• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi yanlış anlıyorum ??

Hadsizlik etmiş, belli ki seni kızdırmaya çalışmış.

Girmezsin bir daha onunla ay o ortama, gerilmene değmez.
Kendisi kim ki seni beğenmiyor?:işsiz:

Böylesine işte hanımlığı bir kenara koyup çirkefleşmek gerek.
''Seni mi gerdi, pardon?''
Hatta saçtan bir tutam da alınabilir.

Patavatsızlık farklıdır; ama bu kadın resmen seni kötülemek aşağılamak için konuşmuş. Böyle konuşabilme cesaretini nasıl buluyor kendinde anlamadım. İnsanlara çok mu samimi davranırsınız? Bence mesafeyi bayaaaaaaa bir açın...

Gecen aksam bi arkadasa oturmaya gittik isyerinden. Neyse nasil olduysa laf dondu dolasti bana geldi. Ben İşimle ilgili bir eğitim alıyorum şu an. İşyerinden çok samimi olmadığım bir kız bana dönüp herkesin içinde : " sen bunun eğitimini alıyorsun ama boşuna bence. Seni kimse çalıştırmaz o pozisyonda" dedi. Ben şaşırdım nasıl yani dedim. "Yani neden seni iki kursa gittin diye orada calistirsinlar ki ? Senin özelliğin ne dedi. Bende salak salak " o eğitimi alan fazla kişi yok. Bende onlardan biriyim fark o " diye zirvaladim. El hareketiyle gececen onları. Bi kere sen o eğitim aldığın konuda da çok yetenekli değilsin nasıl yapacaksın dedi. Herkesin içinde .
Neyse dedim geçtim. . Hala şaşkın durumdayim. Hani fazla samimi degiliz. En son gider ayak bakım konusu filan açıldı. Hamile olduğum için boya vs yapmıyorum. Tuttu benden için " su hale bak ya. Saça başa bak. bununla kocasını yolda gördüm. Kocası bunu nasıl almış dedim " dedi.
Ben yine şok. Belli etmiyorum. Bebeği germek te istemiyorum. .
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa arkadaş art niyetli mi ? Bunlari biz bize iken söylemiş olsa zerre dusunmezdim ama en az 7 8 kişinin içinde yaptı. Anlamadım .
Bu tarz insanlari hic tutmam hayatimda direk cizgimi ceker muhattap almam

Kocanda gözü olabilir ben olsam öyle derdim kocamda gözün mü var arkadaşım sanane yakışıp yakışmamamızdan o benim ruhuma aşık en bakımsız halime bile bayılır hamileyim diye de üstüme titriyo falan diye kıskandırıp iyice kudurturdum

Kocanda gözü olabilir ben olsam öyle derdim kocamda gözün mü var arkadaşım sanane yakışıp yakışmamamızdan o benim ruhuma aşık en bakımsız halime bile bayılır hamileyim diye de üstüme titriyo falan diye kıskandırıp iyice kudurturdum
Bende bunu dusundum kocasinda gozu var bencede

ben anladım senı cekemıyor kıskancından catlıyor ayrıca kcanda da gzu olabılır bence brdahakıne sen tersle ve brdaha sakın knusma ayyyy keske deseydın bu halımle bıle bır dedıgımı ıkı yapmayan bır kcam var sende o da yok bu kadar bakım yapıyon yınede evde kalmışsın dıye :rolleyes: bak bu ıcımde kaldı brdaha grursen bu knıyu ac da aynen byle de kapak yap

Back
X