- 20 Şubat 2017
- 1.663
- 6.629
- 158
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Öncelikle herkese iyi akşamlar.
Belki önemsiz bir konu ama kafama takıldı. Ben bir dil kursuna gidiyorum ve pandemiden ötürü online sisteme geçtik. Zoom üzerinden devam ediyoruz derslere. Yaş olarak benden büyük kursiyerler var. Genelde bey/hanım şeklinde hitap ediyorum onlara. Ama kursa başlayalı baya zaman oldu Eylülden beri ve normal olarak bi samimiyet oluşuyor. Bazen abla diyorum bazılarına bazen hanım değişiyor yani. Ben 22 yaşındayım 30 lu yaşlarda bi hanım var 35 üzeridir ama. Bugün diyalog yapmamız gerekti derste ve ikimiz yapacaktık. Bende önce siz mi başlarsınız x abla ben mi dedim. Kadın birden abla derken dedi. Kaldım öyle pardon x hanım dedim. Yani kötü bir şey demedim sonuçta neden öyle dedi anlamadim. Daha öncede abla demişimdir bişey dememiştir yani. Bozuldum tabi biraz ama sonra hep hanım dedim. Değişikti yani.
Yaşına takılan biri demekki ya da ters anına denk gelmişsindir çok samimi davranma ona ozaman kafana takma yaniÖncelikle herkese iyi akşamlar.
Belki önemsiz bir konu ama kafama takıldı. Ben bir dil kursuna gidiyorum ve pandemiden ötürü online sisteme geçtik. Zoom üzerinden devam ediyoruz derslere. Yaş olarak benden büyük kursiyerler var. Genelde bey/hanım şeklinde hitap ediyorum onlara. Ama kursa başlayalı baya zaman oldu Eylülden beri ve normal olarak bi samimiyet oluşuyor. Bazen abla diyorum bazılarına bazen hanım değişiyor yani. Ben 22 yaşındayım 30 lu yaşlarda bi hanım var 35 üzeridir ama. Bugün diyalog yapmamız gerekti derste ve ikimiz yapacaktık. Bende önce siz mi başlarsınız x abla ben mi dedim. Kadın birden abla derken dedi. Kaldım öyle pardon x hanım dedim. Yani kötü bir şey demedim sonuçta neden öyle dedi anlamadim. Daha öncede abla demişimdir bişey dememiştir yani. Bozuldum tabi biraz ama sonra hep hanım dedim. Değişikti yani.
Direkt ismiyle hitap et ya benceÖncelikle herkese iyi akşamlar.
Hahaha abla lafı gıcık bi laf evet sanki altında laf sokma da var gibi bak sen yaşlısın hahah gibiBen de otuz olacağım, şirkete yeni başlayan bir kız (20 yaşında falan) bana abla dedi, ben de uyardım 'yok daha neler' diye:) hiç sevmem 15 yaşından büyüklerin bana abla demesiniEki Görüntüle 2791192
Abla diyene bir tane patlatasim geliyorÖncelikle herkese iyi akşamlar.
Belki önemsiz bir konu ama kafama takıldı. Ben bir dil kursuna gidiyorum ve pandemiden ötürü online sisteme geçtik. Zoom üzerinden devam ediyoruz derslere. Yaş olarak benden büyük kursiyerler var. Genelde bey/hanım şeklinde hitap ediyorum onlara. Ama kursa başlayalı baya zaman oldu Eylülden beri ve normal olarak bi samimiyet oluşuyor. Bazen abla diyorum bazılarına bazen hanım değişiyor yani. Ben 22 yaşındayım 30 lu yaşlarda bi hanım var 35 üzeridir ama. Bugün diyalog yapmamız gerekti derste ve ikimiz yapacaktık. Bende önce siz mi başlarsınız x abla ben mi dedim. Kadın birden abla derken dedi. Kaldım öyle pardon x hanım dedim. Yani kötü bir şey demedim sonuçta neden öyle dedi anlamadim. Daha öncede abla demişimdir bişey dememiştir yani. Bozuldum tabi biraz ama sonra hep hanım dedim. Değişikti yani
Yas bunalimi yaşıyorsaÖncelikle herkese iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?