Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Ben yalan olduğunu düşünüyorum , iki çocuğunuz yok sizin !
Tek başına anne olmanın ne olduğunun bilincinde de değilsiniz ,
Çocuk doğurmayı nasıl büyüttüyseniz gözünüzde, kimsenin doğurabileceğine bile ihtimal vermiyorsunuz ahahahah bu çok iyiydi. Tek başına anne olmayı annenize sorun, benim soyumda annesinden babasından kardeşinden zerre bişey beklemeden tek başına 2 erkek evlat büyütmüş kadın var, tek başına anne görmediğim şey değil, siz örnek alabileceğim kişi olamazsınız bu konuda.

Yalançi seni hani nerde 2 beben ispatla

Yalnız onun iki tane çocuğu var

Annesi babası hayattayken gariban kalmış yeğeniniz ki küçücükmüş daha. Aynısını sizin evladınız yaşasa nasıl hissedersiniz? Yazık, günah..

Almayın bence benim gibi dürüst insanları siz kendinize örnek, ikiyüzlü yaşayıp , zavallı yardım isteyen insanlara vurup , iyiymişler numarası yapan insanlardan olun bir daha da benim konularıma cevap yazmayın!

Diyene bak diyene.
1.Sarımanolya
2.Pericik

Yardım isteyen 6 yaşındaki çocuk. Siz yurt dışında istediğiniz imkanları elde edebilecekken annenize gelmiş el kadar çocuk ile aşık atmaya çalışıyorsunuz. Pılınızı pırtınızı toplayın o evi terk etme zamanınız çoktan geçmiş

Size tedavi gerekli. Koca cocuklu kadinin annesini 6 yasinda bir cpcuktan kiskanmasi hastalikli bir durum cunku.

Gerci kocisinden yuzu gulen bir eli yagda duger eli sekersiz fistik ezmesinde kadinim ben. Ilk cumlede elenmistim ama olsun. Yinede hastaya hasta demek lazim tarafimiz belli olsun

Buyurun 3 cocuklu evden katılıyorum,ne oluyor çocuklu olunca,Pamuk prensesin üvey annesine mi donusuyoruz,nedir?
Asıl bu durumda çocukla empati yapmalisiniz,siz yapayalnız kaldınız ama kaç yaşındasınız,o yavru terkedilmiş farkında mısınız,Allah yardımcısı olsun inşallah

Ben yalan olduğunu düşünüyorum , iki çocuğunuz yok sizin !
Tek başına anne olmanın ne olduğunun bilincinde de değilsiniz ,
İnanmanız için başını mı tutmanız gerekiyor ya hayret bir şey. Mıy mıy mıy mıy mağdur rolü, durumunuzu ajite etmekten başka ne biliyorsunuz? Kendi evinize çıkın, milleti rahat bırakın.

Bilip bilmeden konuşmayın ! Kendinizi ne sanıyorsunuzda annemin evinden beni kovuyorsunuz, anneme yardım ediyorum hem maddi ve manevi o yüzden buradayım, ne kadar çirkin insanlarsınız siz , burada sağlıklı yönlendirme yapan az insan olmuş ben size ne saygısızlık yaptım da bilmeden böyle bir cüreti kendinizde görüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…