- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
- Konu Sahibi Alonedark0
-
babanız neden sizi istemiyor?Babam yurtdisinda. Ben de orada yaşamak istemiyorum. Ben istesem bile o istemiyor.
KesinlikleBabana durumu anlat, senin için yolladığı parayı hesabına yatırsın. Annene de söyleme, mutlaka kenarda köşede paran olsun.
Babam annemden gizli iş yapmaz. İste her kadın anne olamıyor.
bence imkanınız varsa bir yerde part time yada haftasonları çalışın para biriktirin ilerisi için. annenizden para istemeyin. odetmeye çalıştığı şeyleri de odetmeyin, babamdan benim için para istiyosun deyip yüzüne vurunBilmiyorum inanın neden inanmıyor. Annem ne yapar ne eder yine kendisine inandirır.
bir avukata filan danışsanız, annenizin nafaka parasını size harcamadigina estetike filan yatırdigına dair. belki hukuksal olarak hakkınızı arayabilirsinizBabam annem ne derse onu yapan biri. Adeta emir kulu.Bana ayrı para göndermez.
ödemeyin rezil olsunHićbir zaman unutamayacağım zaten. İnanın vermek istwmiyorum ama mesela kasadayız bende yok sen öde diyor. Mecbur ödemek zorunda kalıyorum. Surekli kötü evlat muamelsi yapıyor. Duygu sömürüsu yapıyor.
Babanızla ayrı iletişimde olun para konusunda. Annenizin lafıyla size para göndermesin yani, size sormadan. Annenize de göndermekle yükümlü olduğundan 1 kuruş dahasını da göndermesin.
Siz de dişli olun biraz. Kadınin keyfine niye zaten az olan paranızı veriyorsunuz ki? İlacını da kendi alsın, elbisesini de kendi alsın işte. Çocuk değilsiniz, biraz sesiniz çıkmalı.
Allah’ım korusun ya kınamak istemiyorum kesinlikle ama öz annen mi yani nu kişi biraz tuhaf geldi ya bana ne biliyim hiç anne gibi değil
Herkese merhabalar. Önceki konularımdan bilen vardır belki Allah düşmanımın başına vermesin dediğim ruh hastası bir annem var. Babamla ayrılar anneme her ay en az 4 bin tl civarı gönderiyor. Evimiz kira değil borcumuz falan da yok. Ama anne kişisi 2 haftada parayı toz edip ekrar 1000 lira falan istiyor. Herneyse iste ben de ondan para istemek istemediğim için daha doğrusu anneme muhtac olmamak icin burs alıyorum(derslerim iyi olduğu için burs sınavına girdim kazandım) kendisi ilk basta bana paranın yarısını ver dedi. Ben de kabul etmedim zaten okul harclıgım yol yemek masrafımı falan ancak karşıliyor burs. Gećenlerde bikac kiyafet falan alınca az param kaldı. Son 1 ay yetecek kadar.Neyse o da ihtiyacı olduğunu ssöyledi ben de her ne kadar sevmesem de verdim. 1 ay boyunca umrunda olmadı kuruşsuz gezdim. Sonra tesadüfen gordüm elinde baya para vardi yani beni kandırmis. Kendisi aliserisinden tutun botoksuna kadar yaptiriyor ama bana sürekli paramız yok hicbirsey isteme diyor. Kendisine bir düzine kıyafet aliyor.Gecen market alisverisi yaptik bana ödetti eczaneye gittik ilaclari bana ödetti. Kendime bir elbise almistim kendi paramla ben uyurken almis onu denemiş ki ben 34 36 bedenim o 38 elbisenin bir guzel dikişini patlatmis öylece koymus dolabıma. Bana cok nadir bir seyler alir kendi aldiğimi da böyle yapması çok zoruma gitti. Babami aramiati gecen yine para için ona Alonedark çok harcama yapiyor ihtiyaclari var onun için istiyorum dedi. İnanamadım. Babam da benim icin gönderiyor ona. Babama dasöyleymem inanmaz bana. Neyse şu günlerde yine istiyor para ama bitti bende de bu sefer bana paragöz muamelesi yapıyor. Allahaskına ben miyim paragöz? Ne yapacagim bu kadinla? Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama çok doldum be ya.
Not: Babamla kalamam. Kendisi yurtdısinda yasıyor. Orada yasamak istemiyorum. Babam da istemiyor.
Canım kardeşim ben olsam önce babamı arar inansada inanmasada annem parasını botoks vs icin harciyor bendende para alıyor die anlatırdım,ayrica paramı saklar zırnık vermezdim bende para yok kitap aldım vs bitti derdim .. sonra cok calısır asla kimseye muhtac olmadan ömür boyu bye derdim..
