Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Yengem çocuğu dolduruyor bırakın anneliği, annem hakkında inşallah geberir diyip küfür etmiş annem hakkında çocuğu dolduruyor benim hakkımda da dolduruyordur ki haftalardır çocuğu aramadı bile … onunla mı konuşayım?

Ben zaten size bu yorumu yapan kişinin hastalığını merak ettim

Annem intihar ediyor hanımefendi ben bugün anladım … annem yaşamak istemiyor o yüzden böyle davranıyor ne yapacağım!?
Kadın bu dunyada sınanacagı kadar sınandı,artık umudu kesmis olmalı hayattan.
Ama emin olun o yavru için mucadele edecektir,elinize birakmamak için.
Rabbim evlatlarımı akıllı fıkırlı eyle de su ana gibi cektirme,amin yarabbi..

Ben annemi daha fazla üzmek istemiyorum, destek olmak istiyorum , çaresiz kalıyorum

Şoktayım 6 yaşındaki çocuğu kıskanıyorsunuz
Kıskanmıyorum tabiki ben o çocuğu çokta sevdim , büyüdükçe annesine benziyor yalnız, ve annem çocuk için resmen kendi sağlığını bozuyor, ve bence yaşamak istemiyor artık çok acı çekiyor , bunların hiçbirinin suçlusu o çocuk değil bilinçli de değil o çocuk, dedimya büyüdükçe annesine benziyor annesi kötü biri ve ondan etkileniyor bu beni irite ediyor engel de olamıyorum buna hem uzaktayım hem anne sorumsuz olmasına sorumsuz fakat çocuğu anneme bize karşı kullanıyor, ben duygularımı yazdım sıkıldım ve bunaldım diye kızdan sıkılıp bunaldım yazmadım iyi okursanız

Zaten kızın annesi annemin ölmesini dilemiş, bunu da şu an uyguluyor annem merdivenden düşmüştü yine çocuk için , bacağını kırmıştı yattı uzun süre , keşe düşüp geberseymiş demiş kızına böyle anlatmış , babasına söyledi çocuk anneme davranışları da değişti çocuğun, eskiden sevgi doluydu fakat büyüdükçe kullanıyor ama annem çok bağlı çoCuğa ben annemi korumak istiyorum

Yahu anneye de babaya da babanne adına yardım nafakası davası açın işte. Daha önce de yazdım. Annesinin de imkanı var demişsiniz. Iki dakika çözüm odaklı yaklaşın ben ben deyip durmak yerine

Yahu anneye de babaya da babanne adına yardım nafakası davası açın işte. Daha önce de yazdım. Annesinin de imkanı var demişsiniz. Iki dakika çözüm odaklı yaklaşın ben ben deyip durmak yerine
Benim böyle birlerden haberim yok nedir yardım nafakası ben hala olarak ne açabilirim

z
Tam da böyle durumlar için talep edilen maddi yardım işte. Bir zahmet googleda detaylı araştırın bir iki avukatla konuşup fikir alın. Burada bile sorabilirsiniz
annem içim böyle bir talepte bulunabilirsem hemen yapacağım

bahsettiğin çocuk altı yaşında
bahsettiğin çocuk altı yaşında
bahsettiğin çocuk 6 yaşında
bahsettiğin çocuk 6 yaşında
(o kız sizin yeğeniniz siz ister sevin ister sevmeyin anneniz onu sizden çok seviyor kocaman kadın olmuşsun esrar içen adamla evlenip çocuk yapmışsın kendi ettiğini buluyorsun yani sen eh bazen Allah insanın kalbine göre veriyor. Annen kendine falan zarar vermez evladına bakıyor diye torun evlattan tatlıdır. Hele kendi büyüttüğü torun senden çok daha tatlıdır. Milletin huzurunu bozma yaşadığın ülkeye dön)

Benim yazdıklarımı neden okumuyorsunuz anlamıyorum , ben esrar içtiğini bilmiyordum diyorum!!neden anlamak istemiyorsunuz

