- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Aynen öyle bende çok arada kaldım ne diyeceğim karşı tarafa bilemiyorum. Altı üstü yarım saat ne olacak sanki...Bence misafirin değil ev sahibin buyur etmesi gerekir... eşiniz biraz aksi bir adam belli ama yaptığı çok ayıp... şimdi siz eşim kabul etmedi nasıl diyeceksiniz? çok ayıp yahu... gelen akraba acaba benide istemiyormudur diye düşünür
Keşke öyle deseydim yani ama bu seferde sen kendi kendine karar veriyorsun diyecekti değneğin iki ucuda pis yani...İyi de eve çıksalar bile ipsiz sapsız değiller ki alt tarafı bi çay içecekler en fazla wcye girecekler bu kadar
Sen izin alır gibi sormuşsun
Bi uğrayacaklar deseydin sadece haber verseydin yani
Eşinin yaptığı hoşgörüsüzlük
İstemiyorsa kabul etmeyin ortak eviniz emrivaki uygun olmaz.Bende o yüzden ısrar etmedim. Ama yakında ailesine yakın bi yere taşınacağız. O zaman bana onlardan gelen çok olacak diyorum sus ki elinde koz olsun yarın yüzüne vurayım. Bir yanımda arada kalmışlığın stresi içinde...
Yol üstü insanlara bir bardak çaydan bahsediyoruz öbür türlü tabi ki mesafe candır...Bende evime davet etmem ,hatta çoğu arkadaşlamızla sadece dışarıda görüşüyoruz ,gerek yok mesafe candır
Kesinlikle öyle eve biri gelince strese giriyorum ne diyecek ne dedi diye...Nickini değiştirmişsin, o kocanı dinleme sen , adam zaten huysuzun teki, eve gelen misafire bile ters davranma olasılığı yüksek malesef.
Evde zaten ama hiç umurunda değil böyle şeylerde her konuda beni arada bırakır beni muhattap eder geçen eczacı kadına bile çıkıştı arkasından durumu toparlamak zorunda kalan ben oldum yani sürekli böyle ben idare ediyorum komşuluk ilişkileri de sıfır neredeyse bi tanesi ile benim zorum ile görüşüyor.
Her zaman suratsız. Aileme karşıda öyle. Ağzında kuş tutsalar memnun olmaz işe kaçar geç gelir çaya doğru dürüst gelmez kendi ailesi olunca yüzünde güller açıyor işe gitmediği oluyor ne bileyim hep sohbet muhabbet. İki yüzlü biraz.İstemiyorsa kabul etmeyin ortak eviniz emrivaki uygun olmaz.
Genelde erkeğin misafirlerinin başüstünde kadının misafiri çok takılmıyor.
Erkek sormaz bile kadın izin ister. Eşinizin tavrını sizde gösterin arkadaşlarını ve tanımadığınız akrabalarını kabul etmeyin empati yapmayı öğrensin.
Ama genelde güleryüzlü biriyse özel bir durumsa ona göre tavır alın.
Aslında çemkiriyorum hep. Nicki de ona istinaden yazmamıştım aslındaCanım nickin de bile belli fazla kaldırmışsın totosunu süleyman efendinin. Bu alttan almaların evliliğinizi yürüten dinamik güç olmuş artık velhasıl halk diliyle böyle gelmiş böyle gider
Yabancı insanlar ,neden gelsin ki evinize yolda çay içecek lavabo kullanacak yer mi yok ,akrabanız çok abartmış oturtun bi yere ağırlasın kendisiYol üstü insanlara bir bardak çaydan bahsediyoruz öbür türlü tabi ki mesafe candır...
İstemiyor zaten de sesini çıkaramıyor çünkü onlardan kimseyi evime sokmayacağımı bildiği için.Siz haklısınız
Eşiniz hep mi böyle hoşgörüsüz?
İçten içe, gelecek akrabanızı da istemiyordur kesin.
Allah yardımcısı olsunsizin de..
Öyle tartışma yapmaz ama adamları eve geldiğine geleceğine pişman eder suratsızlığı ile.Eşiniz biraz asosyal falan mı acaba. Tanımadığı insan bile olsa misafirinizi getirdiklerine göre öcü değil ya bu insanlar. Bir çay ikram etmek bu kadar zor olmamalı ama eşiniz zaten sizin tarafa suratsızmış. En iyisi misafirinize üstü kapalı kabul edemeyeceğinizi söyleyin. Diğer türlü adam tartışma çıkaracak gibi.
Işte o daha da kötü. Peki gelecek olan misafir eşinizi tanımıyor mu yani bu huyunu bilmiyor mu?Öyle tartışma yapmaz ama adamları eve geldiğine geleceğine pişman eder suratsızlığı ile.
Bildiği için zaten eşine sor dedi. Yoksa benim babamın evi olsa böyle şeyler mevzu bile olmazdı. Bizler misafir perveriz ama eşimin tarafı canı istemezse gelmek isteyene yokuz evde der kapatır mevzuyuIşte o daha da kötü. Peki gelecek olan misafir eşinizi tanımıyor mu yani bu huyunu bilmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?