ben nasıl bir anneyim

ay var ya tam da benim yaşadıklarımı yazmışsın. o kadar pişmanım ki çocuğuma yaptıklarım için. ben de 2008 doğumlu olan kızımı sırf o komşumun çocuğundan başka çocuklar görsün diye anaokuluna verdim. ama ne yaparsam yapayım o çocuğun kızımın üzerindeki etkilerini hala kaldıramadım. benim için en kötüsü dairelerimiz yan yana. daire kapısını bir açıyorum karşımda komşu çocuğu. tiksindim artık o çocuktan da. en ufak tıkırtımıza kapıya fırlıyor. eşim bile dövücem artık bu veledi deyip duruyor. ama içimde hep sızıdır o çocuk yüzünden çocuğumu hırpalamalarım ters davranmalarım. sabır de geç arkadaşım. allah ım sabır ver de geç boşver. ben komşumla konuşmayı denedim görüştürmeyelim bir süre diye ama anlamadı çocuk onlar dedi geçti. belki senin komşun seni anlar sen de komşunla konuşmayı dene görüştürme bir süre.

ya bu fena berbat olayını sen kafanda kurmuşsun ne diyeyim yolun açık olsun. kim anlatsa da sen senaryo yazmaya dewam edeceksin anlaşılan. saygılar:)

merhaba..

çok fazla olmasa da poposuna vururdum, yüzüne vurdum birkaç kez pişman omuştum. ama kendimi yine kontrol edemedim.

Bakın birkaç kez yapmış.
Çok pişman oluyor evet. Aslında annenin canı daha fazla yanmış tüm bunlardan. Ama kontrol edemiyor kendisini.
Hamilelik hormonları da işbaşında.
Ama bunların hiçbiri yapılana gerekçe değil.
Tek istediğimiz sinirlerine hakim olmayı başarmak zorunda olduğunu hatırlatmak.
Yandaş gibi olunca vicdanının sesi daha azalacak.
Bilinçaltında belki de evet bunlar normal demeye bile başlayabilecek belki.
Benim önceliğim çocuklar. Anneye yüklenme sebebim de bu belki.
Ve konusahibi annenin gerçekten yapıtklarından acı çekmesi.

ya bu fena berbat olayını sen kafanda kurmuşsun ne diyeyim yolun açık olsun. kim anlatsa da sen senaryo yazmaya dewam edeceksin anlaşılan. saygılar:)

bknz: sayfa 1 mesaj 1 konu sahibinin cümlesi ''berbat dövdüm'' yani ben senaryo yazmamışım değilmi ,ayrıca burda bana bişey anlatmaya çalışan kimse yok siz ve konu sahibinden başka ..malesef insanların işine gelmeyince oluyor böyle kk da ,sizde alışırsınız zamanla :))

size ne söylesem ben bilemedim,ben şu an kendimi çocuğunu yerden yere vuran saçından sürükleyen yumruklar atan ve bunu hergün düzenli olarak yapan biri olarak gördüm!! bu arada eğitim kimseyi tedavi etmez. insanları öyle bir şekle sokuyorsunuz ki şaşırıp kalıyorum. ben kızıma dediğim gibi tekrar söylüyorum, EVET ÖFKELİYİM ama şuaray gelinecey kadar ve olumsuz davranışlar kapınacaya kadar pat bir bir popoya yürü manasında vuran biriydim! bir iki kez yüzüne hafifçe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! çiziyorum altını vurdum pişman oldum bir daha yapmadım düne kadar! anlamayan varsa geçmişime inicem. yazmayın artık istemiyorum moral falan.

ya arkadaşım ALLAH AŞKINA diyorum sen şu sayfa 6 da yaznları bir okusana :)

arkadasin simdiki psikolojisini dusunemiyorum bile
kadin pisman yardim icin acmis konuyu yerden yere vurmuslar
iyi de kadin iyi yaptim neden lokmayi yutmuyo ki yutsaydi falan gibi laflar etmedi ki
zaten pisman oldugunu her defasinda soyledi
simdi icinizden bazilari beni de kotu anne gibi kaleme alir tuh bana ne kadar kotu anneyim dimi cocuguna vuran anneyi savunuyorum

gerçekten senaryon muhteşem!sen benim yazdığımı FENA dan kastımı anlayabildin yoksa bunun için elverişli bir yapıya sahip değil misin. eğer öyleyse üstünde durmayıp fazla takmıycam seni

sevgili arkadaşım ilk mesajında öyle bir lanse ettinki olayı hadi bi kere olmuş diyene, öfkelendikçe yapıyorum demişsin ee kendi tezini çürütüyorsun şimdi de ,yazmamızı istemiyorsan konunu kapattır,açık gören gelir bişey yazar yine canın sıkılır ..

