Gecen aksam bi arkadasa oturmaya gittik isyerinden. Neyse nasil olduysa laf dondu dolasti bana geldi. Ben İşimle ilgili bir eğitim alıyorum şu an. İşyerinden çok samimi olmadığım bir kız bana dönüp herkesin içinde : " sen bunun eğitimini alıyorsun ama boşuna bence. Seni kimse çalıştırmaz o pozisyonda" dedi. Ben şaşırdım nasıl yani dedim. "Yani neden seni iki kursa gittin diye orada calistirsinlar ki ? Senin özelliğin ne dedi. Bende salak salak " o eğitimi alan fazla kişi yok. Bende onlardan biriyim fark o " diye zirvaladim. El hareketiyle gececen onları. Bi kere sen o eğitim aldığın konuda da çok yetenekli değilsin nasıl yapacaksın dedi. Herkesin içinde .
Neyse dedim geçtim. . Hala şaşkın durumdayim. Hani fazla samimi degiliz. En son gider ayak bakım konusu filan açıldı. Hamile olduğum için boya vs yapmıyorum. Tuttu benden için " su hale bak ya. Saça başa bak. bununla kocasını yolda gördüm. Kocası bunu nasıl almış dedim " dedi.
Ben yine şok. Belli etmiyorum. Bebeği germek te istemiyorum. .
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa arkadaş art niyetli mi ? Bunlari biz bize iken söylemiş olsa zerre dusunmezdim ama en az 7 8 kişinin içinde yaptı. Anlamadım .