- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Sen olsaydın ne yapardın fikir verebilirsen çok sevinirimHaklısın :/
Getiren kişileri tanımıyorum ama gelen benim çok yakın akrabamMisafir istemeyebilir anlarım ama üslubu çok sert. Belki de yorgun bir günündedir. Yakın bir arkadaşınız mı?
Merhaba kızlar
Sorum şu haftasonu başka bir ilden misafirim var. Misafirimi de bir arkadaşı bırakacak yan ilimizde bir yere gidiyorlarmış yol üstü diye. Misafirim beni aradı sordu beni bıraktıklarında çay teklif edebilir miyim yada ihtiyaç için mola verseler müsait olur musunuz eşine de bi sorar mısın dedi. Bende tamam bi sorayım dedim. Gittim sordun eşim “hayır tanımadığım insanın evimde işi yok misafire de müsait değiliz yukarı teklif etmesin de” gibi bi cevapla karşılaştım. Çok sinirlendim hiç bişey söylemedim misafirime ben bu şekilde söyleyemem ayıp. Ki varsayım üzerinden konuşuluyor gelmeye de bilirler ama teklif etmek kapıya kadar gelen insana adettendir benim bildiğim. Arada kaldım Eşime öfkelenmekte haklı mıyım yoksa haksız mıyım? Ve misafirime ne demeliyim ?
Misafirde sorun yok ona gelsin diyor getirenleri yukarı davet etmesin diyorBırakmaya gelenler davet edilir ama en baştan eşinize sormadan misafir davet etmeniz his olmamış
ben eşinize hak verdim, gelenin bunu sorması saçma olmuş...el alem için, eşimle aramı bozmaya değermi hiç...eşinizin evet demek kadar hayır demek hakkıda var, kızmanız çok saçma...Merhaba kızlar
Sorum şu haftasonu başka bir ilden misafirim var. Misafirimi de bir arkadaşı bırakacak yan ilimizde bir yere gidiyorlarmış yol üstü diye. Misafirim beni aradı sordu beni bıraktıklarında çay teklif edebilir miyim yada ihtiyaç için mola verseler müsait olur musunuz eşine de bi sorar mısın dedi. Bende tamam bi sorayım dedim. Gittim sordun eşim “hayır tanımadığım insanın evimde işi yok misafire de müsait değiliz yukarı teklif etmesin de” gibi bi cevapla karşılaştım. Çok sinirlendim hiç bişey söylemedim misafirime ben bu şekilde söyleyemem ayıp. Ki varsayım üzerinden konuşuluyor gelmeye de bilirler ama teklif etmek kapıya kadar gelen insana adettendir benim bildiğim. Arada kaldım Eşime öfkelenmekte haklı mıyım yoksa haksız mıyım? Ve misafirime ne demeliyim ?
İnan bir fikrim olsa seve seve yardım ederdim aynı durumlardan muzdaribim genel olarak maalesef nasıl davranacağımı bilmiyorumSen olsaydın ne yapardın fikir verebilirsen çok sevinirim
Bu ara youtube da muhteşem yüzyıl videoları hortladı onu izlerken aklıma geldi :))))Nickinizeden konuya zor odaklandim:)
O ev esinizin de evi istemeyebilir saygi duymalisiniz bence.
Bende hakkı da var diye üstelemedim bozuldum içimden o yüzden konu açtım arada kaldım ne yapmalıyım diye. Geç bi vakitte gelecekler dışarıda olması pek mümkün değildışarıda buluşup orda cay kahve ikram edebilirsiniz.
eşiniz ayıp etmiş. ama tanımadığı insanı istememek de onun hakkı. bilemedim yaben olsam eşime cemkirirdim sanırım
Eğer yakın akrabanıza böyle bir iyilik yapıyorsa davet etmek hoş olurdu. Neticede arabası ile getiriyor ve yatılı kalmayacak. Güzelce rica edin istemiyorsa yapacak bişey yok.Getiren kişileri tanımıyorum ama gelen benim çok yakın akrabam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?