Ben ne alırsam eltim de alıyor😔

Kurutma makinesi, süpürge dekoratif şeyler olmadığı için alması sizi tam olarak neden rahatsız etti anlamadım alt tarafı elektronik eşya

Konu sahibi bunu dert ederek kendi sorunu haline getiriyor. Yoksa ortada ne sorun ne başka birşey var. İstemiyorsa konu sahibi kendisinde olan şeyin başkasında olmaması limited edition takılıcak yetiyorsa gücü parası dünyada 3-5 tane üretilen şeylerden alıcak kafası rahat edecek. Ama bence burda durum farklı kesin başka birşey var ona kurulduğu için herşey batıyor eltiyle alakalı.

İnsan linçleneceğini bilerek neden konu açar ki ya
İnsan lincleneceginin farkında değildir çünkü tamamen haklı olduğunu düşünür. Öyle olmasa kocanın da canını sıkmaz saçma sapan bir şey için. Bazı insanlar böyle. Etrafımda var, biliyorum.

Bu hikayede yanan koca oldu.

Size ne cidden. Ayrıca esiniz ne yapabilir bu duruma

Doğru size ne? Sanki parasını siz veriyorsunuz ya da size özel üretilmiş bir ürünü sizden önce almış gibi davranıyorsunuz. Pardon siz İngiliz Kraliyet Ailesinden misiniz acaba?
Kuzey Kore başkanı şey yapıyor ya, kendi ailesindekilerin bile ismini dışarda birinin kullanmasını yasaklıyor. O hesap bu bayan

Daha önce açtığınız bir konu var yukarıda alıntıladığım.
Siz aldığınız eşyaları eltinin de almasından daha önce eltinizin üst kata çıkışını kıskanmışsınız gibi duruyor.
Eşinize ve eş ailesine üzüldüm açıkçası. Eşiniz bu zamana kadar sizi durdurmuşa benziyor bu saçma yorumlarınız için. Bundan sonrası için umuyorum ailede bir kaosa sebebiyet vermezsiniz.

Açtığınız tüm konuların içinde eltiniz var , eşinizin yaptığı tüm yorumlarda da sizin haksız olduğunuz var.
Onca yazılan yoruma istinaden hala daha eltinizi yerici konular açmışsınız.

Gerçekten kalbiniz ve düşünceleriniz kötü.

Eeee çevremizdekilerin kullanıp da memnun kaldığı şeylerden almıyor muyuz?

Arkadaşımın kullandığı süpürge iyi mi diye sordum, çok memnun kalmış tavsiye etti. Aldım, benden sonra üç arkadaşım ben memnun olduğum için aldı. Kıskançlık zinciri mi şimdi bu?

Valla benim de arkadaşımda, birinde görüp "aaa çok güzelmiş, ben de alayım" dediğim çok şey var. Ne var bunda yasak mı, yanlış mı???

Eşinizi dinleyin.

Eşin haklı, evet sana ne?

benide darlar mısınız markalar konusnda kararsızım

Eltine söyleme bence,gizle herşeyi sorun kalmazne insanlar var arkadaş işi gücü takip edip, kopya çekmek eltinin galiba

Alsın size ne zararı var,beğenmiş demek ki sizin tercihinizi,o da almış ne var bunda?Bence siz eltinize sinir olmuşsunuz da ondan.Araniz nasıl?Gerçi aranız iyi olsa böyle düşünmezdiniz.

Ay çok saçma çok saçma yemin ederim cok saçma.... ay sen cok dertsiz kalmışsın bacım dur ben benim kaynananin nosunu vereyim: 0532..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…