ben yeteri kadar anladım özetleyeyim mi istermisiniz ,3 YAŞINDA BİR MELEK SUÇSUZ YERE DAYAK YEMİŞ HEMDE KENDİ DEYİMİYLE BERBAT ,FENA ..
suçu komşu kızını örnek almak ,lokmayı ağzında tutmak ..değermi sizce..
ya siz şu kadının en son uzun yazdığını bir anlayarak okur musunuz rica etsem:) bir ilk yazdığını pişmanım demiş kelime anlamı olarak anlayabiliyorsunuz ben anladım da:)) sürekli sinirine yenilip yaptığını kendisi söylüyor diyorsun ya nerde yazmış, derin manalar çıkarmakta ustasınız yeminle! ayrıca fena açılımını yapmış yahu hayal ettiğiniz gibi yerlerde sürüklememiş yani. yani bu filmde aksiyon yok !:)
merhaba..
çok fazla olmasa da poposuna vururdum, yüzüne vurdum birkaç kez pişman omuştum. ama kendimi yine kontrol edemedim.
ya bu fena berbat olayını sen kafanda kurmuşsun ne diyeyim yolun açık olsun. kim anlatsa da sen senaryo yazmaya dewam edeceksin anlaşılan. saygılar:)
bknz: sayfa 1 mesaj 1 konu sahibinin cümlesi ''berbat dövdüm'' yani ben senaryo yazmamışım değilmi ,ayrıca burda bana bişey anlatmaya çalışan kimse yok siz ve konu sahibinden başka ..malesef insanların işine gelmeyince oluyor böyle kk da ,sizde alışırsınız zamanla :))
bknz: sayfa 1 mesaj 1 konu sahibinin cümlesi ''berbat dövdüm'' yani ben senaryo yazmamışım değilmi ,ayrıca burda bana bişey anlatmaya çalışan kimse yok siz ve konu sahibinden başka ..malesef insanların işine gelmeyince oluyor böyle kk da ,sizde alışırsınız zamanla :))
size ne söylesem ben bilemedim,ben şu an kendimi çocuğunu yerden yere vuran saçından sürükleyen yumruklar atan ve bunu hergün düzenli olarak yapan biri olarak gördüm!! bu arada eğitim kimseyi tedavi etmez. insanları öyle bir şekle sokuyorsunuz ki şaşırıp kalıyorum. ben kızıma dediğim gibi tekrar söylüyorum, EVET ÖFKELİYİM ama şuaray gelinecey kadar ve olumsuz davranışlar kapınacaya kadar pat bir bir popoya yürü manasında vuran biriydim! bir iki kez yüzüne hafifçe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! çiziyorum altını vurdum pişman oldum bir daha yapmadım düne kadar! anlamayan varsa geçmişime inicem. yazmayın artık istemiyorum moral falan.
arkadasin simdiki psikolojisini dusunemiyorum bile
kadin pisman yardim icin acmis konuyu yerden yere vurmuslar
iyi de kadin iyi yaptim neden lokmayi yutmuyo ki yutsaydi falan gibi laflar etmedi ki
zaten pisman oldugunu her defasinda soyledi
simdi icinizden bazilari beni de kotu anne gibi kaleme alir tuh bana ne kadar kotu anneyim dimi cocuguna vuran anneyi savunuyorum
gerçekten senaryon muhteşem!sen benim yazdığımı FENA dan kastımı anlayabildin yoksa bunun için elverişli bir yapıya sahip değil misin. eğer öyleyse üstünde durmayıp fazla takmıycam seni
neye kızıyorum şu an biliyor musun yazdığım ve üstüne basarak söylediklerimin okunmayıp sadece ÇOCUK-ŞİDDET kavramını anlayıp berbat dövmüş saçından sürüklemiş tekme atmış çok kez yapmış gibi kurgular yapılmasına!!
Ben de anneyim evet bazen cileden cikabiliyoruz ama lutfen o anda durun ve cocugu birakip gidin balkonda falan nefes alin bir sure. Cocuga verebileceginiz en buyuk ceza bu zaten. Size olumsuz gelen davranislari gormezden gelip sakin kalabilmek onu bu tur davranislardan vazgecirmenin en iyi yolu.
Sakin kalabilmek cok zor evet ama su anki aciniz cok daha zor. Kendimi sizin yerinize koydum bir an dusunmek bile istemiyorum. Kizim uyuyor uyansin uzun uzun simsiki sarilicam ona eger aglamamayi basarabilirsem tabii. Hamile oldugunuz icin ilac da kullanamazsiniz zor cok zor durumunuz sizi cok iyi anliyorum lutfen kriz anlarinda uzaklasin kizinizdan
anlamayan varsa geçmişime inicem. yazmayın artık istemiyorum moral falan.
ya arkadaşım ALLAH AŞKINA diyorum sen şu sayfa 6 da yaznları bir okusana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?