Siz nevrotik kişilik bozukluğum var psikolojik hastalığım var dediniz sizin lafınız bu, şimdi de biz uydurmuşuz gibi konuşuyorsunuz

Benim yazdıklarımı neden okumuyorsunuz anlamıyorum , ben esrar içtiğini bilmiyordum diyorum!!neden anlamak istemiyorsunuz
cidden bilmiyordunuz peki eşinizle ne kadar zmaan geçirdiniz evlenmeden kaç yıl sonra hamile kaldınız esrar bağımlılığını tamamen bırakmış mıydı

Siz nevrotik kişilik bozukluğum var psikolojik hastalığım var dediniz sizin lafınız bu, şimdi de biz uydurmuşuz gibi konuşuyorsunuz
nevrotik kişilik ağır bir ruh hastalığı değildir okumuşsunuz sizde bilirsiniz, ben dürüst bir insanım ki bunu yazmışım çoğu insan neleri saklar , Ve kişilik bozuklukları depresif dönemlerde yada travmaya bağlı, ağırlaşabilir, ki ben farkındayım ve doktora gidip yardım alıyorum,
Benim safça yazdığım bir şeyi bana karşı kullanıp beni zayıflatmaya çalışmak çok mide bulandırıcı asıl kalp karanlığı Bu,

Beni yıllardır tanıyan hiç bir doktor ruh hastasısın tedavi edilemezsin yatman gerek demedi , çocuğuna bakamazsın elimnden alınmadı demedi ,
Hah evet eski Kocam dedi , ben dürüst olup ona safça söylediğim şeyler ona inanmamı bana karşı kullandı , fakat bağımlılığını saklayarak dedi , yani kendi hatalarını örtbas etmek için beni zayıflattı,
Burada yapılan da bu ,

Ben o çocuğu sevdim baktım annesinin vermediği sütü ben getirdim yurtdışından en iyisi odadır siye beş kuruş istemedim büyüttüm , sen merhametszsin anne olamazsın dediler ,

Çocuğu parka götürürüm gezdiririm, onunla kafayı bozmuşsun kıskançsın dediler,

Çocuğa pedagog buldum araştırdım, sen halalık yapmıyorsun bencilsin diyorlar,

Çocuğu da alayım bana yurtdışına götüreyim dedim, annesi babası pasaport çıkarmadığından götüremiyorum, sen çocuğun sokağa atılmasını istiyorsun dediler ,

Benim yazılarımı okumadan sadece saldırıyorlar beni zayıflatıyor bu , kendi eksiklerini kapatmak için yaptıklarına inıyorum ve tepki veriyorum

cidden bilmiyordunuz peki eşinizle ne kadar zmaan geçirdiniz evlenmeden kaç yıl sonra hamile kaldınız esrar bağımlılığını tamamen bırakmış mıydı
Bunu anlatsam da anlayabileceğinizi sanmıyorum eşim çok yalancı biri benimçok güzel kandırdı , üstün zekalı ve çok tehlikeli biri

Bunu anlatsam da anlayabileceğinizi sanmıyorum eşim çok yalancı biri benimçok güzel kandırdı , üstün zekalı ve çok tehlikeli biri
evet anlayamam çok haklısın
birinin diğerini kandırması için üstün zekalı olmasına gerek yok yalnız
mesela üstün zekalı omadan kanmayı tercih ettiğini anlayabiliyorum

evet anlayamam çok haklısın
birinin diğerini kandırması için üstün zekalı olmasına gerek yok yalnız
mesela üstün zekalı omadan kanmayı tercih ettiğini anlayabiliyorum
Kendimin üstün zekalı olduğunu idiia etmiyorum umarım yine yanlış anlamSınız eski eşimin üstün zekalı ve tehlikeli olduğunu yazdım

Neden kız kız deyip duruyorsunuz yeğeninize. Merak ediyorum gerçekten hiç mi sevmiyorsunuz 6 yaşında bi çocuk ne kadar kötü olabilir ki. Elinizi vicdanınıza koyun elalemin çocuklarını bile seviyorum ben siz öz yeğeninize karşı nasıl bu kadar katı tutumdasınız anlam veremedim gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…