Ben mi yanlış düşünüyorum?

Misafir geliyorlar yaptığın her kötülük "gelin" olduğun için sana döner.
Yerinde olsam bu 15 günü sabırla geçirir fakat Kvnin evine gittiğimde bende heryeri kurcalar evin olmadık şeylerini değiştirirdim ta ki o rahatsız olana kadar.
Bir de evinizin anahtarını değiştirin.

eşim diyo ki annem yapar sen bişey yapma ölürmüsün öldürürmüsün işte benim ailem kızım siz rahatsız olmayın diye gelmek bile istemezken eşimin ailesinin bunu düşüncek bi yapısı yok

Sen de yapma iste.
Kayinvaliden de esine sikayet ederse dersin sen boyle demistin diye.
Kusura bakma ama biraz da mukemmel olma cabasindasin.
Mukemmel oolmayan insanlara mmukemmel davranmak zorunda deyilsin.

çok haklısın eğer gelinsen sende kötüsü yok.ben onun gibi olamıyorum daha annemin dolabını izinsiz açmamışken bu çok zor

eşim tabi ki ana babasından yana gelmek istemişler gelme diyemem ya diyor

Aklına gelen tek çözüm bu mu? Madem öyle yakıt ihtiyaçlarına yardım etsin evinizden kısmadan. Gelme diyemiyormuşsa o zaman gelmemelerinin bir yolunu bulsun.

Şu bana sorulmadan kısmına ayrıca takıldım, benim vereceğim cevap zaten hayır olurdu bana sorulduğunda ooooo buyursunlar mı diyeceğim yani?

çok haklısın eğer gelinsen sende kötüsü yok.ben onun gibi olamıyorum daha annemin dolabını izinsiz açmamışken bu çok zor

Wala canım eşinin yanında melek ol onlara karşı ama çokta sıkıyorsa kadını köşeye çek konuş. Kimsenin senin huzurunu bozmaya hakkı yok.

Madem gelmelerini engelleyemiyosunuz o zaman sizde evde durumu kurtarın örneğin işe giderken yatak odasının kapısını kilitleyinde gidin anahtarıda yanınıza alın. Örttüğü dantelleri eve gelince bunlar burda olmamış diye kaldırın o nasıl sizin arkanızda geziyo sizde öyle gezin ki anlasın durumu

Eşimin annesi ısrarla hafta içi gelmek isteyince eşime dediğim şey şuydu. Amaçları seni görmek değil mi? Sen zaten evde yoksun, bende sabahtan akşama kadar kurstayım, annen eşyaları görmeye mi gelecek? Çok bozulmuştu, eşimin anneside aynı senin kv gibi. Bir gelip mutfağıma el atamadı ya, orayı burayı karıştırıp kendi düzenini kuramadı ya, rahat edemedi. İzin verme valla, o kadar özeline de karıştırma. Herkes kendi evini bilsin. Gerekirse şikayetini eşine bildir. Misafirin başımızın üstüne yeri ama ev sahibi gibi davranmaması şeklinde.

Ben olsam o dantellerı çöpe atardım çok sınırkendım su an okurken bu ne saygısızlık cok bayılıyorsa o örtüye kendı odasına sersin

Ben olsam o dantellerı çöpe atardım çok sınırkendım su an okurken bu ne saygısızlık cok bayılıyorsa o örtüye kendı odasına sersin

Valla aklımdan geçti ama yazmadım. Yerini değiştirdiğinde al makası eline kes bir bir hepsini. Noluyor derse, ev benim evim dantel benim dantelim, atıyorum de

Valla aklımdan geçti ama yazmadım. Yerini değiştirdiğinde al makası eline kes bir bir hepsini. Noluyor derse, ev benim evim dantel benim dantelim, atıyorum de

Hahahah o da olabılır iyi fikir Hatta aklıma sey geldı dantellerı yırtsın bence kv gelıp görünce şaşırır o da ee anne cok kirlilerdi yıkanmaya da dayanamadılar eski oldukları ıcın artık sen çaresine bakarsın desin

Hahaha canavarlaştık iyice

Ama zaten konu sahibi dantelleri iade etmiş kv ye.

Yahu, herkesin kendine göre bir düzeni var.
Karşındaki kişiyi ne kadar seversen sev, aynı şehirde yaşarken beraber kalmaya kalkmak da nedir.
Oturduğun kıyafete dikkat etmek zorundasın, istediğin saatte yatıp kalkamazsın, istediğin gibi uzanıp televizyon izleyemezsin, o gün tembellik yapıp yemek yapmama lüksün yoktur. Ben sevmiyorum kendi evimde her hareketime dikkat ederek yaşamaya.
Uzaktadırlar, gelirler 1 hafta kalır giderler.
Fazlası olursa, ister istemez benim suratım asılır.

Bu arada, başkalarının evime karışmabilmesi imkansızdır.
Eşimin ailesini çok severim bu arada yanlış anlaşılmasın ama benim yatak örtümü daha güzel diye değiştirmeye kalkan olursa, kırılmayı da göze alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…