Nasıl düşünemiyormus ki anlayamıyorum böyle insanlari. Kisin dışarda üstü ince bir çocuk görsek içimiz sizlar. Kaldı ki yani basımda eşimin yeğeni için bir yemeği düşünemeyeceğim. Çorbam olmasa bile hemen anında yapardım. Siz de uzak durursunuz bundan sonra. Kötü günümde yanımda olmayanın sonra benim evimde işi olmazYok hiçbir problemimiz gayet iyiyiz yani hiçbir şey yaşanmadı aramızda şimdiye dek sadece onda şey var söylersen yaparım soylemessen düşünmem yani nereden bilim senin ne durumda olduğunu bu da bana acımasızca geliyor.. bunu bir iki defa farklı konu üzerinde ortamda belirtmişti oradan pay biciyorum. Yani çocuğu şuan yok ama olacak yani Allah'ın izniyle günün birinde bende. Aynısını yaparım diyorum sinirle ama yapamam biliyorum acırım.
Yani böyle düşünüyorum bende ama sonra vicdan yapıyorum ama görünen köy de kılavuz istemez özeleştiri yaptığımda da çocuk için yapsın bari diyor insan oraya çıkıyor olay eşime anlatmak istemiyorum sonuçta yapacak birşeyi yokNasıl düşünemiyormus ki anlayamıyorum böyle insanlari. Kisin dışarda üstü ince bir çocuk görsek içimiz sizlar. Kaldı ki yani basımda eşimin yeğeni için bir yemeği düşünemeyeceğim. Çorbam olmasa bile hemen anında yapardım. Siz de uzak durursunuz bundan sonra. Kötü günümde yanımda olmayanın sonra benim evimde işi olmaz
Ya varya sadece hasta olsam minnet etmem yani bu kadar hassas olmam ama son ayım hamilelikte kaldıramıyorum yaniiBen kimseden hiçbir zaman birşey beklemem o yüzden de içim hep rahattır korona oldum geberiyordum baş ağrısından sirt ağrısından kalktım mercimek çorbamı kaynattim düdüklüye at bitti zaten karşı taraftan beklemek bana daha yorucu geliyor
Mantıken böyle olmalı işte... Bana garip gelen de buyduBunun için elti olmaya gerek yok bence ben komşum bile olsanız çorba var mı çocuğa vereyim cok kötüyüm deseniz ben kendim teklif ederdim çocuğa bi lokma birşey yapmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?