• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum ??

Ifrit oldum resmen kadına. Yanlış anlama yok, sabır tası gibiymişsiniz mübarek. Bir daha sizinle böyle konuşma hadsizliğini gösterenlere kaba olun gerekirse kırın karşınızdakini. Patavatsız bir insansa düzeltsin kendisini bir zahmet. Keske saydirsaydiniz o an.

Kadın sana "saça başa bak kocası bunu nasıl almış" demiş ve sen yanlış anlamış olabileceğini mi düşünüyorsun?
Evet yanlış anlamışsın seni çok seviyor aslında :KK51:

Gecen aksam bi arkadasa oturmaya gittik isyerinden. Neyse nasil olduysa laf dondu dolasti bana geldi. Ben İşimle ilgili bir eğitim alıyorum şu an. İşyerinden çok samimi olmadığım bir kız bana dönüp herkesin içinde : " sen bunun eğitimini alıyorsun ama boşuna bence. Seni kimse çalıştırmaz o pozisyonda" dedi. Ben şaşırdım nasıl yani dedim. "Yani neden seni iki kursa gittin diye orada calistirsinlar ki ? Senin özelliğin ne dedi. Bende salak salak " o eğitimi alan fazla kişi yok. Bende onlardan biriyim fark o " diye zirvaladim. El hareketiyle gececen onları. Bi kere sen o eğitim aldığın konuda da çok yetenekli değilsin nasıl yapacaksın dedi. Herkesin içinde .
Neyse dedim geçtim. . Hala şaşkın durumdayim. Hani fazla samimi degiliz. En son gider ayak bakım konusu filan açıldı. Hamile olduğum için boya vs yapmıyorum. Tuttu benden için " su hale bak ya. Saça başa bak. bununla kocasını yolda gördüm. Kocası bunu nasıl almış dedim " dedi.
Ben yine şok. Belli etmiyorum. Bebeği germek te istemiyorum. .
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa arkadaş art niyetli mi ? Bunlari biz bize iken söylemiş olsa zerre dusunmezdim ama en az 7 8 kişinin içinde yaptı. Anlamadım .
yuhhh yol sacını direk sen kimsin ki benimle böyle konusuyosun nasıl demezsin yaa

Evet sen yanlış anlıyorsun..İyi niyetli sanıyorsun kızı..Kız düpedüz sana sarmış herkesin içinde bozmaya laf sokmaya çalışmış.Hatta çalışmamış yapmış. siz de ne kadar iyi niyetlisiniz gerçekten.Ama böyle insanlara kendi yöntemleriyle cevap vermek lazım. son söylediği şey bence gayet ağır bir laf ben olsam gebertirdim onu:sinirli:.. valla bravo size iyi sabırlısınız.

Arkadaşınız hadsiz... Biri kocamla ilgili böyle bir şey dese "bana bide kocamın gözüyle bak densiz"derdim. Hep söylerim had bildirmek saygısızlık değildir...

Haset fesat kibirli ve kafadan çatlak.. Haddini bildir sonra güzel bi keyif kahvesi iç... Salak sulak laflar hep

Evet sen yanlış anlıyorsun..İyi niyetli sanıyorsun kızı..Kız düpedüz sana sarmış herkesin içinde bozmaya laf sokmaya çalışmış.Hatta çalışmamış yapmış. siz de ne kadar iyi niyetlisiniz gerçekten.Ama böyle insanlara kendi yöntemleriyle cevap vermek lazım. son söylediği şey bence gayet ağır bir laf ben olsam gebertirdim onu:sinirli:.. valla bravo size iyi sabırlısınız.
Bkz. Ne dedin senn ne dedin senn ?! Çaattttt :KK11: :))))

Gecen aksam bi arkadasa oturmaya gittik isyerinden. Neyse nasil olduysa laf dondu dolasti bana geldi. Ben İşimle ilgili bir eğitim alıyorum şu an. İşyerinden çok samimi olmadığım bir kız bana dönüp herkesin içinde : " sen bunun eğitimini alıyorsun ama boşuna bence. Seni kimse çalıştırmaz o pozisyonda" dedi. Ben şaşırdım nasıl yani dedim. "Yani neden seni iki kursa gittin diye orada calistirsinlar ki ? Senin özelliğin ne dedi. Bende salak salak " o eğitimi alan fazla kişi yok. Bende onlardan biriyim fark o " diye zirvaladim. El hareketiyle gececen onları. Bi kere sen o eğitim aldığın konuda da çok yetenekli değilsin nasıl yapacaksın dedi. Herkesin içinde .
Neyse dedim geçtim. . Hala şaşkın durumdayim. Hani fazla samimi degiliz. En son gider ayak bakım konusu filan açıldı. Hamile olduğum için boya vs yapmıyorum. Tuttu benden için " su hale bak ya. Saça başa bak. bununla kocasını yolda gördüm. Kocası bunu nasıl almış dedim " dedi.
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa arkadaş art niyetli mi ? Bunlari biz bize iken söylemiş olsa zerre dusunmezdim ama en az 7 8 kişinin içinde yaptı. Anlamadım .
herkesin içinde seninle böyle konuşma cüretini nereden buluyor?
ağır konuşmuş cidden.
usulunce tepkini vermen gerekirdi.
susmakla hata etmişssin.

