Valla ben söylenenleri kulak ardı etmeyi öğrendim, sana da tavsiye ederim. He deyip geçmek var ya büyük konfor, fevkaladeAma bu hadsizlik beni çıldırtıyor. Kendi kızları boşanma aşamasında evde otururken bile çalışmadı benim küçük çocuğum var dedi( çocuk 10 yaşında) ben çalışmak zorunda değilim dedi. (Kendi kararı karışmak haddim değil) ama onlar benim olmayan maaşımı (ücretsiz izindeyim) dillerine doluyorlar
Ah aşkında müthiş bir yetenek ama keşke becerebilsem..Valla ben söylenenleri kulak ardı etmeyi öğrendim, sana da tavsiye ederim. He deyip geçmek var ya büyük konfor, fevkalade
Sustuğunuz için şişiyorsunuz, iki tane laf soksanız bi cıngar çıksa herkes içini dökse nasıl rahatlarsınız.Ah aşkında müthiş bir yetenek ama keşke becerebilsem..
Ben de öğretmenim ve çevremde böyle konuşan akrabalarım mevcuttu yukarda yazdığım cevabı verince ay canım tabii hak ettin alacaksın tabii muhabbetine döndü cevapları sonra da sesleri bi daha çıkamadı fjfjdjAldığımız para da 3 kuruşluk memur maaşı. Gerçekten çok kazansak neler diyeceklerdi acaba
Tamam o zaman 2 sene sonra konuşun de 2 seneye kim öle kim kalaHer seferinde ilk kez duymuş gibi şaşırıyor baba o maaşlar gerçeği yansıtmıyor e eşim de zaten çalışmıyor diyor cevap: ama 2 sene sonra çalışacak
Haklısınız ama onlar salonda konuşuyorlardı görüntülü. Ben onlarla asla görüntülü konuşmam zamanlı zamansız ararlar aslında bı da bi tür taviz ama neyse başka topic konusu.. ben çocuk odasından gelip bit koşu cevap vermek istemedim. Yüzyüze konuşurum diye düşündüm ama iyi mi yaptım bilemedimSustuğunuz için şişiyorsunuz, iki tane laf soksanız bi cıngar çıksa herkes içini dökse nasıl rahatlarsınız.
Yüz yüze gerekli değil, fırsat bulduğunuz an salın kobrayı, biriktirirseniz alakasız yerde patlarsınız, iyi olmaz o.Haklısınız ama onlar salonda konuşuyorlardı görüntülü. Ben onlarla asla görüntülü konuşmam zamanlı zamansız ararlar aslında bı da bi tür taviz ama neyse başka topic konusu.. ben çocuk odasından gelip bit koşu cevap vermek istemedim. Yüzyüze konuşurum diye düşündüm ama iyi mi yaptım bilemedim
Ne kadar ayıp bir de üşenmeyip bunun için aramak falan. Tuhaf insanlar. Görmemişlik.Düşkünler ve meczuplar.. kesinlikle haklınız.. dünyaları kazansalar da milletin 3 kuruş paralarında gözleri.. çok fena ya gerçekten çok itici
Kpss başvuru zamanı sen de ara darla anne eltilerim girsin bak ne rahat memuriyet diye:)
Hatta yaşı kirklarda genç bir kadınsa kvni de darla "Sen de gir, çaycı olsan on seneye emekli aylığın olur mis gibi devlette işçilik" diye:)
duygu sömürüsünü de araya sıkıştıravermiş. ÇaktırmaCocugun yataktan dusmesiyle ne alakasi var maasin anlamadim
Yok bu taktik onlarda işe yaramıyor hiç vazgeçmiyorlar her zam dönemi bu muhabbetBu düşüncedeki hadsiz ve patavatsız insanları kırmadan çeneleri kesilmiyor. Ama kişiler yakının olunca da zor oluyor işte. Eş ailesi gibi. Duymamazlıktan gelin. Hiç oralı olmayın. Tepki alamadıklarını fark ederlerse bir süre sonra susarlar diye düşünüyorum , inanıyorum en azından.
Bunlar patavatsızlığın alfası falan mı acaba ? Allahalla. Duymamazlıktan gel dediğim gibi ya da tepen çok atarsa cırlayıver rahatlarsın.Yok bu taktik onlarda işe yaramıyor hiç vazgeçmiyorlar her zam dönemi bu muhabbet
Ama bu hadsizlik beni çıldırtıyor. Kendi kızları boşanma aşamasında evde otururken bile çalışmadı benim küçük çocuğum var dedi( çocuk 10 yaşında) ben çalışmak zorunda değilim dedi. (Kendi kararı karışmak haddim değil) ama onlar benim olmayan maaşımı (ücretsiz izindeyim) dillerine doluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?