İyi de sizin eski kocanız da çocuğunu 5 haftadir aramamis, önümüzdeki 5 ay arar mi,o da meçhul.bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Veremem kızımın babası esrar bağımlısı ( ne yazikki bilmiyordum) ve şiddet eğilimli , kızım şımarık hareketleri beni sinirlendiriyor annemin aşırı toleransı , anne ve babası ise kendi hayatlarını yaşıyorlar yani annelik babalık yapabilecekken yapmıyorlar ve insanların iyi niyetlerini sömürüyorlar, yani sorumluluk alıp iyilik yaptıkça aptal gibi hissediyorumNe saçma konu, sizin çocuğunuz annenizin torunuysa oda torunu, o zaman sizde kızınızı alın babasına verin sorumluluk alsın babası baksın.
Veremem kızımın babası esrar bağımlısı ( ne yazikki bilmiyordum) ve şiddet eğilimli , kızım şımarık hareketleri beni sinirlendiriyor annemin aşırı toleransı , anne ve babası ise kendi hayatlarını yaşıyorlar yani annelik babalık yapabilecekken yapmıyorlar ve insanların iyi niyetlerini sömürüyorlar, yani sorumluluk alıp iyilik yaptıkça aptalNe saçma konu, sizin çocuğunuz annenizin torunuysa oda torunu, o zaman sizde kızınızı alın babasına verin sorumluluk alsın babası baksın.
öyle zaten yapabilirim , sinirleniyorum duruma abimin bencilliği , karı kızla gezip tozuyor kızına bir faydası yok , anne göt büyütüyorYo annene ihtiyacın falan yok koca kadınsın, çocuk yapmışsın. Kendi başına ev tutup çocuğuna kendin bakabilirsin.
Yok canım peri eskilerden ..çok uzağa kaçamaz..açar yeni bir konuÇok vurdunuz kaçtı
Uğraşmayın? Aynı abiniz gibi kızınızın babası da sorumsuzmuş. O zaman anneniz de ben sizi çekemem çocuğunun babası da aramıyor zaten mi desin?Benimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
Aynen öyle. O gitse de annemin dizinde zırlasam diye bekliyor koca kadın.Zor durumdan geciyorsunuz bunu anlaya bilirim ,fakat öz yegeninize olan tavrinizi anlamiyorum.
Ufacik kizi kiskanmis gibisiniz.
Ilgiye ihtiyaciniz var Ama 6yasinda ki kiz ile bir misiniz siz Allah askina.
Umarim kendi kizinizada böyle duygusuz degilsiniz.
İnsan kendi yeğeni için nasıl böyle şeyler düşünür aklım almiyor. Yani ne istiyorsunuz? Çözüm ne sizce? O zaman çocuğu yurda verin siz ve kızınıza anneniz baksin.Veremem kızımın babası esrar bağımlısı ( ne yazikki bilmiyordum) ve şiddet eğilimli , kızım şımarık hareketleri beni sinirlendiriyor annemin aşırı toleransı , anne ve babası ise kendi hayatlarını yaşıyorlar yani annelik babalık yapabilecekken yapmıyorlar ve insanların iyi niyetlerini sömürüyorlar, yani sorumluluk alıp iyilik yaptıkça aptal gibi hissediyorum
Bu nasıl bir üslup ya, midemi bulandırdınızVeremem kızımın babası esrar bağımlısı ( ne yazikki bilmiyordum) ve şiddet eğilimli , kızım şımarık hareketleri beni sinirlendiriyor annemin aşırı toleransı , anne ve babası ise kendi hayatlarını yaşıyorlar yani annelik babalık yapabilecekken yapmıyorlar ve insanların iyi niyetlerini sömürüyorlar, yani sorumluluk alıp iyilik yaptıkça aptal
öyle zaten yapabilirim , sinirleniyorum duruma abimin bencilliği , karı kızla gezip tozuyor kızına bir faydası yok , anne göt büyütüyor
Çocuk ya o, çocuk. Üstelik sizin soyunuzdan. İnsan el çocuğuna bile böyle düşünmez. Faydanız yoksa olana mani olmayın bari.Veremem kızımın babası esrar bağımlısı ( ne yazikki bilmiyordum) ve şiddet eğilimli , kızım şımarık hareketleri beni sinirlendiriyor annemin aşırı toleransı , anne ve babası ise kendi hayatlarını yaşıyorlar yani annelik babalık yapabilecekken yapmıyorlar ve insanların iyi niyetlerini sömürüyorlar, yani sorumluluk alıp iyilik yaptıkça aptal gibi hissediyorum
Çözüm şu ki konu sahibi annesinin obur çocuğu horlamasini azarlayıp ötelemesini eziklemesini onun terkedilmiş çocuk olduğunu hissettirip haddini bildirmesini ve de kendine ve kızına pozitif ayrımcılık yapmasını onları pohpohlamasını ah sizin psikolojiniz mi bozuldu yavrum severim sizin psikolojinizi bozmayın demesini istiyorİnsan kendi yeğeni için nasıl böyle şeyler düşünür aklım almiyor. Yani ne istiyorsunuz? Çözüm ne sizce? O zaman çocuğu yurda verin siz ve kızınıza anneniz baksin.
Analık duygum yok derken? Abim keyfine bakıyor ? Ben sorumluluk neden alayım ? Benim derdim yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?