Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Ya onuda yazacaktım da, sildim
Sonra bu toplumdan iyilik başarı güzellik fln bekliyoruz. Biz bariz kötüyüz artık ya, gerçekten dayanamıyorum artık.
Herkes kötü degil. Umudunuzu kaybetmeyin. Ben iyiysem.mutkaka birileri daha vardır. Öyle düşünün.

Benimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım

E gelmeyin, ilgilenmeyin de o zaman. Ev sahibi eve kimi çağırırsa çağırsın gıkınızı çıkarmaya hakkınız yok. Siz de o evde misafirsiniz. Kendi evinizde istediğinizi yapın ama başkasının evine karışamazsınız

Ya onuda yazacaktım da, sildim
Sonra bu toplumdan iyilik başarı güzellik fln bekliyoruz. Biz bariz kötüyüz artık ya, gerçekten dayanamıyorum artık.

Mesela bu evden 2 tane çıkacak. Çünkü gördüğü o çocukların. Onlar için normal olan o
Cidden akıl sağlığımızı iyi koruyoruz.
Güzellik, başarı, iyilik, merhamet artık sadece kelime gibi.
Hatta öyle hale geldi ki normal olan kırk yılda bir olduğu için haber oluyor. Neymiş efendim çöpçü köpekle şakalaşmış, oynamış. E herkesin yapması gereken o değil mi zaten.
Ahhh Ahhh...

Bunaldıysanız çözümü çok basit hanfendi ya geldiğiniz yere geri döneceksiniz ya da kızınızla ayrı eve çıkacaksınız. ama ufacık çocuğun eksik yanını sürekli deşmeyeceksiniz. vicdansizlik bu sizin yaptığınız.
Anneniz bakmayınca ne olacak o ana baba ilgilenecek mi sanki bunu hiç düşündünüz mü
Sizin kızınızın babası da atmış başından madem sorumluluk almalı ebeveynler, önce kızınızın babasına sorumluluk verin.
Ben annenizi düşündüğünüzü sanmıyorum. tamamen bencillikten bu tepkileriniz ,ananızın dizinin dibine kaçıp kendi kızınıza baktirip ,siz de kendi keyfinize bakacaksınız . ama yeğeniniz buna engel oldu sizde koca kadın ufacık çocuğu ilgilenmeyen babasının üzerine atıp, kendinize yer açmaya çalışıyorsunuz.
Acilen tedavi görün zaten küçücük yaşında birçok yarası olan bir çocuğun ahını almayın

Valla kusura bakmayın ama, benin annem normalde uyumlu ve aşırı sabırlı biri olduğu halde ben, sizin gibi yeğenimi dışlasam annem, kaba bir dille beni kapı dışarı eder.

Ne kadar güzel insanlar var " O KIZ "ları evlat edinip, yaşadığı tramvayı ve yeni yerine uyum sağlarkenki zorluklarla sabırla mücadele eden.

Siz, daha büyümemişsiniz.. 6 yaşında olan bir çocukla mukayese içine girip "Benim anneme ihtiyacım var" diyerek saçma bir kıskançlık içindesiniz.

Benim bir yeğenim annemi cok sever hemen hemen hergün orda. Annemi telefonla arayınca cır cır boceği hanım (yeğenim aşırı konuşur) hiç susmaz. O varken konuştuğumuzu anlamıyorum sürekli anneme soru sorar ama, sustur şunu veya ötele demek yerine "Anne xxxx eve geçince beni ara " derim.

BAYAN YANLIŞ

Iyide terk edilmis,Anne baba sevgisinden mahrum kalmis yegeninizden bahsediyorsunuz. Farkinda degilmisiniz bunun ?
Ne bekliyorsunuz bu durumda ??? Yurtdisina evinize dönün siz en mantiklisi
Türkiye'ye dönecekse gitsin kendine ev tutsun. Sinirlendim. 6 yaşındaki cocuk kızına kötü örnek oluyormuş. Git ev tut kızına dadı tut. Prenseslerle arkadaş olsun.

Kardeşler bile anneannesinini babaannesini birbirinden kıskanıyor. Biz bunlara çocuk diyoruz.
Konu bu mu olmalıydı peki? İlla yeğenimle ilgili bir konu açacaksam o şu olurdu; Yeğenim için çok üzülüyorum. Anne babası sahip çıkmıyor. Annem de yaşlı kadın yoruluyor haliyle ve ona üzüldüğü için güzel olmayan davranışlarını bile hoş karşılayarak doğruyu yanlışı anlatamıyor. Ben ne yapabilirim?

