Ben Ne Yapacağım!!!

Olay oz uvey olmasi degil cocuk ergenli caginda benim kuzenimde o yasta hergun evlerinden sesler yukseliyor annesine sinir krizi gecirtiyor.
Bugun diger actigin konuyu okumustum annesi ile baglantiya gecmistiniz bu cocugu daha kizdiracaktir.biraz aranizda inatlasma olmus sanki.

• Kuzenini neden 2-3 ay evinize kabul ediyorsunuz ki. En fazla 3-5 gün kalsın gönderin birazda m orda kalsın oldu bitti.

eşinizin oğluyla bu kadar samimi nasıl olursunuz sizi öpmesi vs. 5-10 yasında çocuk değil ki hata en başta sizde bu yaşta çocukları olan biriyle evlenerek çok büyük bir hata yapmışsınız diğeri neyse çıkmış gitmiş ama evdeki gerçekten ne kadar düşündünüz evlenirken Allah kolaylık versin umarım iki seneye üniversite kazanırda gider evinizden yoksa ne izmetçiliğiniz biter ne çileniz

Abisi nerede yasiyor. Gitsin beraber yasasinlar. Babalarininda gozu uzerlerinde olsun. Bence buyumus artik sorumluluk alacak yasa gelmis. Okullar acilmadan konusun kaca gidiyor. Abisine yakin bir okula devam etsin.

Hem kuzen neden size geliyor iki senedir. Bu cocuk onlara gitseya. Insanlar ne kadar rahat.

Selam canim.. Sanirim hamileligin getirdigi hormonel degisim arti cocugun ergenlik davranislari.. Kacinilmaz patlamaya sebep oldu.. Bilmem sizi Avutur mu.. Benim oglum öz.. Hircinlastigi dönemlerde ben sag dediysem o sol diye diretti.. Ben beyaz dediysem o siyah diye inatlasti..
Yani ergenlikte oluyor.. Sizi seviyor.. Yoksa o gelgitleri (seni birdaha üzmiyecem) yasamazdi.. Sinirlarini deniyor.. Zorluyor.. Düsünsene bir.. O cocuk annesini hatirliyormu bilmiyorum.. Ama bizim toplumda Anne vefa demektir, Anne siper eder kendini evladi icin.. Ve bu cocugun annesi sag oldugu halde.. Yavrusunu arayip sormuyor.. Bu cocukta ne oluyor.. Ben bu kadini cok seversem, ya oda giderse.. Annem gibi beni birakirsa.. Bu sekil davranarak, ben zaten sevmiyom, giderse gitsin tavri, sadece kendisini koruyor.. Terk edilmekten korunuyor.. Biraz daha sabir goster.. Egitme, esine birak bu konuyu, sen arkadas ol, guvenibildigi insan ol.. Ama hizmetcisi de olma.. Sakin..

Ya empati yapsaniz biraz böyle mi düşünürdünuz sizin çocuğunuz olsa esinizden ayrılsaniz 16 yasindaki çocuğu gitsin mi dersiniz babasi bakacak annesi bakmiyorsa yanına almiyorsa tabiri caizse essek gibi bakacak babası bu kadar vicdansız olmayin yahu hanımefendi evlenirken eşinin çocuğunu biliyordu sanırım ... herkes kendi çocuğundan pay bicsin

16 yaşındaki çocuk neden düzenini bozsun? Ne kadar kolay abisinin yanına gitsin,okulunu değiştirsin demek.

Kuzeni tabikide gelecek, sizin kuzeniniz hıc size gelmiyor mu?

eskı knularını bılıyrum canım az cok ama cocuk ergen bence ıkı sene ıdare et zaten ıkı yıl snra unıversteye gıdecek eh zaten unıye cıkınca bırdaha eve dnmez oradan işe başlar derken evlenır gıder ya

Ya bu çocuk ergen idare et diyenlere anlam veremedim.Biz de ergen olduk yani benim kardeşim hala ergen.
Birgün bi büyüğüne sanane be salak dediğini duymadım.
Konu sahibi siz salaksanız gerizekalıysanız(afedersiniz o öyle diyor diye yazıyorum) neden evinizde kalıyor neden yaptığınız yemeği yiyor madem bu terbiyesiz küstah???
Size böyle dediği zaman ağzını topla benimle böyle konuşamazsın diyemiyor musunuz?
Hayretler içerisinde okudum konuyu.Ne yaşamışsa yaşamış acısını senden çıkartamaz ki böyle bi hakkı yok.
Hayır bu nedir yani babasına söyleyin kendisine çeki düzen versin edepsiz.

