• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum ??

ilk söylediği için bişey diyemiyorum.
ben halkla ilişkiler mezunuyum, geçen yıl formasyon aldım, her duyan, özellikle diğer branş öğretmenleri atamanız yok ki niye alıyorsun, para tuzağı, hahahhaha biz atanamıyoruz sen mi atanacaksın, bu yaştan sonra gibi yorumlar yaptılar. kötülükten değil de milletçe gamlı baykuşluğumuzdan bence bu.
ama eşinle ilgili yaptığı yorum, terbiyesizliğin dik alası...

hayır yanlış anlamamışsın canım. kalabalık alanda çok fazla samimi olmadığın birinin sana patır patır o cümleleri kullanması,görsellik hakkında abest yorumlar yapması kalbi kötü biriyle iletişimde olduğunuzu gösteriyor. bu arada kocan seni nasıl aldı cümlesini kullanan arkadaş " almak" fiilini farklı anlamlarıyla kullansa daha akılane zekada olduğunu gösterebilir.eşler birbirini almaz,seçerler...kibir kokuyor bu şahıs.sen yazdın ben uyuz oldum vallahi burada

Gecen aksam bi arkadasa oturmaya gittik isyerinden. Neyse nasil olduysa laf dondu dolasti bana geldi. Ben İşimle ilgili bir eğitim alıyorum şu an. İşyerinden çok samimi olmadığım bir kız bana dönüp herkesin içinde : " sen bunun eğitimini alıyorsun ama boşuna bence. Seni kimse çalıştırmaz o pozisyonda" dedi. Ben şaşırdım nasıl yani dedim. "Yani neden seni iki kursa gittin diye orada calistirsinlar ki ? Senin özelliğin ne dedi. Bende salak salak " o eğitimi alan fazla kişi yok. Bende onlardan biriyim fark o " diye zirvaladim. El hareketiyle gececen onları. Bi kere sen o eğitim aldığın konuda da çok yetenekli değilsin nasıl yapacaksın dedi. Herkesin içinde .
Neyse dedim geçtim. . Hala şaşkın durumdayim. Hani fazla samimi degiliz. En son gider ayak bakım konusu filan açıldı. Hamile olduğum için boya vs yapmıyorum. Tuttu benden için " su hale bak ya. Saça başa bak. bununla kocasını yolda gördüm. Kocası bunu nasıl almış dedim " dedi.
Ben yine şok. Belli etmiyorum. Bebeği germek te istemiyorum. .
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa arkadaş art niyetli mi ? Bunlari biz bize iken söylemiş olsa zerre dusunmezdim ama en az 7 8 kişinin içinde yaptı. Anlamadım .
Kıskanıyor

O kadın bildiğin sizi çatır çatır kıskanıyor.. Sizde onu çatır çatır kıskandırmaya devam edin..
Eğitiminiz için mi laf söylüyor. Evet alıyorum o eğitimi, o kadar çok başarılıyım ki, o alanda iş bulacağıma inanıyorum deyin..
Kocan için mi, laf söylüyor. Ben her halimle güzelim. Kocam bana bayılıyor.. Kıskananlar çatlasın de..
Bak bakalım bir daha laf söyleyebiliyor mu?

Hala ben mi yanlış anladım diyorrr...

Senin kocana bile iltifat etmiş seni gömmüş farkında değil misin ?

Napıcan sen mi alıcan koca mı diyemedin mi ?

Sanane diyemedin miii? Senin aklın ermez benim gittiğim kursa diyemedinn mii ?

Ayy şiştim o kızı bana verinnnn :mad::mad::mad:

Kesinlikle bir daha görüşmeyin o malukatla !!!

Birde neden makyaj yapmıyorsunuz, hamileliğin buna engeli nedir ?

Ne yanlış anlaması bunun kırkta birinde üstüne atlamıştım öldürüyodum onu allah biliyo da bana böylelerini çıkarmıyo demek ki ya.