Ben de anneyim evet bazen cileden cikabiliyoruz ama lutfen o anda durun ve cocugu birakip gidin balkonda falan nefes alin bir sure. Cocuga verebileceginiz en buyuk ceza bu zaten. Size olumsuz gelen davranislari gormezden gelip sakin kalabilmek onu bu tur davranislardan vazgecirmenin en iyi yolu.
Sakin kalabilmek cok zor evet ama su anki aciniz cok daha zor. Kendimi sizin yerinize koydum bir an dusunmek bile istemiyorum. Kizim uyuyor uyansin uzun uzun simsiki sarilicam ona eger aglamamayi basarabilirsem tabii. Hamile oldugunuz icin ilac da kullanamazsiniz zor cok zor durumunuz sizi cok iyi anliyorum lutfen kriz anlarinda uzaklasin kizinizdan

neye kızıyorum şu an biliyor musun yazdığım ve üstüne basarak söylediklerimin okunmayıp sadece ÇOCUK-ŞİDDET kavramını anlayıp berbat dövmüş saçından sürüklemiş tekme atmış çok kez yapmış gibi kurgular yapılmasına!!

gerçekten senaryon muhteşem!sen benim yazdığımı FENA dan kastımı anlayabildin yoksa bunun için elverişli bir yapıya sahip değil misin. eğer öyleyse üstünde durmayıp fazla takmıycam seni

zaten siz beni takmayın ,ben kimseniz değilim sizin ,önemli değil yani beni takıp takmamanız ,banada sizede birşey kazandırmaz ..siz gidin çocuğunuzla ilgilenin,sinirlerinize hakim olmak için girişimlerde bulunun..hemde acil..

Ah bu bırıncı cocuklar , annelerının kardeslerının kahrını cekmeye mahkumlar hep cok yazık yavrucaga ...

özür dilerim ama bunca yazılanın içinden bizim ÇOCUK-ŞİDDET i aldığımız gibi ,''fenanın anlamı ne yanı ,ne kadar fena saçından mı sürüklemiş yumruk mu atmışı '' aldınız buralara getirdiniz,diyebilrisiniz ki hayır fenanın açılımı bu değil bana göre yüzüne bile vurmak fena der geçersiniz,bizim aldığımız çocuk ve şiddet kadar sizde buna takmış durumdasınız ,konu başlığınızı hatırlatayımmı BEN NASIL BİR ANNEYİM? ben cevap bulamadım kusura bakmayın..

sık yaşadığım bir durum değil bu ama şu sıralar gerçekten tahammülsüz oldum. ama abartıkları gibi düzenli olarak sabah akşam dövmüyorum ben kızımı zaten adı dövmek değil vurdum birakça kez diyorum!
genelde sandalye cezamız var işe yaradı her zaman şimdiye kadar. ve deiğiniz gibi görmezden gelmeyi de becerebiliyorum. balkona çıkma değil burnumuzu uzatamıyoruz desem yeridir. ben odadan çıkıyorum çoğu kez anne beni duysana konuşsana diye ağlıyor görmezden gelince. sabrediyorum. bir kez oldu bu. yapmam bir daha pişmanım diye altını çizdim.

ya arkadaşım ALLAH AŞKINA diyorum sen şu sayfa 6 da yaznları bir okusana :)

konu sahibi öyle bir ifade kullanmış evet ama o kelimeyi de açıklamış..yanağına hafifçe vurmak onun için fena sayıbilecek bir durum demek ki..yani gözünde fazlazca büyüttüğü için en abartlı ifadeyi kullanmış

anlamayan varsa geçmişime inicem. yazmayın artık istemiyorum moral falan.

Size moral vermek istemiyorum ben. Sadece bir lokmayı yutmadı diye kendini kaybedecek kadar çocuğa vuran bir annenin yaptıkları için teselli edemem.
Üç yaşında sizin seçtiğiniz ve biraraya getirdiğniz, kendi tercihi etmediği insanlardan birinin onaylamadığınız davranışlarını örnek aldığı için çığırından çıkan bir anneyi.
Üstelik poposundan kollarından başlayıp yüzüne arda arda vuran ve kaybeden anneye.
Size sadece yapmayın bi daha yapmamaya çalışın, öfkenizi kontrol etmeye çalışın.
O sadece 3 yaşındaki bir çocuk demekten başka ne yazılabilir ki?
Niye moral verilebilir ki?
Keşke yazsaydınız konu açarken pişmanlığınızı yazdıktan sonra.
Bana moral verin, eleştirilere kapalıyım diye.
Siz gerçekten öfkenizi kontrol edemiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…