BEN MİYİM PARAGÖZ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hićbir zaman unutamayacağım zaten. İnanın vermek istwmiyorum ama mesela kasadayız bende yok sen öde diyor. Mecbur ödemek zorunda kalıyorum. Surekli kötü evlat muamelsi yapıyor. Duygu sömürüsu yapıyor.

İlerde onu hayatımda istemiyorum zaten. Affetmeyeceģim.

Babam annemden gizli iş yapmaz. İste her kadın anne olamıyor.

Baban senin ihtiyacını ayrı bi banka hesabına yatırsın. Ordan harcama yaparsın, annen isteyince de bitti yok dersin :) Ayrıca o gizli iş olmuyor. İzah et durumu babana. Zorluk çektiğini anlasın

Babam asla yapmaz öyle bir sey keşke yapsa.

Babanızla ayrı iletişimde olun para konusunda. Annenizin lafıyla size para göndermesin yani, size sormadan. Annenize de göndermekle yükümlü olduğundan 1 kuruş dahasını da göndermesin.
Siz de dişli olun biraz. Kadınin keyfine niye zaten az olan paranızı veriyorsunuz ki? İlacını da kendi alsın, elbisesini de kendi alsın işte. Çocuk değilsiniz, biraz sesiniz çıkmalı.

Allah’ım korusun ya kınamak istemiyorum kesinlikle ama öz annen mi yani nu kişi biraz tuhaf geldi ya bana ne biliyim hiç anne gibi değil

Babanız size neden inanmaz
Cevap vermişsiniz.

Canım kardeşim ben olsam önce babamı arar inansada inanmasada annem parasını botoks vs icin harciyor bendende para alıyor die anlatırdım,ayrica paramı saklar zırnık vermezdim bende para yok kitap aldım vs bitti derdim .. sonra cok calısır asla kimseye muhtac olmadan ömür boyu bye derdim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…