BEN MİYİM PARAGÖZ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Part time bir işte çalışmayı düşünür müsünüz? En azından şuanlık. Burs yol parama ve okul harcamalarıma anca yetiyor demişsiniz.

canım benim çok üzüldüm... tez vakitte kurtulursun inşallah
babanla uzun uzun 1 kere konuş. madem annen senin ihtiyaçlarını öne sürüp para istiyor ben büyüdüm reşit oldum kendi hesabımı ayrı tutucam de. 2 annene 2 sana göndersin. en olmadı 3 annene 1 sana göndersin.
her zaman uğraşmasına gerek yok. otomatık talimat versin hep öyle olsun.

Kendi hesabim var zaten. Babam da biliyor. Tekrar konuşmayı deneyeceğim. Başka care yok gibi.

Yanlız sende o olmaz bu olmaz diyorsun yavrucum biz sana nasıl yardımcı olalım burdan peki, evden ayrıl 18 yaşındaymışsın babana dava aç nakafa direk sana bağlansın bu korkaklıkla hiç birşey yapamazsın

Ayh nafaka hiç aklıma gelmemişti. Ama kısa bir konuşma yaptım babamla. Bana kendi kredi kart numarasını verdi muhtemelen o da tahmine tti para gönderirse anneme kalacağını sen alışveris yap ihtiyaclarini al ben ödeyeceģim ayrıca dedi.

Bana da öyle geliyor. Sanki parayı başka bir şeye harciyor. Babamla konusacağım bu durumu.
İnşallah değildir ama genç bir sevgilisi olabilir tüm botoksları da onun gözüne genç görünmek için yaptırıyor olabilir
Ama siz kendi probleminizi babanızdan kendi hesabınıza para yatırmasını isteyerek çözebilirsiniz annem isterse de asla yatırma annemden değil sendne almak istiyorum diyebilirsiniz

Ya sürekli yok o bana aşık bu bana yanık falan diyor ki bu dedikleri evli adamlar gerçekte öyle bir sey olduğunu da sanmıyorum kendi uydurması. Ama genç olmak fana takıntısı var. Babamla da konuştum. Istediğin zaman alışveriş yap ben ödeyeceğim dedi.

baban sana ek kart çıkartsın. hesabı ayırın. sizin harcamalarınızı da babanız takip eder. orda ortaya çıkar zaten. burs almışsınız. onu da nakit harçlık yapın kendinize. annenize de vermeyin. evin harcamaları derse de evin harcamalarından anne baba sorumludur. baban annene para gönderirken alışverişi de düşünerek gönderiyordur zaten. siz faturalara market alışverişlerine karışmak zorunda değilsiniz.

bu kadar alisveris ve para harcama istegi psikolojik bir durum. bi psikolog şart gibi.

Öyle yapacak babam konuştum.

Babaniza soylemek olmaz sanki ama babaniz sizin ihtiyaciniz oldugu iddia edilen parayi sizin hesabiniza gondersin. Siz de annenize az az verin. Gerekirse vermeyin. Cocuklar aileleri egitiyor ya boyle cok uzuluyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…