BEN MİYİM PARAGÖZ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmiyorum inanın neden inanmıyor. Annem ne yapar ne eder yine kendisine inandirır.
bence imkanınız varsa bir yerde part time yada haftasonları çalışın para biriktirin ilerisi için. annenizden para istemeyin. odetmeye çalıştığı şeyleri de odetmeyin, babamdan benim için para istiyosun deyip yüzüne vurun
okulunuz bitince ayrı eve çıkar kurtulursunuz

Babam annem ne derse onu yapan biri. Adeta emir kulu.Bana ayrı para göndermez.
bir avukata filan danışsanız, annenizin nafaka parasını size harcamadigina estetike filan yatırdigına dair. belki hukuksal olarak hakkınızı arayabilirsiniz
bu annenizle aranızı iyice acar ama şuan size yaptığı haksızlıklar ses cikarilmayacak gibi değil ona müstehak

Hićbir zaman unutamayacağım zaten. İnanın vermek istwmiyorum ama mesela kasadayız bende yok sen öde diyor. Mecbur ödemek zorunda kalıyorum. Surekli kötü evlat muamelsi yapıyor. Duygu sömürüsu yapıyor.
ödemeyin rezil olsun
böyle devam ederseniz hep sizi kullanacak

Babanız aptal değilse bir şekilde doğruyu görür herhalde. Anne babanız yalnızca kağıt üzerinde boşandı da ilişkileri devam mı ediyor ki annenizin hala lafından çıkmıyor? Siz yüz yüze hiç görüşmüyor musunuz? Telefon görüşmesi de mi yapmıyorsunuz? Nasıl bir ilişkiniz var babayla anlamadım pek.

Anlatmayı denediniz mi hiç? Beş kuruşsuz kaldığınızı, üstüne annenize bursunuzdan destek olduğunuzu? İnsan bunları bir kere duysa hop ne oluyor der, inanmasa bile içine kurt düşer de araştırır.

Üniversiteyi bitirip babanızın yanına gidin, onun hayatına dahil olmayın da hayatınızı orada kurabilirsiniz. En azından bir kapınız olur orada. Annenize de botokslarıyla mutluluklar.

Bir de babanız sizi hangi gerekçe ile istemedi? Koskoca kızsınız.

Azıcık diş gostersem tehdit ediyor sesimi çıkaramıyorum. Babam annem ne isterse onu yapar annemden gizli iş yapmaz. Ben ona soylesem direkt anneme söyler annem o parayı asla bana bırakmaz.

Ben olsam cinnet geçirirdim. Ciddi kavgalar eder kırar dökerdim. O kadar netim. Varsın gözünde kötü evlat olayım. Kasada mısınız, param yok ödeyemem deyip çıkın hemen oradan. Part time çalışma öneren arkadaşlara katılmıyorum, sizin zaten paranız var. Neden anneniz parayı yiyor da siz orda burda çalışacakmışsınız? Siz böyle devam ederseniz daha çok sömürülürsünüz

Allah’ım korusun ya kınamak istemiyorum kesinlikle ama öz annen mi yani nu kişi biraz tuhaf geldi ya bana ne biliyim hiç anne gibi değil

Doğduğumdan beri düşünürüm zaten. Çok acımasız vicdansız. Ben doğduğumda hep kötü şeyler yaşamış onun acısını benden çıkarıyor. Babam da çok umursamaz. Annem öldürse beni gıkı çıkmaz.

Bir sürü kanıt topla babana sun. Paraları senin harcamadigini söyle. Ona gore sana yollar gerekli meblayi.

Odamı karıştirıyor. Hesaplarıma bakıyor. Nereye saklayayım sastım parayı. Babam anneme kızmaz aslında kredi kartı odemlerini falan herseyi göruyor. Aslında söylemeye de cekiniyorum annem tehdit ediyorm

Neden yapmasın ki? Siz kaç yaşındasınız? 18'den küçük müsünüz? Babanızı ikna etmeye bakın. Yapmaz, etmez diyerek kendinizi çözümsüz bırakıyorsunuz gibi duruyor.

Babamı tanısanız ne demek istedigimi anlarsıniz. 18 yasindayim bu arada. Küçükken annem öldüresiye şiddet uygulardı babam da izlerdi sadece o kadar umursamaz yani. O yüzden diyorum asla yapmaz diye.

Babanız sizin için yolladığı parayı sizin hesabınıza yatırsın siz de bursunuzdan 1 kuruş bile vermeyin.

Size söyle anlatayım. Ben kucukken annem bana çok ağır şiddet uygulardı. Babam da onu izler gıkıni çıkarmazdı. Orda ölsem umrunda değil. Yani bu durumda da olmam onun umrunda değil. Yanında olmamı istemiyor çünkü annem babamın yanına gitmemi istemiyor babam da annemi dinliyor.

Haklısıniz. Ama annem öyle bir kadin ki cinnet geçirsem mutalaka bedel ödetiyor. Daha ağır şeyler yaşiyorum. Mecbur susmak zorunda kaliyorum.

Canım benim ya deme öyle. Ama eminim ki çok mutlu evliliğin çok iyi bir eşin olacak ileride inşallah ,genelde ailesinden bu tarz çeken insanların sonraki hayatları çok güzel oluyor. Üzülme hiç eminin ki çok olgun birisindir gerçek hayatta da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…