Ben mi yanlış düşünüyorum?

gerekirse kötü olacaksın canım
sussan daha çok yapacak
topluluk içinde de tatlı tatlı ortaya konuşacaksın
zamanla oturtursun

bide evine gelip gitmelerine bir kısıtlama getirsen
senden iyisi olmaz :)

Canım zaten söylüyorum da hiç umursamıyor ki şakayla karışık laf aralarında bile söylerim

aynı şehirde yatılı olmaları garip???

kaç yıllık evlisiniz , başka gelini varmı?

nasıl alıştırırsanız öyle gider bence

evinize müdahaleye izin vermeyin kesinlikle yoksa o değil siz misafir olursunuz kendi evinizde

mevzu ısınma yani bizi fatura ödüyoruz ya kendi aklınca ödemeyecek 1 yıl daha dolmadı bi eltim var (eltimde kaldı çocuk olunca rahat edememiş) ben evime müdahale ettirmedim diye kötü gelin oldum zaten

mevzu ısınma yani bizi fatura ödüyoruz ya kendi aklınca ödemeyecek 1 yıl daha dolmadı bi eltim var (eltimde kaldı çocuk olunca rahat edememiş) ben evime müdahale ettirmedim diye kötü gelin oldum zaten

Allah Allah yeni evli gelinin evinde kalınırmı bu kadar ya

Siz evlenmeden önce kışları onda bunda kalarakmı ısınıyorlarmış

Eşiniz çözecek bu durumu,sizide kötü etmeyecek,evinizin keyfinide

Boşver arkadaşım öyle densin varsın saygısızlık yapma ama kendi doğrularından zevkinden ödün verme

Madalya takmıyor hiç kimse

yine öylede böylede kusur bulunuyor malesef

Merhaba gunaydinlar benim kaynanamda kisin gelir ama ayni sehirde degiliz köyde yaşıyor kisin geliyor çok soğuk oldugu için köy iki görum ce m var bazen onlarda cogunluklada bizde kalıyor ama evime hiç karismaz ama seninki çok saçma geldi ayni sehirde kv hem kp anlamalarını saglayacak birşeyler yap esin ne diyor bu duruma

Canım zaten söylüyorum da hiç umursamıyor ki şakayla karışık laf aralarında bile söylerim
açık açık da söyledim diyorsun
artık yapılacak bişey yok
eşine söyleyeceksin sakinlikle
kalp kırmak istemiyorum.. ama daha fazla karışırsa kırıcı olacağım de..

eşin ne diyor bu durumlara..

wala canım ben hiç duymadın bi yerlerde kaldıklarını ben saygı çerçevesinde konuşuyorum eşime de dedim haklısın ben çözücem dedi çok haklısın hep bi kusur bulunuyor

zaten aynı şehirde olmasak gelsin kalsın ona bi laf etmem ki.bunların ki sırf keyfi kv kendine hizmet bekliyor hepsi bu

1. Akşam hizmet etme, normalde yaptığından fazla bir şey yapma yani. Bazı geceler eşine de ki: Canım ben bugün işte çok yoruldum, hadi çay ve meyve servisini sen yap bu akşam.

2. Bazı günler yemek yapma, eşine de ki: Canım hadi lahmacun söyle, pizza söyle. Bugün yemek yapacak halim yok, dışardan yiyelim.

3. Yatak odanın kapısını kesinlikle kilitleyip öyle git işe. Diğer odalardaki özel, dokunulmasını istemediğin şeyleri de yatak odana koy.

4. Hafta sonları erken kalkma. Uykunu al, öğlene doğru kalk. Kalktığın zaman da pişkin pişkin "aaaayyyy bu hafta sonlarını çok seviyorum, erken kalkmak mecburiyetim yok ne güzel" de.

açık açık da söyledim diyorsun
artık yapılacak bişey yok
eşine söyleyeceksin sakinlikle
kalp kırmak istemiyorum.. ama daha fazla karışırsa kırıcı olacağım de..

eşin ne diyor bu durumlara..

eşimle konuştuk zaten eşya değiştirmiş dantel sermiş umrumda değil ama eğer yatak odamıza girse bardağı taşır haberin olsun dedim eşimde öyle bir şey olmayacak diyor ben izin vermiycem diyor ama bakalım yaşayarak görücem

wala canım ben hiç duymadın bi yerlerde kaldıklarını ben saygı çerçevesinde konuşuyorum eşime de dedim haklısın ben çözücem dedi çok haklısın hep bi kusur bulunuyor

biran önce eşin bu durumu çözüm bulmalı

senin ailen bişey demiyormu sana

aynı şehirdeyseniz neden sizin evde kalıyorlar canım...iyice suyunu çıkarmışlar valla..eşinle konuş sebebini sor..

tamam artık top onda senden günah gitmiş
karışmamayı öğrenmeli senin kv
sonra sen saygıyı da sevgiyi de gösterirsin elbet
soğutacak böyle böyle haberi yok

başka kardeşleri yok mu eşinizin ? ablası abisi falan ? gitsinler birazda onlarda kalsınlar ne bu böyle canım

işi gücü hobisi bişeysi olmayan insanlar sürekli oğullarıyla uğraşıp dirlik huzur bırakmıyorlar işte
yanlış düşünmüyorsun bunlar anormal

çok sinir edici bi durum ya.annem babam bırakın kalmayı sadece haftada bir gidip iki saat oturup kalkarlar.oda yiğenim için yoksa ayda bir giderlerdi önceden.arkadaşım kaynanasıyla aynı apartmanda oturuyor o kadın bile gidip kızda kalıyor

tamam artık top onda senden günah gitmiş
karışmamayı öğrenmeli senin kv
sonra sen saygıyı da sevgiyi de gösterirsin elbet
soğutacak böyle böyle haberi yok

biz zaten çok soğuduk canım ya eşimin ailesi olduğu için saygısızlık etmem hiçbir zaman bu yaşadıklarımız ilk değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…