• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben nasıl sevgili bulacağım?

Herkes kötü demiyorum. Yakın tanıdıklarının çok iyi dediği arkadaşlarının da dört dörtlük dediği insanlardı bunlar. Ayı demek ayıya hakaret kalır ayrıca biri de ben görüşmeye devam etmeyeceğim deyince ev adresini bulur gelirim dedi. Çok efendi mülayim denmişti bu kişi için de 😂. Yanü adama çevre iyi diyor diye kapılma
Tabi bu konuda haklısınız herkes iyiye iyi kötüye kötü demiyor. İnsan kendisi tanıyıp öyle karar vermeli

Bizim de alışma sürecimiz çok uzun olabiliiuor bazen.ben şimdiki sevgilme alışana kadar 2 seneye yakın zaman geçti.gayet de yakişiklı, boylu poslu biridir oysa ki.öyle çoğu ilişkide 1,2 buluşmada vazgeçersen çok çok iyi ilişkileri de kaçırabiliyorsun.vazgeçseydi şimdi bu konumda olmayacaktık.çoğu kadın da olmayacaktı.benim şu yaşa kadar hemen aliştığım kişi çok azdır zaten.erkek bırakıp gitseydi, tamam deyip gitseydi ne güzel günler, seneler hiç yaşanmayacaktı.erkekler de bunları biliyor işte.bu şekilde birbirimizi tamamlıyoruz.kız evi biraz da naz evidir ya.
Sanırım oğlan da okuyorum diye cekindi biraz

Herkes kötü demiyorum. Yakın tanıdıklarının çok iyi dediği arkadaşlarının da dört dörtlük dediği insanlardı bunlar. Ayı demek ayıya hakaret kalır ayrıca biri de ben görüşmeye devam etmeyeceğim deyince ev adresini bulur gelirim dedi. Çok efendi mülayim denmişti bu kişi için de 😂. Yanü adama çevre iyi diyor diye kapılma
Çevreden 1 kişi için bile kötü diyen duymadım ki ben zaten.seri katillerin komşuları bile sessiz, sakin, kendi aleminde iyiydi falan filan diyor.herkese kopyala yapıştır 😂çevre kimseyi umursamiyor, tanımiyor ki artık.çevre,mahalle kültürü yok artık.ölü.

Çevreden 1 kişi için bile kötü diyen duymadım ko ben zaten.ser katillerin komşuları bile sessiz, sakin, kendi aleminde iyiydi falan filan diyor.çevre kimseyi umursamiyor, tanımiyor ki artık.çevre,ahalle kültürü yok artık.ölü.
%100 doğru tespit

Hayatında biri varsa diye çekiniyorum :KK43: Gerci hiç duymadım ailesini falan tanıyoruz ama işimi garantiye almaliyim
Ya ne alakası var. Ekleyin gitsin ama size şunu soylemeden geçemeyeceğim yeni atanmış eline ilk defa para geçmiş bir erkeği durduramazsınız ciddi bir ilişki beklemeyin. İçinizde kalmasın diye söylüyorum ekleyin diyee

Acele etmiyorum ama hoşlandığım kişiyle tanışmak isterim
Eşi, sevgilisi olanları çok mutlu zannediyorsunuz. Hatta tamamlanacağınızı düşünüyorsunuz belki de. Siz şuan ilişkiye başlasanız her şeyi alttan alırsınız çünkü illa biri olsun niyetimdesiniz

Altın muamelesi yapılıyor heriflere görmüyor musunuz ahahahahhahahahh doktora bu kadar düşmüyor millet be, kimin olsa dötü kalkar, ne kadar çok aç insan varmış. Feysbukta sayfa falan açıyolar yahuşuklu polisler diye.🤣 Piskopat böyle yetişiyor.
Şimdi 2 aylık çevik kuvvette polis. İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
"O polis olmuş artık sana bakmaz etrafı kiz doludur"
"Polis olmuş oğlanı tabi istersin. Maaşı yüksek, memur sonuçta"
"O başkasını bulur evlenir. Üzülme diye diyorum yanlış anlama"

Altın muamelesi yapılıyor heriflere görmüyor musunuz ahahahahhahahahh doktora bu kadar düşmüyor millet be, kimin olsa dötü kalkar, ne kadar çok aç insan varmış. Feysbukta sayfa falan açıyolar yahuşuklu polisler diye.🤣 Piskopat böyle yetişiyor.
Gücü kuvveti temsil ettiği üçün mi bu kadar rağbet görüyor acaba bu polisler.

Bu kadar pohpohlanmayla her yerleri kalkar, normal😂

Back
X