Tam bir edepsiz . Niye ağzının payını vermedin ki
Dedim ya. İlk başta baya afallladim. Kolay kolay duyabileceğiniz şeyler değil bunlar.
Patavatsiz olduğunu herkes söylüyor zaten. Acaba o yüzden mi dedim.
Bebeği düşündüm biraz . Cok sasirdim . Ben daha ilk lafin etkisinden cikamadan 2. Laf geldi. Kendime sinir oldum bende su an. O an bi sapsallik geldi ustume. O yüzden tepki vermedim

Dedim ya. İlk başta baya afallladim. Kolay kolay duyabileceğiniz şeyler değil bunlar.
Patavatsiz olduğunu herkes söylüyor zaten. Acaba o yüzden mi dedim.
Bebeği düşündüm biraz . Cok sasirdim . Ben daha ilk lafin etkisinden cikamadan 2. Laf geldi. Kendime sinir oldum bende su an. O an bi sapsallik geldi ustume. O yüzden tepki vermedim
Patavatsızlığından yapmış evet ve patavatsızlık tolere edilmesi gereken bir şey değil.
Patavatsızlık saygısızlıktır, bencilliktir.

valla daha işle ilgili ilk söylediği sözde ona öyle cevap verirdim ki bir daha beni görünce kaçardı.

patavatsızlık belki konuşmaması gereken ufak tefek şeyleri "iyi niyetle" ağzından kaçırmak şeklinde olduğunda hoş görülebilir. bu kadın bildiğin ayı. patavatsızlığı paravan olarak kullanıp herkese her istediğini söylüyor. güya herkes de onu öyle kabul etmiştir, herkese göre dobra, ne düşünürse söyleyen, içindeki neyse dışına da onu veren bir insandır. neden bu insanların davranışlarını tolere ederler anlamıyorum. ben önce niyete bakarım, bazen iyi niyetli de olsa haddini aşan insanlara haddini bildirmek lazım.

işle ilgili söylediğinde gafil avlanmış olabilirsin... belki gerçekten kendine çok güvenememiş olabilirsin, cevap veremedin diyelim. ama senin görünüşünle dalga geçip, seni herkesin içinde böyle küçük düşürmesine de çok sert tepki verebilirdin. tepkiler illa ki lafına güzel bir lafla, onun gibi laf sokarak cevap vermek şeklinde olmayabilir. sen oturup onu incelemediğin düşünmediğin için elinde çok güzel karşılık olacak yeterli veri olmayabilir. zaten en güzel cevap, "sen benimle nasıl böyle konuşuyorsun haddini bil, terbiyesizlik saygısızlık yapma" şeklinde olurdu. sen de ona laf sokarsan devam eder zaten, böyle dersen cesaret edemez bir daha. arkandan kuyunu kazar sadece, başkalarına kötüler seni. ama kendine ve insanlarla ilişkilerine güveniyorsan dert etmezsin.

Hadi ilk lafı anladım da, yani eğitim aldın kurs alıyorsun diye seni o pozisyonda çalıştırmayacaklarını düşnmüş olaiblir ve bunu sinsice arkandan değil de yüzüne söylemiş düşündüklerini söylemiş sizde eğer eğitimi tamamlayıp o konuda çalışırsanız cevabı zaten vermiş olursunuz.

Ancak sonra dediğini mantıksız buldum saç boyatmamakla saçı başın dağınık olmasının ne alakası var kaldı ki senin yanında duyacağın bir şekilde nasıl ''şuna bak yaa saç baş dağınık kocası nasıl bunu almış dedim'' gibi bir kelime nasıl denilebilir onu aklım almadı yani hadi sen yokken dese de kulağına gelse neyse kaldı ki buna diğer kişilerinde tepki vermezi gerekmez mi onlar bu lafa seslerini çıkarıp nasıl konuşuyorsun yaaa diyemedilerse kusura bakmayın onlarda gerçek arkadaşınz değil o zaman? ve cevabı da heketmiş hiç cevap vermemenizde enteresan insan yüzüne karşı bu kadar hadsizleşen başka bir insan görmedim ne demek kocası nasıl almış paralardım onu.

Walla bi kilo boyayla gezmediğim için gerçek halime aşık oldu üstüne aşkımızın meyvesini vermek için elimden geleni yaptıgımı görüo canım kocacım kıskanmayalım diyip koca bi kahkaha atsaydın ay sinir oluyorum hamile kadınla konusırken az daha dikkatli olmak bu kadar mı zor tabiki de arkadaşın bikaç işi başarmak için çabaladıgını görünce moral bozmaya calışmış

başkalarının yanında yapması yapmaması değil olay
bunu başbaşa olsanız da yapmamalı
nasıl bir hadsizlik onunki çok kızdım ona çok yaaa terbiyesiz hadsiz utanmaz :sinirli:
uzak durun ve susmayın o size laf sokunca terbiyenizi bozmadan cevabınızı verin lütfen bu tipler alttan aldıkça üstünüze gelir

fazla iyi niyetlisiniz bence
arkadaş da milletin içinde sizi ezerek hava atmaya çalışmış aklınca
muhattap olmayın bir süre
bir daha yaparsa da ağzının payını verin!!

Back
X