Ben mi yanlış düşünüyorum?

çok doğru söylemişin insan kendi evinde rahat etmeyecekte nerde rahat edecek düşüncesizler yani ben bu yatak örtüsü konusunda kvyle konuşunca sen zaten beni sevmedin istemiyorsun gibi laflar söyledi ben ne kadar birşeyler söylesemde ne anlamak isterse onu anlar

ayyy deliriciğim birazdan
daha çok ısınıyo diye gelip böyle kalınır mı yahu.bu insanlar nasıl böyle düşüncesiz olmayı beceriyorlar.
benim annemin evide az ısınıyo catı katı olmasından dolayı ama hiçte gelip sizde kalıcaz demediler yani

ben zaten yakında Bakırköyü boyluycam ne hikmet bilmiyorum genelleme yapmak istemiyorum ama oğlan anneleri gelin gelince değişiyorlar

Eşinizin tepkisi nedir?
Tepkisi yoksa seninde ailen gelsin. Gül gibi gecinin

eşimin dediği tek şey gelene gelme demem bi iki gün kalsınlar eğer senin rahatsız olcağın bir şey olursa ben annemle konuşurum diyor.kendi ailem rahatsız oluruz çalışıyoruz diye gelmek bile istemezken kalmak hiç istemez.

gereksiz durumlar.
insanın annesi kıyamıyor ama kv ler ne yazıkki düşüncesiz.
bir de çalışıyorsunuz yani akşama kadar ikisi oturacak

İnsanlar gittikçe sapıtıyor... Oğlumun evi diyip eve yerleşmeler falan.
Oğlunun evi diye o ev seninmiş hakkını vermiyor...
Annesiyle konuşması neye cözüm olucak acaba yada ne kadrlık cözüm.
Annesi yine bildiğini yapıcak üstüne sen fitneci. kaynana sevmiyen olucaksın.
Eşinizle oturup bence konuşun. Ev üstüne ev olmazla başlayın lafa.
Gezmeyede gidemezsiniz. Ailem var ayıp vs.vs.

sende diyeceksin "anne ben senin evinde bişey değiştiriyor muyum.. sen neden böyle yapıyorsun"
sen sustukça da oluyor bunlar
eşin ne diyor gelip de kalmalarına?

kvnin istediği o zaten benim evimde de kendi sözünü geçirmek onun istediği gibi olcakmış herşey ama ben buna izin vermeyince ben kötü gelin oldum kvyi istemiyor oldum ben saygısızlık yapmıyorum kendi annem bile olsa aynı şeyleri söylerim lafımı esirgemem varsın ben kötü gelin oluyum eşimle konuştuk geliceklermiş bi iki gün kalıcaklarmış eğer evimize karışırsa eşim söyleyecekmiş

ben söyledim diye kötü gelinim zaten
gerekirse kötü olacaksın canım
sussan daha çok yapacak
topluluk içinde de tatlı tatlı ortaya konuşacaksın
zamanla oturtursun

bide evine gelip gitmelerine bir kısıtlama getirsen
senden iyisi olmaz :)

Sacını başını yol gönder kız
Valla bak. bidaha sana karışıyomu

orası senin evin. o evin hanımı sensin. herhalde kayınvaliden bunu idrak edememiş.
inşallah sorun cıkarmadan giderler.
ayakkabılarına tuz dök baktın iyice yerleşiyolar

ayy harikasın yaaa zaten adım kötüye çıkmış iyce kötü olsam ne farkeder

Evdeki bütün dantellerini yatak örtünü kaldır sandığına kitle seremesin...Lafta asla saygısızlık yapma ben böyle seviyorum de uzatma ,belki zamanla o sıkılır kafasına dank eder...kvden sıkılıyosan nasılsa evi o toplayacak eve bolbol arkadaş davet et...

evet yanlış olanı söylerim ama hiçbir zaman saygısızlık yapmadım sonuçta eşimin annesi ben kvye anlatmak istediğim benim evim olduğunu bilsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…