Ben mi yanlışım o mu?

Eşinizin tepkisi abartılı, kapıya kadar gelen insanlar biraz soluklansın diye davet edilebilir.
Ama misafirinizin teklifi de gereksiz. Ben çekinirim böyle bir teklifte bulunmaya.

Eşinizi haklı. Eşine sor diyen akrabanız sizi zor durumda bırakmış. Sonuçta soruya evet veya hayır diyebileceği belli. E soru sorunca hayır cevabı alınca niye bozuluyorsunuz? Sorduğunuza göre hayır deme hakkı da olmalı.

Zaten bende sizinle aynı fikirdeyim. Eşim böyle çözüm bulamadım dünden beri gelirlerse de yapacak birşey yok tanrı misafiri. Ama ben eşimin bu hareketinden ve beni bu kadar strese sokmasından dolayı zaten bir kimse gelmek istediğinde kabul etmeyeceğim

Gitsin bir yerde çay icirsin. BBende istemem. 2 çocuğum var asla tanımadığın birisini evime almıyorum. Kimse kusura bakmasin.
Sokaktan geçen biri değil yalnız bahsedilen. Olayı farklı yorumluyorsunuz. Akrabam diyorum ama 1.dereceden yakınım. Yani onun tanıdığı kimseden bize zarar gelmedi bu zamana kadar. Yatılı da değil on beş dk çay molası bu kadar sorun olmamalı. tabi fikirler farklı olabilir saygı duyuyorum

Ben istemezdim. Misafirin misafir çağırma fikrini bastan istemezdim

Yakın akrabanızın bile gelip gelemeyecegıni esinize sormuşsunuz, o okey demıs kabul etmıssiniz. Ne uzucu
Kendi hayatınızla misafirinizle ilgili kararınızı Insallah Bıgun kendiniz verirsiniz

Yakın akrabanızın bile gelip gelemeyecegıni esinize sormuşsunuz, o okey demıs kabul etmıssiniz. Ne uzucu
Kendi hayatınızla misafirinizle ilgili kararınızı Insallah Bıgun kendiniz verirsiniz
Ev ortak olduğu sürece ortak kararlar verilmeli diye düşünüyorum. Onun ailesi geleceğinde de bana sorulmalı müsait miyim değil miyim diye. Ben böyle düşünüyorum

Siz eşinize sultan Süleyman kendinize de Hürrem muamelesi yaparsanız bu tavırlarla çok karşılaşırsınız.
Nickimden eşime suleyman kendime de hürrem muamelesi yaptığımı nasıl çıkarıyorsunuz allah aşkına?
Ben onların aşkını beğendiğim için böyle yazdım. Ama sizin basit düşünceleriniz hemen eşimi onun yerine koyduğumu düşündürüyor.
Laf soktunuz aferin. Egonuzu tatmin ettiyseniz ne mutlu size.
Şimdi güle güle

Egomla bir alakası yoktu,o an okudum ve eşiniz hakkında tam da bunu hissettim ve de yazdım. Süleyman ile Hürrem değil süleymanın Hürremi olduğu için düşünmüş olabilirim. Bir de şöyle diyeyim o zaman aynı durum başıma gelse eşimi durumdan haberdar ederim, izin almam. O ev benim de evim çünkü ve spontane gelişecek bir olay bu da. sokaktan geçen adamı davet etmiyorum, akrabamı bana getirecek insanları yarım saat evimde ağırlayacağım. Bunu hiç tanımadığımız insanlar bile yapar bazen. Yani bu konuda izin alacağım merci eşim değil. Çok da basit bir düşünce değil yani.
Size de güle güle

Ev ortak olduğu sürece ortak kararlar verilmeli diye düşünüyorum. Onun ailesi geleceğinde de bana sorulmalı müsait miyim değil miyim diye. Ben böyle düşünüyorum
Haber vermeyle izin alma aynı seyler degil.
Siz ebeveyninizden izin alır gibi davranıyorsunuz.

Bu benimde dikkatimi cekmisti
Adama adeta sultan Suleyman gibi davranmis ama, malesef kendisi Hurrem degil.
Belki mahidevran olabilir

Bu benimde dikkatimi cekmisti
Adama adeta sultan Suleyman gibi davranmis ama, malesef kendisi Hurrem degil.
Belki mahidevran olabilir
Hay allah takılacak başka bişey bulamadınız da nickime mi takıldınız?
Çok mu canınız sıkılıyor anlamış değilim. Eşimi Süleyman yerine koyduğum filan yok anlamak bu kadar zor olmamalı. Saçmasınız gerçekten nereden nasıl ego tatmin edicem diye bekleyenlerdensiniz belli ki diğer arkadaş gibi.
Rahatladıysanız güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…