Hadi çocuk edepsiz de siz de bi tuhafsınız gerçekten.Bu kadar verici olmak neden yani.
Masajlar mantılar falan.Arada bir olur elbette lokanta işletmiyorsunuz sonuçta evde herkes ne bulursa onu yesin.
Koskoca adam olmuş odasını toplasın kirlilerini atsın.Sorumluluk almasını sağlayın.
Madem o size eşek gibi davranıyor siz de öyle yapın ya da en azından nötr olun.
Bir an önce üni.yi kazanıp gider evinizden umarım.Hiç hümanist olamıcam bu tarz insanlara karşı zerre acımam olmaz.

Yahu çocuğu şikayet etmediğimiz kimse kalmamış anlatacak kimsem yok diye babasına sikayet edip çocuğun evden ayrilmasina yol acmissiniz.
Ailenizin onaylamadigi bir evlilik yapmissiniz 16 yaşında bir çocukla basedemeyip sürekli şikayet eder duruma girmissiniz ya siz neden odasını toplamıyor diye babasına şikayet mesajı atıyorsunuz ki alla alla ya akşam babası gelir odasını görür oğlum topla şu odayı der halleder mevzuyu siz niye dahil oluyorsunuz içli köfte yapınca şikayet etme hakkınız mi oluyor
Milletin ağzına laf vermissiniz sırf size masaj yapıyor diye çocuğun dedikodusunu yapmışsınız sonra çocuk bunu duyunca bana kötü davranıyor pidesini isitacaktim diye agliyorsunuz
Çocuk sizinle artık samimiyet kuramaz çok çelişkili davranmissiniz bende beni sırf oda dağınık diye mesajla şikayet eden bir kadınla anlasamazdim istediği kadar içli köfte mantı yapsın....

İnsanin oz cocugu bile boyle yapsa sabri tasar dayanamaz ama siz birsey deseniz de olmaz .isiniz zor gercekten.ama iste o cocugun oyle olmasi da o kadar normal ki.ergenlik csginda annesi birakmis gitmis babasi evlenmis bir de cocugu olacak.siz artik cok samimi olmayin masaj opucukler falan gereksiz olmus.ama yakinliginizi gosterin yine yaptigi davranislara da bu kadar uzulmeyin.size olan oluyor.bebeginizi dusunun esinizle mutlu olun.esiniz ogluna ilgi gostersin simdi daha cok uzerine dussun duzelir bence biraz.ama o ilgisiz kalirsa zor

Konu sahibi belki çok hassas( ki bence çok haklı) ama sizde fazla umursamazsiniz sanırım.

Konu sahibi belki çok hassas( ki bence çok haklı) ama sizde fazla umursamazsiniz sanırım.

yani ne olur ki odada bugün atleti ve eşofmanı yerde olsa

o evde yaşanıyor mağaza vitrini değil ki mağazalar bile dağılıyor

valla ben şimdi buradayım her şey etrafta

bana zararı olmadığı sürece dağınıklık çok da sorun değil yani orası bana lazımsa toplarım değilse kalır

ben eşyaya değil eşya bana hizmet etmeli

Yok arkadaş ben de rahatsız olurdum durumdan. Ben dağınıklığa gelemem. Ki bu aklı başında 16 yaşında bi gençse yani. Kimse 5 yaşında bi çocuktan bahsetmiyor. Herkes görevini bilecek üstüne düşeni yapacak. Ben eşime bile kızıyorum ortaya bişey koyduğu zaman. Ve 16 yaşında essek kadar olmuş bir erkek çocuğunun kirli iç çamaşırı odasından toplamak zorunda değil hiç kimse

Etmeyin yahu 16 yaşında çocuk bu.
Anası terk etmiş.
Babası başkasıyla evli ondan çocuk sahibi olacak.
Bu çocuğun yerine kendinizi 1 dk koyun.
Ayrıca baba çocuğa bakmak zorunda o ayrı hikaye.

Konu sahibesi siz hamile, o ergen derken bomba kombinasyon olmuşsunuz.

Benim fikrim çocukla iyi ilişki kurmak istiyorsanız babası da dahil çocuğu kimseye şikayet etmeyin. Neyse durum çocuğa söyleyin. Diğer türlü arkasından iş çevirmiş gibi düşünür çocuk.

Bu kadar iyi davranan bi kadına neden saldırgan davransın ki bu çocuk? Tabiki babasını kıskanıyor. Kendini üvey hissediyor ister istemez ve 16 yaşında kocaman çocuğun kardeşi olacağını öğrenince olumsuz etkilenmesi normal. Çoğu ergen yeni kardeş fikrine zor alışır. Topluca bi terapiste gitseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…