Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Bakın siz bu kadar sorumluluk almak zorunda değilsiniz yeğeninizle ilgili. Sadece aynı evin içinde çocuğa merhamet ve sevgi göstermeniz şu durumda bana kalırsa yeterli ..Kendi sorunlarınız da varmış, mutlaka zordur sizin için de ama siz öfkelenip annesinin babasının faturasını çocuğa kesmeye çalışıyorsunuz..Oturup sakin kafayla düşünürseniz yanlış olduğunu sizde görüceksiniz..Anneme ihtiyacım var ama ilgi hep onda derseniz, olay çok başka yere gidiyor..

Ay yazık ben o küçük kıza acıdım
Annen tabiki torununu koruyacak
Seni bu konuda haksız buldum o bir çocuk ona kötü davranma hakkı vermez sen burada kötü hala rolünü üsttenmişsin kızım sende yabancı ile evlenmeseydin ayağın üstünde durmayı bilseydin ananın evine geri dönüş yapmasaydın sizin aşk hikâyeleriniz bitmez iyi karekteri değil aşkı arıyorsunuz ,
Aşkta genelde bir tuzak , o küçük kızı koruyacağına birde konu açmış bize 8 yaşında kızmış gibi şikayette bulunuyorsun pes doğrusu bu kafa ile asla mutluluğu yakalayacağını sanmıyorum

E gelme Türkiye’ye ? Görme yeğenini anneni ? Bunalmışsın burada kafa dinlemeye gelmişsin annene cocuğu bırakıp sen kafa dinleyecektin anladığım kadarıyla ama olmadı bozuldun . Ailecek merhametten yoksunsunuz sanırım ..

Böyle yapıyorum fakat bağırıp çağırıyor ve şımarıyor, benimde sinir sistemim bozuk tolerans gösteremiyorum her seferinde kaçıvak yerimde yok dedim ya bende muhtacım şu an aileme
Ağzını burnunu dağıtın hem siz rahatlarsınız hem de "O KIZ" iyi bir terbiye almış olur

Yahu farz edin kızın anne babası öldü. O zaman ne olacaktı? Çok tehlikeli bir düşünce yapınız var. Psikolojiniz bozulmuş boşandan sonra belli ki. Yardım alın.

Neden kafamda ne varki evet mutluluğu arıyorum ve bulamıyorum , nasıl bulacağımı da bilmiyorum , o çocuğa yaptığım hala olarak fedakarlıklar da var , artık sabrımın taşması ve tepki vermem herşeyi silip götürürmü? Bende dayanamıyorum ve patlıyorum ,

Ağzını burnunu dağıtın hem siz rahatlarsınız hem de "O KIZ" iyi bir terbiye almış olur
Ben kimseye bunu yapabilecek birisi değil fakat öfkeliyim evet hayata yaşadıklarıma kızımın babasına yeğenimin anne babasına

Böyle yapıyorum fakat bağırıp çağırıyor ve şımarıyor, benimde sinir sistemim bozuk tolerans gösteremiyorum her seferinde kaçıvak yerimde yok dedim ya bende muhtacım şu an aileme
Yeğeninize harcamak zorunda kaldığınız paralar ile ayrı eve geçin kızınızı alıp. Aaa bi dk o evde aşçı ve bakıcı olmayacak değil mi? Tüh.

Hayır horlanmalı değil fakat çocuk ta biraz saygılı olmalı değil mi?
Koca kadın 6 yaşinda ki çocuktan mı bahsediyor saygılı olmali diye sizin konularınızı bilmesek neyse siz kac yaşinda kadın normal değilsiniz 6 yaşında çocuk şimarık diye konu açıyorsunuz

Koca kadın 6 yaşinda ki çocuktan mı bahsediyor saygılı olmali diye sizin konularınızı bilmesek neyse siz kac yaşinda kadın normal değilsiniz 6 yaşında çocuk şimarık diye konu açıyorsunuz
Koca kadın kendine bakmıyor da çocuktan olgunluk bekliyor.

Koca kadın kendine bakmıyor da çocuktan olgunluk bekliyor.
Ya yemin ediyorum şuna cevap verdiğim için sinirleniyorum onun ailesine ihtiyacı varmıs bu nasıl şimariklik ya 6 yaşinda bebeyi kıskaniyor ama normal olmadıgını eski konularından biliyoruz Allah beni boyleleriyle karşılaştırmasın kocası çok bile dayanmısti buna

Anasına çocuk baktırıp kendi keyif yapacaktı, abisinin çocuğu bütün planı bozdu tabi.

Bencilsiniz kötüsünüz merhametsizsiniz.
Sizin gibi insanların varlığı bile beni çok rahatsız ediyor. Iyki gerçek hayatta karşılaşmadım.

Şanslı gruptanmışsınız. Çoğunlukla hem biz böyleleriyle uğraşmak zorunda kalıyoruz. Hemde doğurup büyüttükleriyle çocuklarımız karşılaşıyor. Annesinden yada halasından(!) gördüğünü normal saydığı için merhametsiz, sevgisiz, bencil çocuklar topluma bela oluyorlar.
Konu sahibi burda "o kız" ı suçlamış durmuş ama tüm suç aynada

Ya onuda yazacaktım da, sildim
Sonra bu toplumdan iyilik başarı güzellik fln bekliyoruz. Biz bariz kötüyüz artık ya, gerçekten dayanamıyorum artık.

Benimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
Gerçekten sizin büyük bir psikolojik probleminiz var. Küçücük çocuğu kendinize rakip gibi görüp kıyaslıyorsunuz. Çocuğun size yaptığı bir şey yok kötü olan sonradan gelen sizsiniz.

Yeğeniniz o küçük kız. Allah kalbinize sevgi versin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…