Birilerinin duzeltilmeyecegini eski eşinizden öğrenmiş olmalısınız. Abiniz yengeniz kötü olabilir fakat bu annenizin çocuğa sahip çıkmamasina neden olmaz. Anneniz doğru olanı yapıyor. O ev onların evi rahatsız oluyorsanız gitmeyeceksiniz.

Ben kimseye bunu yapabilecek birisi değil fakat öfkeliyim evet hayata yaşadıklarıma kızımın babasına yeğenimin anne babasına
Sizin sorununuz yeğeniniz değil eski eşiniz ve yaşadıklarınız. Bunun hırsını 6 yaşındaki bir çocuktan çıkartamazsınız. Gidin tedavi olun

Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Siz 5 yasinda cocukmusunuz anneniz sizin gibi kalpsiz degilmis iyi buna sevindim kendisini ana babasinin biraktigi cocuga adamis helal olsun. Nasil sizin gibi bencil evlatlar yetiştirmis hayret dogrusu

Türkiye'ye dönecekse gitsin kendine ev tutsun. Sinirlendim. 6 yaşındaki cocuk kızına kötü örnek oluyormuş. Git ev tut kızına dadı tut. Prenseslerle arkadaş olsun.
Dadı paralı şekerim, annesi bedavaya bakıyor.

Pericik senin kendi çocuğuna hayrın yoktu ne ki yeğenine olsun.
Normal bir psikojide değildin, daha da kötü olmuşsun belli ki.
Ama o kız diye bahsettiğin annenin torunu, belli bir yaşa gelmiş kadın için zaten zordur 6 yaşında çocukla ilgilenmek, birde annenin üstüne sen yük olma. Kendini onunla kıyaslaman falan çok tuhaf. Tam sana göre bir konu olmuş.

arkadaşım okuduklarımdan anladığım; sen hiç annenin kıymetlisi olamamışsın. ne çocukken takdir edilmişsin ne de şimdi ediliyorsun. erkek kardeşin ise hep daha kıymetli olmuş, bütün kötü davranışları gözardı edilmiş, hataları örtülmüş senin aksine o hiç bedel ödememiş. zaman geçmiş bunlar unutulmuş ama o da ne? bir de bakıyorsun ki annenin torunlarına tutumu da aynı olmasın mı?! yani sizi yetiştirirken yaptığı hataları sürdürüp senin çocuğunla kardeşininki arasında bariz ayrımcılığı şaklatmıyor mu? bu tavırlara bu yaşta bile maruz kalmak da seni delirtiyor, 'zaten el kadir kıymet bilmiyor, evliliğim boka sardı. bari evde biri beni bağrına bassın, sarsın sarmalasın istiyorum ama anamın elini kolunu bağlayan bu sefer de kardeşimin çocuğu. kardeşim bitti çocuğu çıktı. benim sıram ne zaman gelecek?' diyorsun, boktan analizim doğru mu?

Benimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
Belki yalnızlığınızın sebebi, bu kadar bencil olmanızdır. Ailesinden ilgi göremeyen 6 yaşındaki bir çocuğu bile anlamaya çalışmamanız, neden yalnız kaldığınız konusunda bilgi veriyor aslında.

O zaman siz de sorumsuzsunuz, çocuğu atmaya siz de yer arıyorsunuz. Anneanne zaten diğer çocukla meşgul olunca sizin çocuğu atamamışsınız, o çocuk gitsin benim çocuk anneanneme kalsın istiyorsunuz sizin dert bu. Annenize acıdım, 2 evladı da 5 para etmez bu kadın sizin çocuklarınıza bakmak zorunda mı? Bakmayacaksanız çocuk yapmayın kardeşim bu çocukların suçu ne sepet gibi ordan oraya geziyor

Bence yaptığınız yanlıs. Size burada beddua edenlerin de yaptıgı yanlış. Siz kocaman bir insansınız bir annesiniz sorunlarınızla iyi kötü bas edebilirsiniz ama ortada annesinin bıraktığı babasının ilgilenmediği kucuk bir cocuk var, evet ona karşı bir sorumluluk almak zorunda değilsiniz kendi çocuğunuzu herkesın önüne koymanız normal ama anneniz onunla ilgilenirken -ustelık kendi evınde- buna engel olamazsınız, bu sizi de ılgılendirmez sonucta o kız sureklı orada yaşıyor siz misafirsiniz, cok rahatsız oluyorsanız gelmezsiniz bir daha, ama o çocukcağız hayata 1-0 geride baslamıs resmen sizin de sorunlarınız var çocuğunuzun babası aramıyor ilgilenmiyor anlıyorum ama anneniz sizinle ilgilenirken abinizin buna engel olmaya çalışması sizi dışlaması hoşunuza gider miydi, bence böyle düşünün bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…