- 8 Mart 2017
- 195
- 38
- 13
- 27
- Konu Sahibi Seviyorumonuben
Dün babam çay içmeye çağırdı eşime sordum gittim. Sonra kız kardeşim bir yerde abiyeleein 50 tl ye düştüğünden bahsetti kendime alıcam dedi. Ben annem kız kardeşim gittik ama benim aklımda yoktu ki yanımda para da getirmemiştim. Sonra annem sen de kendine al dedi parasını ben ödicem dedi ama babamın cebinde az para var ev borcumdan dolayı sıkışıklar iki tane ben iki tane kız kardeşim aldı. Eve geldim kaynanama söyledim odama geçtim eşim içerde biraz durdu geldi odaya kızdı bana neden aldın bir sürü kıyafetin var sen zaten hep annene uyuyosun ki düğünde giyebilmem için iki tane var kıyafetim. Kesin eşime içerde bişe dediler. İşte görümcemin bana tip tip baktığını söyledi ki görümcem istediği zaman alır kimse de bişe demez. Eşim sen kıyafet almak için gittin kesin diyo. Allah biliyoya hiç hesapta yoktu. Ben snirlendim kıyafetleri iade edicem dedim hayır dedi iade etmiceksin dedi.
Bu arada eşim beni almaya geldiğinde eşimden 100 tl aldım anneme vernek için. Bana diyoki babanda para yoksa neden gidip kıyafet alıyo ben de drdimki 100 tl ile zengin mi olur insan ya da fakir.
Beniim gidip kaynanama söylemem suç mu anlamadım
Bu arada eşim beni almaya geldiğinde eşimden 100 tl aldım anneme vernek için. Bana diyoki babanda para yoksa neden gidip kıyafet alıyo ben de drdimki 100 tl ile zengin mi olur insan ya da fakir.
Beniim gidip kaynanama söylemem suç mu anlamadım