Ben Ne Yapacağım!!!

İnanın M.yi çok sevdim onun için çok üzüldüm bazen onu uyurken izleyip ağlıyordum.
Ama içimdeki herşeyimi aldı.
 

acilen o ortamdan uzaklaşın

bir tatil ayarlayın

siz de iyi değilsiniz

eşiniz yetişkin

sizden de muhtemelen benden de büyüktür

yetişkin çocuğu olan adam 45 üstüdür en az

cevizini de yer limonlu suyunu da içer ilacını da içer

bakın bu kadar verici olmayın

siz sadece karnınızdakinin annesisiniz

onun bakımı ile de belli bir yaşına kadar ilgili olacaksınız

azıcık silkinin

çok fazla yemeyi içmeyi temizliği düzeni vs takmayın

azıcık eşiniz sizi alıp gezdirsin kendi gelemiyorsa da size bir yer ayarlasın o ev ortamından uzaklaşın yemek, çamaşır vs her işten acil uzaklaşın
 
Merhaba eşini seviyorsan boşanmayı düşünme tüm evlilikte yaşanan ergen çocuk sıkıntıları..şikayet etmen yanlış anlaşılır.. İnan ben kendi çocugumda daha fazlasını yaşadım erkek çocukları özellikle ergenlik yaşında çok kırıcı oluyorlar, tabi birde kıskançlık vs ekleniyor olabilir.. Sabırlı olmanızı, kafaya takmamanızı ve fazla ilgi göstermemenizi tavsiye ederim..
 
Allah kahretsin ki gidemiyorum nasıl bağlanmışsam bırakamıyorum.Çünkü eşim kadar beni kimse sevmedi.6 ay boyunca kremimi o sürer saçımı o tarar vitaminlerimi o içirir.
Ama bi yerlere gitsek iyi olacak galiba.
 
Hayır çocuğu almaları için değil yani hem benle hem çocukla irtibata geçsinler diye durum vahim demiş yani
Yeni evliyken hep sustum alttan aldım falan derken iyice cozuttu eşimin ailesi.. korkmadan çekinmeden geçtim karşılarına sizin derdiniz ne neden böyle yapıyosunuz bilmem ne diye hesap sordum.. yani karşılıklı açıkça konuşmadan hiçbi sonuç alamazsınız.

Demişsiniz ya büyük görümcem dolduruyo diye gidip konuşun.. iyi niyetli bi kadın olsa kazık kadar oğlunu bu halinizle sizin başınıza aylarca bırakmaz zaten.. gerekene haddini bildirin.. mesafenizi de koyun.. ayrılın diye gözünüzün içine bakan insanlardan uzak olmanız en hayırlısı..
 
Çocuğun davranışlarında aşırı bir anormallik göremedim. Daha fazlasıda olabilirdi . 16 yaşında hem ergen hemde bir erkek çocuğu kaldıki bu zamandaki çocuklar öz anne babalarına nasıl davranıyorlar çevremizden görüyoruz çok nadir akıllı uslu düzenli olan o yaşlarda erkek çocukları var. Onu çok fazla düzeltemezsiniz şikayette etmeyin sonuçta babası ancak kendinizi daha geri planda tutun eşiniz ilgilensin . Ayrıca masaj olayına bende karşıyım hoş bir şey değil bence.
 

birlikte gidin

çocuk halasında kalsın eşinle bir yere gidin

yani bu gideceğiniz yerin lüks vs olması gerekmiyor ama o evden çıkın

ne bileyim köyde dedesinin evi de olur tatil yöresinde bungalov da hatta çadır

arabanız varsa içinde gezerek iki gece bile olur

hamilesiniz belki yorucu olur ama kafanızın boşalması lazım zira gerçekten doğumdan sonra daha beter olmamanız için şimdiden önlem alın
 
Galiba al ver dengesini kuramadınız hiç almadan hep verirseniz böyle sorunlarla karşılaşırsınız kimse sizden saçınızı süpürge etmenizi istemedi beklemedi bunu siz yaptınız olayın sorumluluğunu alın ve artık almadan vermeyin bu öz çocuğunuzada böyledir eşinizede.

