Ben mi yanlışım o mu?

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.724
108
Merhaba kızlar
Sorum şu haftasonu başka bir ilden misafirim var. Misafirimi de bir arkadaşı bırakacak yan ilimizde bir yere gidiyorlarmış yol üstü diye. Misafirim beni aradı sordu beni bıraktıklarında çay teklif edebilir miyim yada ihtiyaç için mola verseler müsait olur musunuz eşine de bi sorar mısın dedi. Bende tamam bi sorayım dedim. Gittim sordun eşim “hayır tanımadığım insanın evimde işi yok misafire de müsait değiliz yukarı teklif etmesin de” gibi bi cevapla karşılaştım. Çok sinirlendim hiç bişey söylemedim misafirime ben bu şekilde söyleyemem ayıp. Ki varsayım üzerinden konuşuluyor gelmeye de bilirler ama teklif etmek kapıya kadar gelen insana adettendir benim bildiğim. Arada kaldım Eşime öfkelenmekte haklı mıyım yoksa haksız mıyım? Ve misafirime ne demeliyim ?

Edit: yanlış anlaşıldım sanırım misafirim yakın bir akrabam o gelecek eşime sordum onda sorun yok gelsin dedi sadece bırakacak kişilerin yukarı gelmesini istemiyor.

Son düzenleme:

dışarıda buluşup orda cay kahve ikram edebilirsiniz.
eşiniz ayıp etmiş. ama tanımadığı insanı istememek de onun hakkı. bilemedim ya ben olsam eşime cemkirirdim sanırım

Paranoyak ve uyuz tarafim eşini hakli gosteriyor ama biyandan da ayipta olabilir diye dusunuyorum ama bilemedim simdi. Ama ben olsam ben de kabul etmezdim ya, hicbir sekilde tanimadik etmedik insanlarmiş sonuçta ama son dakika cikarilmaz ki bu onceden haberiniz yok muydu?

ben eşinize hak verdim, gelenin bunu sorması saçma olmuş...el alem için, eşimle aramı bozmaya değermi hiç...eşinizin evet demek kadar hayır demek hakkıda var, kızmanız çok saçma...

Sen olsaydın ne yapardın fikir verebilirsen çok sevinirim
İnan bir fikrim olsa seve seve yardım ederdim aynı durumlardan muzdaribim genel olarak maalesef nasıl davranacağımı bilmiyorum
Bu zamana kadar tamam tamam sinirlenme tamam senin dediğin olsun diyerek geçirdim
Bugün kardeşimi bile misafir olarak istemeyecek duruma geldi

Ben evinize gelen misafir olsam size bu soruyu sormazdım , tanımadığınız insanlar sonuçta onu bırakacak olanlar.

Eşinizin tepkisi evet fazla. Şimdi gelmesinler yada teklif etme eve çıkmayı deseniz de hoş olmayabilir, bir şekilde kabul etmeli bunu eşiniz, sizi zor durumda bırakmamak adına.

dışarıda buluşup orda cay kahve ikram edebilirsiniz.
eşiniz ayıp etmiş. ama tanımadığı insanı istememek de onun hakkı. bilemedim ya ben olsam eşime cemkirirdim sanırım
Bende hakkı da var diye üstelemedim bozuldum içimden o yüzden konu açtım arada kaldım ne yapmalıyım diye. Geç bi vakitte gelecekler dışarıda olması pek mümkün değil

Getiren kişileri tanımıyorum ama gelen benim çok yakın akrabam
Eğer yakın akrabanıza böyle bir iyilik yapıyorsa davet etmek hoş olurdu. Neticede arabası ile getiriyor ve yatılı kalmayacak. Güzelce rica edin istemiyorsa yapacak bişey yok.
Eşimin bu hoşgörüsüzlüğü onun misafirlerini de benim kabul etmememe sebep olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…