Neden yapmasın ki? Siz kaç yaşındasınız? 18'den küçük müsünüz? Babanızı ikna etmeye bakın. Yapmaz, etmez diyerek kendinizi çözümsüz bırakıyorsunuz gibi duruyor.
Bir sürü kanıt topla babana sun. Paraları senin harcamadigini söyle. Ona gore sana yollar gerekli meblayi.
Babanız sizin için yolladığı parayı sizin hesabınıza yatırsın siz de bursunuzdan 1 kuruş bile vermeyin.Herkese merhabalar. Önceki konularımdan bilen vardır belki Allah düşmanımın başına vermesin dediğim ruh hastası bir annem var. Babamla ayrılar anneme her ay en az 4 bin tl civarı gönderiyor. Evimiz kira değil borcumuz falan da yok. Ama anne kişisi 2 haftada parayı toz edip ekrar 1000 lira falan istiyor. Herneyse iste ben de ondan para istemek istemediğim için daha doğrusu anneme muhtac olmamak icin burs alıyorum(derslerim iyi olduğu için burs sınavına girdim kazandım) kendisi ilk basta bana paranın yarısını ver dedi. Ben de kabul etmedim zaten okul harclıgım yol yemek masrafımı falan ancak karşıliyor burs. Gećenlerde bikac kiyafet falan alınca az param kaldı. Son 1 ay yetecek kadar.Neyse o da ihtiyacı olduğunu ssöyledi ben de her ne kadar sevmesem de verdim. 1 ay boyunca umrunda olmadı kuruşsuz gezdim. Sonra tesadüfen gordüm elinde baya para vardi yani beni kandırmis. Kendisi aliserisinden tutun botoksuna kadar yaptiriyor ama bana sürekli paramız yok hicbirsey isteme diyor. Kendisine bir düzine kıyafet aliyor.Gecen market alisverisi yaptik bana ödetti eczaneye gittik ilaclari bana ödetti. Kendime bir elbise almistim kendi paramla ben uyurken almis onu denemiş ki ben 34 36 bedenim o 38 elbisenin bir guzel dikişini patlatmis öylece koymus dolabıma. Bana cok nadir bir seyler alir kendi aldiğimi da böyle yapması çok zoruma gitti. Babami aramiati gecen yine para için ona Alonedark çok harcama yapiyor ihtiyaclari var onun için istiyorum dedi. İnanamadım. Babam da benim icin gönderiyor ona. Babama dasöyleymem inanmaz bana. Neyse şu günlerde yine istiyor para ama bitti bende de bu sefer bana paragöz muamelesi yapıyor. Allahaskına ben miyim paragöz? Ne yapacagim bu kadinla? Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama çok doldum be ya.
Not: Babamla kalamam. Kendisi yurtdısinda yasıyor. Orada yasamak istemiyorum. Babam da istemiyor.
Babanız aptal değilse bir şekilde doğruyu görür herhalde. Anne babanız yalnızca kağıt üzerinde boşandı da ilişkileri devam mı ediyor ki annenizin hala lafından çıkmıyor? Siz yüz yüze hiç görüşmüyor musunuz? Telefon görüşmesi de mi yapmıyorsunuz? Nasıl bir ilişkiniz var babayla anlamadım pek.
Anlatmayı denediniz mi hiç? Beş kuruşsuz kaldığınızı, üstüne annenize bursunuzdan destek olduğunuzu? İnsan bunları bir kere duysa hop ne oluyor der, inanmasa bile içine kurt düşer de araştırır.
Üniversiteyi bitirip babanızın yanına gidin, onun hayatına dahil olmayın da hayatınızı orada kurabilirsiniz. En azından bir kapınız olur orada. Annenize de botokslarıyla mutluluklar.
Bir de babanız sizi hangi gerekçe ile istemedi? Koskoca kızsınız.
Ben olsam cinnet geçirirdim. Ciddi kavgalar eder kırar dökerdim. O kadar netim. Varsın gözünde kötü evlat olayım. Kasada mısınız, param yok ödeyemem deyip çıkın hemen oradan. Part time çalışma öneren arkadaşlara katılmıyorum, sizin zaten paranız var. Neden anneniz parayı yiyor da siz orda burda çalışacakmışsınız? Siz böyle devam ederseniz daha çok sömürülürsünüz
Doğduğumdan beri düşünürüm zaten. Çok acımasız vicdansız. Ben doğduğumda hep kötü şeyler yaşamış onun acısını benden çıkarıyor. Babam da çok umursamaz. Annem öldürse beni gıkı çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?