Tek tavsiyem hiç bir şeyi kişisel algılamayın.
 
Ayrılacak demiş küçük görümcem ısrar etmiş yapma diye ama büyük gık dememiş.İnanırmısın çocuğu burda kaldı kalalı bir kere arayıp sormadı hamilesin nasılsın yemeğin varmı diye.
Artık benden uzak Allaha yakın olsunlar.Telimi de değiştirecem artık hiçbiriyle muhattap olmayacam
 
Yani daha fazlası derken.Ben görüp görebileceğim en vahim vakayla karşı karşıyayım.Eltim demişti zaten M. sorunlu bir çocuk diye.
Ama ben hiç kimseye aldırış etmedim elimden geleni yaptım ben etrafımda içimi açacak kimsem olmadığı için eşime açtım.
kendi çocuğum olsaydı bağrırırdım çqğırırdım kızardım ama buna elim kolum bağlı
 
Evet sanırım asıl sorun burda
 
masaj olayı bana da yanlış geldi. toplamayın odasınıda bırakın kendi toplasın. anne babasının ayrı olması senin suçun değil sonuçta bu kadar taviz vermeyin günah keçisi ilan etmiş sizi resmen.
 
En doğrusunu yaparsınız.. eşiniz de sizi destekliyosa hiç oyalanmayın bi an önce sıcağı sıcağına koyun mesafenizi.. geçenki konunuzdan sinir olmuştum zaten onun sorumsuzluğuna.. geç bile kaldınız tavır koymakta..
 
çok zor bir durum. denge bulayım derken kendinizden taviz vermişsiniz. yarın çocuğunuz olunca iyice sarpa sarabilir işler. ben sizin yerinizde olsam eşimin ailesi ile görüşmem hiçbir şey. babası, siz ve bu çocuk bir akşam oturun güzelce konuşun. böyle ağlak, çekingen olmayın. anne-babasının ayrılığında sizin bir etkinizin olmadığını, ilk günden beri ona sevgi ile davrandığınızı ama artık ergenliğinin de verdiği duygusal sıkıntılar ile ona dert anlatamadığınızı söyleyin. nasıl istiyorsa öyle davranabileceğini ama size saygısızlık yapamayacağını bilsin. siz onun annesi değilsiniz, biraz saygılı olması gerekiyor. sakince, yavaşça. babası da bilsin ki arkasından iş çeviriyormuşsunuz gibi hissetmesin çocuk.
 
Çok sinir bozu u bir durum
Eşiniz de anlayisla karşılamamış.
Annesi de ogretmen ve cocugunu istemiyor anlamadim bakacak durumu da var.
Ben yine de sizi tebrik ederim bu kadar dayanmissiniz bunlara katlanmak zorunda değildiniz
Eşiniz eğer ayrılmayı düşünüyorsa gerçekten söze haksızlık etmiş olur.
İnsaAllah sizin için hayırlısı olur
Geçmiş olsun
 
İnsanlara nelere katlanmak zorunda kalıyor
Allah yardımcınız olsun
Sonuçta karşınızda bir erkek çocuk var. Yine de mesafenizi koruyun
SAygılı olması gerektiğini bilsin.
Siz köle değilsiniz çünkü
 
kıyamam ne güzel annelik yapıyorsunuz. Bence üzülmeyin. Ergen yaşta maalesef, tek şanssızlığınız o. biraz daha sabır gerekiyor. zor bir durum.hamileyken de tabi çok daha zordur. açıkça konuşmayı denediniz mi? belki abartarak taktığı şeyler vardır. onun için de zor bir durum annesiz büyümek siz elinizden geleni yapsanız da eminim saçma sapan şeyleri takmıştır kafasına. babasını ya da abisini de alın, yalnız başına konuşmayın, çarptırmasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…