Ben ne diyeyim bu hadsiz insanlara

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.930
12.730
408
İstanbul
Merhabalar eşim ve ben kamuda çalışanız ve bir haftadır zamlı maaşlar boy boy tvlerde yayınlanınca eşimin ana babası ayrı ayrı arayıp ooo karın bu kadar alıyor sen bu kadar maaş alıyorsun diyip duruyor kendi ve diğer 3 oğlu ortak çalışıyor ve esasında gayet iyi kazanmalarına rağmen harcamaları çok olduğu için ve birbirlerinden para kaçırdıkları için kendi kazandıklarını az sanıyorlar. Ayrıca hiçbirinin eşi çalışmıyor ama benim maaşım hakkında söz söyleme hakkını kendilerinde buluyorlar nedense bu arada ben 3 çocuklu ve ücretsiz işindeyim maaş filan aldığım yok. Babası telefonda bunu söyleyip kapattı ve arkasından bebeğim yataktan anlamsız yere yere düştü karyola kırılmamış ama nasıl olduysa yere düşmüş tabanı çocuk yamulmuş bir şekilde ağlıyordu. İyice dellendim ben bu adamla kadının ağzını ne yapıp da sustursam görüntülü konuştukları için konuşmaya dalıp cevap vermek istemedim ama illa yüzümüze geleceğiz ve yine illa maalesef olmayan maaşım hakkında konuşma hadsizliğini gösterecekler..

Anlamadım ben, ne demişler ki? Yani bize de gönderin demedilerse zamlı maaşınızı dillendirmelerinde ne sakınca var bu kadar celallenecek ben anlamadım asla. Evet baba alıyoruz çok şükür yetiyor 3 çocukla bize deyip geçsin eşiniz de.

Hayır her seferinde ooo bu kadar para alıyorsunuz ye ye bitmez diyor. 3 gün sonra tekrar arıyorlar biraz bize yardım edin diyorlar. Her zam dönemi aynı muhabbet.çok sıkıldım Eşim çalışmıyor zaten dese bile e iki sene sonra çalışacak ama deniyor. Ayrıca birilerinin maaşları hakkında yorum yapmak çiğlik ve hadsizlik değil de nedir

Bilmem maaşını bildiğim kişiye yorum yaparım "o kadar çalışıyorsun, yazık günah hiç değer vermiyorlar" ya da "bu maaş bile 3 ay sonra eriyecek şimdilik iyi olsa da" diye. Bu zamana kadar kimse çiğ, hadsiz demedi Üslup sorunu diyelim, niyetine bağlı diyelim maaş hakkında yorum yapmak yerine. Siz sizden para isteyeceklerini bildiğiniz için sinirlenmişsiniz, haklısınız o konuda. Eşiniz anca yetiyor 3 çocuk var malum deyip geçiştirecek, siz hiç maaş konuşmayacaksınız.

Eşiniz ne diyor ailesi maaş yorumu yapınca?

Kpss başvuru zamanı sen de ara darla anne eltilerim girsin bak ne rahat memuriyet diye:)
Hatta yaşı kirklarda genç bir kadınsa kvni de darla "Sen de gir, çaycı olsan on seneye emekli aylığın olur mis gibi devlette işçilik" diye:)

Sizin niyetinizle ilgili işte bunların “ vay be bu kadar maaş alıyorsunuz ye ye bitmez” maksadıyla söylüyorlar. Gerçekten çok itici oluyorlar. Askında aldığımız ücret hizmetli maaşından düşük. Eşim yok baba o rakamlar abartı tüm gün malum kanal izliyorsunuz siz onlar abartı diyip işi şakaya vuruyor. E onlar da ciddiye almıyorlar. Kapattıktan sonra bi dahakine “e diğerlerinin eşleri de çalışsın onlar da kazansın çocukları büyük onların” zaten diyeceğim diye söylendi

Siz öğretmen değil miydiniz yahu, maaşın neyine ooo ye ye bitmez diyorlar ki. Bu kadar mı yokluktalar? Hem fakir hem arsızlar sjdkdkdk
Heh işte öğretmen maaşı malum. Onlar aşkında hepimizi cebinden çıkarıyorlar da birbirlerinden para saklama dertlerindeler 3 erkek kardeş

+1 :)
Sınav yazın, 6 ay evde ders çalışsınlar, hazır evdelermiş. Milleti arayıp darlayabildiklerine göre çoook boş vakitleri var demektir.
Hayatında bir gün çalışmamış insanlar milletin parasının hesabına giriyor.

Öyle desin evet, malum kanallarla ilgili değil konu bence sizin aldığınız maaş, 2 kişi de olunca eve 60-70 bin civarı giriyor göründüğü için çok gelmiş gözlerine, ne koparsak kâr diyorlar. Hizmetli maaşı X TL imiş siz de girin önerisine katılıyorum ama anlayacaklarını düşünmüyorum yine de

Kayinbabanin araması ile düşmüştür kesin bebek pkjgff
Size evlenirken ev almisliklari falan var mı? Ya da alosilmisin dışında katkıları oldu mu ? Eğer olmadıysa para istediklerinde ağzımız kokuyor deyin herkes öyle diyor valla
Ya da acilen borca girin

Heh işte öğretmen maaşı malum. Onlar aşkında hepimizi cebinden çıkarıyorlar da birbirlerinden para saklama dertlerindeler 3 erkek kardeş
Şu dönemde küçük çaplı bile olsa kendi işini yapan, ticaretle uğraşan insanlar yüzde yüz bizden daha iyi kazanıyor. Ben de doğum iznindeyim. Eşime 23 bin yattı bu ay. 3-4 bin de ek ders var sanırım. Bunun nesi fazla yav. İki maaşken de anca yeten bir meblağ bu. Zamlı maaşlar da iki aya kalmadan bu ekonomide erir gider zaten. Hiç mi hesap kitap bilmiyorlar, ne tuhaf insanlarmış. Siz bir kere hak ettikleri türden cevap verin, bir daha cesaret edemesinler. Eşiniz yapmıyor belli ki, siz yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…