- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
Bende çocukla bir başıma kalmış eski kocası problem bir anneyim , söyleyin ben çok mu iyi durumdayım?
Ozaman çok git kendine ev tut. Dağdan gelip bağdakini kovmak sizn işiniz. Küçücük çocuğa kötü davranırsanız Allah sorsunBenimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
Şimdi eski konularınizi okudum siz zor şeyler yasamissiniz evet yurtdisina gitmişsiniz okumussunuz kötü bu evlilik yasamissiniz ve boşanmış yalnız annesiniz. İnsanların bu durumda annesine ihtiyacı olabilir evet. Ben boşanmadim ama yurtdisindayken ailemden uzaktayken şiddet gördüm zorlandım depresyona girdim. 8 senedir ailemden uzakta ülkelerde şehirlerde yasiyorum. Annemin desteğine ihtiyacım olursa arıyorum konuşuyorum yanına gidiyorum bir kahve içmek bile bana yetiyor. Siz artık büyüdünüz annesiniz. Eğitim görmüş bosanabilmis yurtdisinda yasamis güçlü bir kadınsıniz. Yeğeniniz sizin aileniz. Daha küçücük çocuk. Hayatının başında yaşadıklarına bak. Babası şerefsiz anası şerefsiz. Halası da dislarsa ne yapacak o çocuk? Sizin yaşadıklarınızı yaşayan emin olun kimse bu tepkiyi vermez. Benim anneme ihtiyacım var ama annem 6 yaşındaki yeğenime bakıyor demez. Bence terapiye gitmeniz lazım.
Ben de yeğeniniz gibi annesiz, kısmen babasız büyüdüm. Kuzenim onun dediklerini yapmadığımda gözlerimin içine bakarak "anne bu eve neden bu kadar çok ekmek alınıyor? neden bu kadar çok yemek yapılıyor?" derdi. fesat çocuk aklıyla. 34 yaşıma geldim hala acısı üzüntüsü içimdedir. Sizin de sorunlarınız varmış anlıyorum ama, lütfen o çocukta tamiri mümkün olmayan yaralar açmayın.
görüşmüyorum ama bu durumun onun umurunda olacağını sanmıyorum.Of Allah kahretmesin böyle insanları ya dağıldım resmen yorumunuza. Gorusmuyorsunuz bu insanimsilarla değil mi?
görüşmüyorum ama bu durumun onun umurunda olacağını sanmıyorum.
Annemin artık yapacak hali kalmadı , o aldıkça sorumluluk, iyice üstüne attılar? çocukta iyice çığırından çıkıyor , afedersiniz ama saflık olmaz mı abim keyfine bakıyor ben aldım ikisini tiyatroya götürüyorum bugün , maddi sürekli buradayken herşeyini ben ödüyorum , hala olarak çoğu şeyi yapıyorum , fakat bende nefes almak istiyorum, yaptıkça fazlasını bekliyorlar , sanki görevmiş gibi benimde bir hayatım var herşeyi bu sefer annem yapamayınca benden bekliyorlar evet tek birşeyler yapan kişi benim, bende kendimi nasıl savunacağımı şaşırdım , annem gibi olmak istemiyorum ,
Adamı koca diye hayatına alan sensin ...yurt dışında kalmayı istemiyorken adam orada yaşamak istiyor diye kalan sensin..Türkiyeye çocuğun yokken eşinden uğradığın şiddet sonrası dönüp boşanmayıp koşa koşa geri kocasına dönen sensin!! " çocuğum olmazsa " diye gidip hergünü problemli olan ilişkiden çocuk sahibi olan , sonrasında çocuğun babasına/babasının çocuğuna olan sevgisini bile "bir gün boşanırsam çocuğum ya babasını seçerse " diye kıskanan yine sensin.Bütün bunları sen istedin ve yaşadın..şu an seçmediği hayatı yaşayan evdeki iki çocuk, belki bir de annen.Bende çocukla bir başıma kalmış eski kocası problem bir anneyim , söyleyin ben çok mu iyi durumdayım?
Siz inanilmaz kötü kalpli, kalbi simsiyah olmus bir insansınız. Yorumlarınızı okudukça icim acidi hem kendi çocuğunuz için hem yeğen icin.Kendi kIzımla da sorunlar yaşıyorum haklısınız , bencilliklerim var dır fakat kötü kalpli değilim buna inanmıyorum, benim de zoruma gidiyor çoğu şey ve bende insanım, hala olarak yaptığım pek çok şeyde var , fakat insanların beni ve annemi kullanmalarına sinirleniyorum, o çocuk bilinçli yapmıyor çoğu şeyi ben sadece uyarıyorum , annem öyle çok benimsemiş ki algılayamıyor
yorumunuza diyecek birşey yok , bu şekilde neyin yardımını yapıyorsunuz ne diye yazmışsınız anlamadım , kalbimin simsiyah olmadığını ben biliyorumSiz inanilmaz kötü kalpli, kalbi simsiyah olmus bir insansınız. Yorumlarınızı okudukça icim acidi hem kendi çocuğunuz için hem yeğen icin.
Adam beni kandırdı , herşey için kandırdı ve yalan söyledi , dürüst olsaydı ben bu hayatı yaşamazdımAdamı koca diye hayatına alan sensin ...yurt dışında kalmayı istemiyorken adam orada yaşamak istiyor diye kalan sensin..Türkiyeye çocuğun yokken eşinden uğradığın şiddet sonrası dönüp boşanmayıp koşa koşa geri kocasına dönen sensin!! " çocuğum olmazsa " diye gidip hergünü problemli olan ilişkiden çocuk sahibi olan , sonrasında çocuğun babasına/babasının çocuğuna olan sevgisini bile "bir gün boşanırsam çocuğum ya babasını seçerse " diye kıskanan yine sensin.Bütün bunları sen istedin ve yaşadın..şu an seçmediği hayatı yaşayan evdeki iki çocuk, belki bir de annen.
Altı yaşında ya altı, ona kol kanat gerip, doğruyu yanlışı gösterecek olan sizsiniz. Halasınız sonuçta, el değil, sizin kanınız. Daha çok küçük yaşı, gören de ipsiz sapsız koca insan sanar.Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim kızdan çok sıkılıyorum, birde şımarık, kızım o kıza çok düşkün ama kız bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Benimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
Siz niye sorumluluk alacaksınız acabaaa sanki çocuğun bütün yükü sizdeymiş gibi havalara girmişsiniz. Anneniz ilgilenip bakıyor zaten. 6 yaşında bir çocuğu kıskanmaya utanmıyor musunuz hiç pes! Annenizi de tebrik ederim, size uyup da anne babası tarafından dışlanmış bir yavruya haksızlık yapmanıza izin vermemiş.Analık duygum yok derken? Abim keyfine bakıyor ? Ben sorumluluk neden alayım ? Benim derdim yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?