- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.069
- 333
- Konu Sahibi nickminckyok
-
bunlarin hepsi sizin yaniniza kapagi atmak icin birer mazeret.
Simdi 15 gun der, sonra o butun kisa cikar.
Sen aklini kullan derim.
ayagini yere vurmaktan baska caren yok, uzgunum.
hersey guzellikle cozulmuyor malesef.
eşim diyo ki annem yapar sen bişey yapma ölürmüsün öldürürmüsün işte benim ailem kızım siz rahatsız olmayın diye gelmek bile istemezken eşimin ailesinin bunu düşüncek bi yapısı yok
Ben onerilerimi sundum, diyer arkadaslar da sundu.çok haklısın ama nasıl olcak bilmiyorum
Misafir geliyorlar yaptığın her kötülük "gelin" olduğun için sana döner.
Yerinde olsam bu 15 günü sabırla geçirir fakat Kvnin evine gittiğimde bende heryeri kurcalar evin olmadık şeylerini değiştirirdim ta ki o rahatsız olana kadar.
Bir de evinizin anahtarını değiştirin.
eşim tabi ki ana babasından yana gelmek istemişler gelme diyemem ya diyor
eşim tabi ki ana babasından yana gelmek istemişler gelme diyemem ya diyor
çok haklısın eğer gelinsen sende kötüsü yok.ben onun gibi olamıyorum daha annemin dolabını izinsiz açmamışken bu çok zor
biz eşimle çalışıyoruz biz evde yokken kv ile kp nin bizim evde kalması normal mi ? evlerinde herhangi bir problem de yok ayni şehirde yaşıyoruz kendi evleri de var. tamam ben yanlış düşünüyorum diyelim kv bizim evimizde bile herşey kendi istediği gibi olsun istiyor herşeyin yerini değiştiriyor. bir iki dantel vermişti o verdiklerini seriyor ( bu örtüleri nişan bohçasında getirmişti ki bohça bile denmez her neyse kirlerini sandık lekelerini bile biz çıkarttık bi de kullanılmış şeyleri vermişti) hadi bunu da geçtim biz balayındayken yatak odama girmiş kendi yaptırdığı örtüyü sermiş bi de bana demez mi o da güzel ondan değiştirdim diye şimdi de bize geleceklermiş bi 10-15 gün biz de kalacaklarmış bana demekte yok oğullarına söylüyorlar... ne de olsa ben yabancıyım gelinim tabi onların gözünde...
Ben olsam o dantellerı çöpe atardım çok sınırkendım su an okurken bu ne saygısızlık cok bayılıyorsa o örtüye kendı odasına sersin
Valla aklımdan geçti ama yazmadım. Yerini değiştirdiğinde al makası eline kes bir bir hepsini. Noluyor derse, ev benim evim dantel benim dantelim, atıyorum de
bu kotu iste.bizim ev daha sıcakmış yok sürekli bende kalıcaklarmış bi yere gitmek yok
Hahahah o da olabılır iyi fikirHatta aklıma sey geldı dantellerı yırtsın bence kv gelıp görünce şaşırır o da ee anne cok kirlilerdi yıkanmaya da dayanamadılar eski oldukları ıcın artık sen çaresine bakarsın desin
Hahaha canavarlaştık iyice
Ama zaten konu sahibi dantelleri iade etmiş kv ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?