- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
- Konu Sahibi nickminckyok
-
eve bi daha gelmiyo
gerekirse kötü olacaksın canım
sussan daha çok yapacak
topluluk içinde de tatlı tatlı ortaya konuşacaksın
zamanla oturtursun
bide evine gelip gitmelerine bir kısıtlama getirsen
senden iyisi olmaz :)
biz eşimle çalışıyoruz biz evde yokken kv ile kp nin bizim evde kalması normal mi ? evlerinde herhangi bir problem de yok ayni şehirde yaşıyoruz kendi evleri de var. tamam ben yanlış düşünüyorum diyelim kv bizim evimizde bile herşey kendi istediği gibi olsun istiyor herşeyin yerini değiştiriyor. bir iki dantel vermişti o verdiklerini seriyor ( bu örtüleri nişan bohçasında getirmişti ki bohça bile denmez her neyse kirlerini sandık lekelerini bile biz çıkarttık bi de kullanılmış şeyleri vermişti) hadi bunu da geçtim biz balayındayken yatak odama girmiş kendi yaptırdığı örtüyü sermiş bi de bana demez mi o da güzel ondan değiştirdim diye şimdi de bize geleceklermiş bi 10-15 gün biz de kalacaklarmış bana demekte yok oğullarına söylüyorlar... ne de olsa ben yabancıyım gelinim tabi onların gözünde...
aynı şehirde yatılı olmaları garip???
kaç yıllık evlisiniz , başka gelini varmı?
nasıl alıştırırsanız öyle gider bence
evinize müdahaleye izin vermeyin kesinlikle yoksa o değil siz misafir olursunuz kendi evinizde
mevzu ısınma yani bizi fatura ödüyoruz ya kendi aklınca ödemeyecek 1 yıl daha dolmadı bi eltim var (eltimde kaldı çocuk olunca rahat edememiş) ben evime müdahale ettirmedim diye kötü gelin oldum zaten
açık açık da söyledim diyorsunCanım zaten söylüyorum da hiç umursamıyor ki şakayla karışık laf aralarında bile söylerim
Allah Allah yeni evli gelinin evinde kalınırmı bu kadar ya
Siz evlenmeden önce kışları onda bunda kalarakmı ısınıyorlarmış
Eşiniz çözecek bu durumu,sizide kötü etmeyecek,evinizin keyfinide
Boşver arkadaşım öyle densin varsın saygısızlık yapma ama kendi doğrularından zevkinden ödün verme
Madalya takmıyor hiç kimse
yine öylede böylede kusur bulunuyor malesef
Merhaba gunaydinlar benim kaynanamda kisin gelir ama ayni sehirde degiliz köyde yaşıyor kisin geliyor çok soğuk oldugu için köy iki görum ce m var bazen onlarda cogunluklada bizde kalıyor ama evime hiç karismaz ama seninki çok saçma geldi ayni sehirde kv hem kp anlamalarını saglayacak birşeyler yap esin ne diyor bu duruma
açık açık da söyledim diyorsun
artık yapılacak bişey yok
eşine söyleyeceksin sakinlikle
kalp kırmak istemiyorum.. ama daha fazla karışırsa kırıcı olacağım de..
eşin ne diyor bu durumlara..
wala canım ben hiç duymadın bi yerlerde kaldıklarını ben saygı çerçevesinde konuşuyorum eşime de dedim haklısın ben çözücem dedi çok haklısın hep bi kusur bulunuyor
tamam artık top onda senden günah gitmişeşimle konuştuk zaten eşya değiştirmiş dantel sermiş umrumda değil ama eğer yatak odamıza girse bardağı taşır haberin olsun dedim eşimde öyle bir şey olmayacak diyor ben izin vermiycem diyor ama bakalım yaşayarak görücem
biz eşimle çalışıyoruz biz evde yokken kv ile kp nin bizim evde kalması normal mi ? evlerinde herhangi bir problem de yok ayni şehirde yaşıyoruz kendi evleri de var. tamam ben yanlış düşünüyorum diyelim kv bizim evimizde bile herşey kendi istediği gibi olsun istiyor herşeyin yerini değiştiriyor. bir iki dantel vermişti o verdiklerini seriyor ( bu örtüleri nişan bohçasında getirmişti ki bohça bile denmez her neyse kirlerini sandık lekelerini bile biz çıkarttık bi de kullanılmış şeyleri vermişti) hadi bunu da geçtim biz balayındayken yatak odama girmiş kendi yaptırdığı örtüyü sermiş bi de bana demez mi o da güzel ondan değiştirdim diye şimdi de bize geleceklermiş bi 10-15 gün biz de kalacaklarmış bana demekte yok oğullarına söylüyorlar... ne de olsa ben yabancıyım gelinim tabi onların gözünde...
biran önce eşin bu durumu çözüm bulmalı
senin ailen bişey demiyormu sana
tamam artık top onda senden günah gitmiş
karışmamayı öğrenmeli senin kv
sonra sen saygıyı da sevgiyi de gösterirsin elbet
soğutacak böyle böyle haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?