Bi tane arkadaşın da ağzını açıp bişey diyemedi mi yani hamile kadınsın. Bence siz o arkadaş ortamıyla mesafe koyun şöyle geniiiş bir mesafe. Ama öncesinde o kıza bir güzel mesaj atın. Geçen insan içinde seni bozmadım ama senin ayarın kaçmış bundan sonra gözümün önünde daha az ol kendi iyiliğin için de. Ne demek kocası nasıl almış bunu lan? Sinirden delirmek üzereyim.

Ay hızımı alamadım. Ayrıca herkes saçını boyatmak zorunda değil. Ben hamile olmadığım halde kendi rengimden başka renk kullanmıyorum asla boyatmam. Kime ne yahu ne cahil pis bir kadınmış.

Ay hızımı alamadım. Ayrıca herkes saçını boyatmak zorunda değil. Ben hamile olmadığım halde kendi rengimden başka renk kullanmıyorum asla boyatmam. Kime ne yahu ne cahil pis bir kadınmış.
Evet ya aynen ben de hamile değilim yıllardır boyatmıyorum saçımı kime ne yahu
hadsiz terbiyesiz kadına acayip sinirlendim

Gecen aksam bi arkadasa oturmaya gittik isyerinden. Neyse nasil olduysa laf dondu dolasti bana geldi. Ben İşimle ilgili bir eğitim alıyorum şu an. İşyerinden çok samimi olmadığım bir kız bana dönüp herkesin içinde : " sen bunun eğitimini alıyorsun ama boşuna bence. Seni kimse çalıştırmaz o pozisyonda" dedi. Ben şaşırdım nasıl yani dedim. "Yani neden seni iki kursa gittin diye orada calistirsinlar ki ? Senin özelliğin ne dedi. Bende salak salak " o eğitimi alan fazla kişi yok. Bende onlardan biriyim fark o " diye zirvaladim. El hareketiyle gececen onları. Bi kere sen o eğitim aldığın konuda da çok yetenekli değilsin nasıl yapacaksın dedi. Herkesin içinde .
Neyse dedim geçtim. . Hala şaşkın durumdayim. Hani fazla samimi degiliz. En son gider ayak bakım konusu filan açıldı. Hamile olduğum için boya vs yapmıyorum. Tuttu benden için " su hale bak ya. Saça başa bak. bununla kocasını yolda gördüm. Kocası bunu nasıl almış dedim " dedi.
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa arkadaş art niyetli mi ? Bunlari biz bize iken söylemiş olsa zerre dusunmezdim ama en az 7 8 kişinin içinde yaptı. Anlamadım .
Bildiğin fesat kötü pis bir insanmış kendisi hiç muhatap olma hiçbirşey karnindakinden kıymetli değil yalnız o cevrendeyken şöyle at nalı kadar bir nazar boncuğu koy aranıza

hiç tarzım değil ama söz meclisten dışarı şayet bekarsa işte evlenecek kızı alıyorlar saça başa bakmadan, senin gibilerle de eğleniyorlar yapacak birşey yok deseydin keşke.

fesat ve kıskanç biriymiş. Sana bişey söylediğinde sanki sana söylemiyormuş gibi davran yokmuş gibi sanki. cevap verme ilgilenme sonunda vazgeçecektir. ben bu taktiği yaptım işe yarıyor :D :D

Direk kocamda gözünmü var derdim . Hayırdır alıp vermediğin ne yani der arkasından senin ağzını yırtarım yell*z der saçına yapışırdım :sopa::sinirli:

Onun saçını ellerine bi dolicaksin bak bi daha yapiyor mu. Aptal kadin. Hayatta onun ne başarısı varmış. Bariz kıskançlıktan yiyecek seni. Moralini bozma bunun için ama susma yoksa daha çok üstüne gelir. Cevabı yapıştır bi daha diyemesin.

egosunu tatmin etmiş mi sorsaydın?
böylelerine zamanında tavrını koyacaksın, yoksa devamı muhakkak gelir

Back
X