Ben ne diyeyim bu hadsiz insanlara

3 çocuklar tek eşiniz çalışırken nasıl geçiniyorsunuz demeye geldim pessss

hem esnaflık hem ustalık yapıyorlar bizi 3e 5e katlıyorlar aslında ama dediğim gibi birbirlerinden gizli saklı işler yapıyorlar. 3 çocukla kendi kendimizi anca çeviriyoruz. Eşim gülerek işi şakaya vurarak cevap verdiği için ciddiye almıyorlar herhalde. Bi de benden cevap duysunlar. Kendi eşleri 11-12ye kadar uyurken ben bebeğimi evde bakıcıya bırakıp 5. Dersten çıkıyordum

Şöyle güzel, oturaklı bir cevabı hak ediyorlar. Asalak sürüsü.

Geliri dillerine dolarlar ama gideriniz işlerine gelmez. Bi dahakine siz de giderlerden bahsedin, daha kimse ağzını açmaya cesaret edemez. Ben yaptım bu sefer akıl satmaya kalktılar, iyice tepem attı "Siz akşama kadar işsizlikten birbirinize sarıp eğlence çıkartırken ben 7 yıl çoluk çocuğu bırakıp *t gibi çalıştım, sizle ben heralde bir olmayacağız. " dedim. Daha kimse akıl da satamıyor.

Her seferinde ilk kez duymuş gibi şaşırıyor baba o maaşlar gerçeği yansıtmıyor e eşim de zaten çalışmıyor diyor cevap: ama 2 sene sonra çalışacak
Hiiiiç ikna etmeye çalışmayın anlamazlar hak ettik ki alıyoruz yiyoruz çatır çatır gözü olanın gözü çıksın deyin sjdjdjdj

Her seferinde ilk kez duymuş gibi şaşırıyor baba o maaşlar gerçeği yansıtmıyor e eşim de zaten çalışmıyor diyor cevap: ama 2 sene sonra çalışacak
Param gidicek diye ne korkmuşsunuz, sanki zorla elinizden alacaklar. Bu kadar kafaya takacak sinirlenecek olay nerede kaçırdım galiba niye dolaylı dolaylı cevap vermeye çalışıyorsunuz ya da bir şey demeye çekiniyorsunuz ki? Bize de yardım edin paranız bolmuş diyorlarsa. Bize bol gelmiyor. Kimseye yollamayı düşünmüyoruz. Her evin gideri geliri ona göre. Ne alaka bizden 3 çocuklu aileden para istemek deseniz. Bir daha soramazlar zaten.

Üç çocuklu eve anca yetiriyoruz, sizde varsa bize verin de yeter. Gülüşüp şakalaşınca samimiyet doğuyor onu yapmayın

Evet ben zamanında 6 aylık bebemi evde bırakıp çalıştığım için her kuruşu helal lokma olduğu için ayakta durmaktan bacaklarım varis olduğu için çok hadsizce gidiyor saçma sapan söylemleri.. yo dolaylı olarak cevap vermeye çalışmıyorum direkt yüzlerine söyleyeceğim telefonda görüntülü konuşuyordu oğluyla ben diğer odadaydım mevzuya atlamak istemedim yüzyüze konuşacağım

Öğretmen-memur maaşlarına özenmek için dümdüz meczup ve düşkün olmak lazım,bu kadar mı açlar ayol anlayamadım? Ülkede en çok çalışıp en az maaş alan kesim devlet öğretmenleri zaten. Özel sektördeki mühendis mimar maaşlarını hiç duymasınlar maazallah ağzımızla totomuz yer değiştirir yani.

Düşkünler ve meczuplar.. kesinlikle haklınız.. dünyaları kazansalar da milletin 3 kuruş paralarında gözleri.. çok fena ya gerçekten çok itici

Eşinde diyebilir aslında ama takma kafana kimse cebinden zorla para almaz ki. Hatta mutlu olanlar var bu yorumlardan zengin triplerine girenler. Sen de gül geç

Senin bu tavrına bakarak yarın bir gün borç isterlerse kuruş işlemez ona göre de eşine de
Daha önce çok istediler kasa bende olduğu için eşim 5 kuruş veremedi. Kendisinde olsa ajitasyon yapıp alırlardı ama.. biz evlenirken fakirlikten düğün yapamadık 5 kuruş katkıları olmadı. Erkek kardeşi evlenirken düğün için para istediler bizden. Eşim baba biz yapmadık paraları yoksa onlar da yapmasın deyince “ e ama onlar öyle uygun görmüş” diye cevap aldık

İyi madem para vermeyeceksen umursamana gerek yok, konuşsun dursunlar. Biz böyle uygun gördük dersin

İyi madem para vermeyeceksen umursamana gerek yok, konuşaun dursunlar
Ama bu hadsizlik beni çıldırtıyor. Kendi kızları boşanma aşamasında evde otururken bile çalışmadı benim küçük çocuğum var dedi( çocuk 10 yaşında) ben çalışmak zorunda değilim dedi. (Kendi kararı karışmak haddim değil) ama onlar benim olmayan maaşımı (ücretsiz izindeyim) dillerine doluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…