Ben mi yanlışım o mu?

Aynen öyle bende çok arada kaldım ne diyeceğim karşı tarafa bilemiyorum. Altı üstü yarım saat ne olacak sanki...

Bende evime davet etmem ,hatta çoğu arkadaşlamızla sadece dışarıda görüşüyoruz ,gerek yok mesafe candır

Nickini değiştirmişsin, o kocanı dinleme sen , adam zaten huysuzun teki, eve gelen misafire bile ters davranma olasılığı yüksek malesef.

Keşke öyle deseydim yani ama bu seferde sen kendi kendine karar veriyorsun diyecekti değneğin iki ucuda pis yani...

İstemiyorsa kabul etmeyin ortak eviniz emrivaki uygun olmaz.
Genelde erkeğin misafirlerinin başüstünde kadının misafiri çok takılmıyor.
Erkek sormaz bile kadın izin ister. Eşinizin tavrını sizde gösterin arkadaşlarını ve tanımadığınız akrabalarını kabul etmeyin empati yapmayı öğrensin.
Ama genelde güleryüzlü biriyse özel bir durumsa ona göre tavır alın.

Canım nickin de bile belli fazla kaldırmışsın totosunu süleyman efendinin. Bu alttan almaların evliliğinizi yürüten dinamik güç olmuş artık velhasıl halk diliyle böyle gelmiş böyle gider

Siz haklısınız
Eşiniz hep mi böyle hoşgörüsüz?
İçten içe, gelecek akrabanızı da istemiyordur kesin.
Allah yardımcısı olsun sizin de..

Her zaman suratsız. Aileme karşıda öyle. Ağzında kuş tutsalar memnun olmaz işe kaçar geç gelir çaya doğru dürüst gelmez kendi ailesi olunca yüzünde güller açıyor işe gitmediği oluyor ne bileyim hep sohbet muhabbet. İki yüzlü biraz.

Canım nickin de bile belli fazla kaldırmışsın totosunu süleyman efendinin. Bu alttan almaların evliliğinizi yürüten dinamik güç olmuş artık velhasıl halk diliyle böyle gelmiş böyle gider
Aslında çemkiriyorum hep. Nicki de ona istinaden yazmamıştım aslında

Eşiniz biraz asosyal falan mı acaba. Tanımadığı insan bile olsa misafirinizi getirdiklerine göre öcü değil ya bu insanlar. Bir çay ikram etmek bu kadar zor olmamalı ama eşiniz zaten sizin tarafa suratsızmış. En iyisi misafirinize üstü kapalı kabul edemeyeceğinizi söyleyin. Diğer türlü adam tartışma çıkaracak gibi.

Öyle tartışma yapmaz ama adamları eve geldiğine geleceğine pişman eder suratsızlığı ile.

Işte o daha da kötü. Peki gelecek olan misafir eşinizi tanımıyor mu yani bu huyunu bilmiyor mu?
Bildiği için zaten eşine sor dedi. Yoksa benim babamın evi olsa böyle şeyler mevzu bile olmazdı. Bizler misafir perveriz ama eşimin tarafı canı istemezse gelmek isteyene yokuz evde der kapatır mevzuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…