismimi değil kızımın ismini koymak istediğini söyledi orayı yanlış okumuşsunuz sanırım :)
konuyu açmada bir amacım yok açtığım gün çok bunalmıştım bir olaydan dolayı onu da yazmadım hani olur ya bazen son noktaya gelirsin öyle bişi burası derdim var bölümü ben de kendimce kötülemeden derdimi anlattım ve son mesajıma kadar kendi evliliğimle ilgili hiç bişi yazmadım sadece nazarla ilgili konu açıldı yazdım öyle anlaşıldıysa silerim kusura bakmayın amacım övünmek değildi sadece biraz rahatlamaktı..derdimi okuyup yorum yaptığınız için teşekkür ederim:)
saf değilsede cahil bir kadın.
yazdıklarının tamamını okumadım ,
ilk ve son sayfayı okuduğumda bu izlenimi edindim,bende yanılmış olabilirim
konuyu ve yorumlarında çoğunu okudum,şaka gibi ama bir noktandan sonra pekte komik gelmedi bana,bu kadar saçma birşey olurmu allah aşkına..herşeyi kıskanıp alıyor,kusura bakma başka kimse yazdımı ama ( gözden kaçırmış olabilirim) dikkat edinde sizin iiçin önemli olan değer verdiğiniz başka birşeyi de kıskanmasın...lütfen dikkatli olun,bu resmen hastalık
yok arkadaşım o noktada değil diye düşünüyorum çoğunlukla maddi konularda bana manevi zarar verebilecek bişi yapmaz kıskansada sadece içinden yaşar ama uyarın içinde sağol tabiki uyanık olmak lazım sonuçta insan koynundaki adamı bile tanıyamayabiliyor...
yanlış anlamadığın için teşekür ederim,neler duyuyor,okuyor,görüyoruz allah korusun,bence en kısa zamanda bir doktora görünsün,pek normal birşey gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?