- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
konu sahibi arkadas bence konunu kapattir bazi yorumlar psikolojini cok fena etkilicek gibi
sanirim bazi arkadaslar daha hamilelik psikolojisini bilmiyolar
zira sonunda sizi cildirtip o anlattiklari kavgaci,cocugunun sacini basini yolan birine cevirecekler
ısrarcı olan ve hala dayağı savunan sizsiniz ,kocanız bir tokat atsa dünyayı yıkarsınız başına boşanmaya varır durum değilmi.bence destek alması gereken sizsiniz ben çocuklarımla terapi yapıyorum yeterinceyok walla ben anladığını düşünmüyorum ısrarla sen başka konu seç onlarla ilgilen olur mu war bir sorun kesinlikle war! bu kadar ısrarcı olunmaz ki ama!
size dayağı sawunmamış, gel beni destekle bir daha wurayım dememiş bas bas aynı lafı söylüyorsunuz.Ebru72 demiş koldan popdan başlamış da efendim tekme tokat girişmiş!!! :) pesss walla pess acil destek lazım hatta ben burdan imdat diyorum !
ayrıca yazdıklarımda kurgu göremedim ,kk da 7000 küsür mesajım var ve bu mesajlardan ve beni tanıyan bilen bilir ,nasıl biri olduğumu ,sizin inanmanız çok mühim değil yani..sen bana hiç inandırıcı gelmedin ! öyle olan biri konu sahibine yaklaşımı kurguyla olmaz.
ya sen sorunlu musun arkadaşım :) gel beraber dövelim olur mu mutlu oldun yandaş arıyorum toplanalım ne olurr bunu istiyordum tek hayalim buydu! senin bence acil tedavi falan olman lazım durumun ciddi.
hamilelik psikolojisini tek konu sahibi mi yaşıyor? ben de yaşadım hiç de saldırgan yapmıyor hamilelik insanı tam tersi,ellerin çocuğuna bile için titriyor. hatta malum tek çocuğum var anlayamam belkiiyi bari annem, kardeşim doğacağında beni şöyllleee bir sarsıp "fena" halde dövmemiş.
özelden yazan arkadaşlar mesaj yazamadığım için şunu söylüyorum, samimi olarak söylüyorum ben yüzünde hafifkızarıklık olacak şekilde bile vurmadım. sadece aynı hareketi yani tokat olayını üstüste tekraladım. zaten benim yaptığımda normal değil diyorum "ben nasıl bir anneyim" derken kastım fevri davranmam kızmam bağırmam ve son olarak vurmamdı. beni ne hale sokturlar soktayım
ısrarcı olan ve hala dayağı savunan sizsiniz ,kocanız bir tokat atsa dünyayı yıkarsınız başına boşanmaya varır durum değilmi.bence destek alması gereken sizsiniz ben çocuklarımla terapi yapıyorum yeterince
şu başlığı bir bakıcı açsaydı, baktığı çocuğa bunları,sadece konu sahibinin yaptığı şekilde ne az ne çok,yapsaydı...ne olur objektif olun,o bakıcıyı savunur muydunuz?
YAŞAMAYAN ANLAMAZ...Sadece bunu diyebiliyorum size.Ben çocuğuma tokat falan atmadım zaten bunu savunmuyorum.Ama sinir anında göz birşey görmüyor diyorum...Yok ne dersem değişmeyecek ama yine diyorum.Herkesin şartları farklı...Yaşamayan anlamaz....
dayağı mı sawunmuşum ben sen war ya gerçekten tahafsın! çocukluğuna inmek lazım senin :) örtbas ettiğin birşeyler war ben bunda emin oldum!
laflari cimbizla aliyosunuz demisiniz ama siz de benim tonlarca yazdigim seyden bunu cikarmisiniz demek
hamilelerin hepsinin psikolojisi ayni olacak diye bi sey yok
siz oyle bi ortamda yasasaydiniz acaba psikolojiniz nasil olurdu merak ediyorum
ısrarcı olan ve hala dayağı savunan sizsiniz ,kocanız bir tokat atsa dünyayı yıkarsınız başına boşanmaya varır durum değilmi.bence destek alması gereken sizsiniz ben çocuklarımla terapi yapıyorum yeterince
ayrıca yazdıklarımda kurgu göremedim ,kk da 7000 küsür mesajım var ve bu mesajlardan ve beni tanıyan bilen bilir ,nasıl biri olduğumu ,sizin inanmanız çok mühim değil yani..
bakicinin isi o cocuga bakmak bunun icin milletden tonlarca para aliyo
bunlar ayni sey degil bi anne bakiciyla mukaise edilemez
Yaa BIRAK ALLAH AŞKINA yaşamayan anlamaz nedir arkdasım ? ne yasadın madem bu kadar
dayanıksızsın , daha anneliğe hazır deılsın ardı ardına çocuk dogurmucaksın ozaman o kucuk çocugun sucu ne ? ona mı sordunuz çocuk yaparken hee eger yaptıysan bunu ondan çıkaramazsın o cocuga vurmanın bı açıklaması olamaz . siz bu zıhnıyette devam edın.
bakın bakalım ılerde çocugunuz size nasıl davranıcak ozaman hatırlarsınız bugunleri :).. Doğurduysan onun sorumlulugu alıcaksın yorgunlugunu , pskolıjık bunalımını onu bunu sunu o çocuktan çıkarmıcaksın.
Eger bunu bı bakıcı yapsaydı hepınız kadını öldürmekten beter ederdiniz demi fark ne şimdi ?
Yaa BIRAK ALLAH AŞKINA yaşamayan anlamaz nedir arkdasım ? ne yasadın madem bu kadar
dayanıksızsın , daha anneliğe hazır deılsın ardı ardına çocuk dogurmucaksın ozaman o kucuk çocugun sucu ne ? ona mı sordunuz çocuk yaparken hee eger yaptıysan bunu ondan çıkaramazsın o cocuga vurmanın bı açıklaması olamaz . siz bu zıhnıyette devam edın.
bakın bakalım ılerde çocugunuz size nasıl davranıcak ozaman hatırlarsınız bugunleri :).. Doğurduysan onun sorumlulugu alıcaksın yorgunlugunu , pskolıjık bunalımını onu bunu sunu o çocuktan çıkarmıcaksın.
Eger bunu bı bakıcı yapsaydı hepınız kadını öldürmekten beter ederdiniz demi fark ne şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?