• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapcam şimdi ya:(

Isine gucune gelmis, emegiyle calisan insanlara sadece karsi cins oldugu icin "sapik" muamelesi yapan zinhniyetlerden igreniyorum. Ne pislik varsa bu zihniyetten cikiyor zaten. Neden? Cunku adamin aklina o kadinla erkek yanyana geldigi zaman iyi birsey gelmiyor ki. Kendisi olsa oyle yapar cunku. Mumkun mu o adamin banyoya sadece elini yikamaya girmesi? Ille birsey yapacak olmasi lazim. Bu isler boyle ona gore. Zihniyeti kirli. :ssz:

Seninki bir de sana imalarda bulunmus. Adama kotu niyetli, sapik gozuyle bakmasinin yaninda, kendi namusuna, kendi karisina da kotu imalarda bulunmus. Evli oldugunuz halde aranizdaki guven sorunu ayyukta galiba. Seni bilmem ama ben olsam o laflari o adama yedirirdim eve geldiginde. Bir de ozur dilemissin. Yazik. Esin son derece guvenilmez bir adam. Yarin birgun Allah korusun, biri birsey dese, iftira atsa hemen siler seni. Cunku senden bekliyormus ya artik herseyi. Tovbe Yarabbim. Esinin diger yuzunu gormen icin firsat olmus sana bu olay. Artik ona gore davranirsin.

Son düzenleme:
Dünden sonra bugün hrrşeyimi haber vrrıyorum doye kızdım msj attım sindırıyorsun beni anlamıyorsun gbi döktü m içimi. Bna verdiği cevab

Acaba kim anlamiyor, haksizlik ve nankörlük yapiyor. Kim mantigiyla degilde icine girdigi kor dusunceyle yorumluyor. Neyse. Birseyleri gozune sokmadan anlamiyorsun zaten. Bosuna ifade etmeye calismama gerek yok. Nasil istiyorsan oyle olsun. Sadece yaptigin birsey icin pisman olup donulmez yollara sokup herseyi mahvetmezsin umarim. Ben senin mutlulugun uzerine kurdum herseyi. Ömrümü adamaya yemin ettim ve oyle olucak hep. Gerisi sana kalmış.
Cvbı attı... ne dıyım ya ben anla mıyormuyun onu

Esiniz size cok duskun anladigim kadariyla
Sizi hem es hem de baba gibi korumaya calisiyor ve anlasilan o da pisman soylediklerine ve ozur dilemeye pek yanasmiyor cunku kendini tamamen suclu gormuyor
Bence uzatmayin kapansin bu konu. Yoksa ikinizde cok uzuleceksiniz.
Mutluluklar ♥♥♥

ortalığın halini durumunu az çok biliyorsnuz bu devirde iyilik yapmaya gelmez eşiniz evde değilken asla böyle birşey yapayın helaliniz olmayan bir adamın ne işi var banyonuzda ? ortalığın halini görmüyormusunuz tecavüzcü kaynıyor heryer hiçbirşey yapmasa bile bir iftirası yeter hayatınızı karartmaya..eşiniz hakaret etmemeli orası ayrı konu ama bu kadar kızmakta sonnnn derece haklı

Ne yani, bir tecavüzcü önce ortami yaratmak isteyip banyoya mi geçiyor? :37:

Gerçekten çok saçma bir düsünce. Tecavüzcü olmus olsaydi, her yerde yapardi, özelikle banyoya gitmesi gerekmez. Arti bu usta bunlara bir kaç defa gitmis. Yani zaten birseyler yapmak istese, ilk defasinda yapardi.

Konu sahibin anlatiklarina göre çok baskici, diktatörcü ve asiri kiskanç bir esi var. Yani konu sahibi keske hiç özür dilemeseydi. Sonuçta yaptigi yalnis degildi.

Ben konu sahibin yerinde olsam bir iyi düsünürdüm, sadece bir olaydan dolayi degil. Konu sahibi disariya gittiginde, eve geldiginde rapor veriyormus resmen. Böyle bir adam ile ömür gerçekten geçmez. Tabiki karar konu sahibin fakat konu sahibide artik ne kadar daha dayanabilir?

Size yabancı bir diziden bir bölüm anlatmak istiyorum. Bu tarz dizilerde genellikle gerçek hayatta da olan olaylar incelenir. Bir cinayeti araştıyor polisler. Kadın kocasını öldürmüş. Bunn soğukkanlı bir cinayet mi yoksa kadının psikolojisinin bozulmasından mı kaynaklandığını araştırıyorlar. Neyse sonuçta adam kadını baya bir sindirmiş. Sen yapamazsın edemezsin falan demiş yıllarca. Ama orda bitmemiş. Sen toplumda nasıl konuşulacağını bilmezsine gelmiş olay. İş yemeklerinde beni rezil edersin diye götürmemiş. Sonra çocukları olmuş. Çocukların hiç bir olayına mezuniyetine spor etkinliklerine katılmasına izin yok. Çünkü nasıl davranması gerektiğini bilmez ve bir hata yapar diye. Burda acı olan ve sizi de ilgilendiren kısım ise çocukların bundan çok haberinin olmaması. Onların babalarının yıllarca annelerine uyguladığı psikolojik baskıyı bilmeden annelerini ezik ve asla onların bir etkinliğine katılmamış bir insan olarak görmeleriydi. Yani şöyle söyliyim evdeki köpek kadar bile saygıyla konuşmuyorlardı annelerine. Halbuki orda 15-20 yıllık psikolojik bir eziyet var. Koşullandırma var. Beceriksiz bir insan olduğunu ince ince işleme var. Kadının psikolojisi o kadar bozulmuştu ki: "Peki bütün kanı neden temizlediniz" sorusuna "Çünkü polisler gelecekti ve kocam eve gelecek insanları pis bir evde karşılamamı istemezdi çok kızardı" demişti. Yani öldürmüş olduğu kocasının kızmasından korktuğu için kanı temizlemiş.

Şimdi tabi bu dizi ve çok uç bir olayı incelemiş. Ama ilerde sizin de çocuklarınız babasının hiç güvenmediği, ufak bir şeyde gudubet diyebildiği, babasının "senin ne yaptığın belli değil" dediği bir anne sahibi olurlarsa küçüklükten beri bu lafları duyarlarsa ilerde onların da "sizin ne yaptığınızın belli olmadığını" düşünme ihtimalleri var. Çünkü bomboş doğmuş kafalarını hangi bilgilerle doldurursan onları alırlar. Babaları sizin rahata alışmış çalışamaz bir insan olduğunuzu işlerse, siz onlara hangi ödevi yaptırabilirsiniz. "Hadi canım mutfağı toplamada bana yardım et" dediğinizde size ters bir şeyler söylemelerine engel olacak dürtü var mı? Bütün bunlar eğer şimdiki gibi devam ederseniz olabilecekler. Kesin olur demiyorum ama ince ince işlenmişsiniz kocanız tarafından. Neredeyse beceremeyeceğinize ya da bir teknolojiyi bile hata yapmadan kötü bir şey yapmadan kullanamayacağınıza inandırılmışsınız. Silkelenin ve kendinize gelin lütfen. Bunu kendiniz için yapamıyorsanız bile gelecekteki çocuklarınız için yapın.

Gerçekten çok güzel ve önemli bir yorum yapmissiniz. Burdada mesela birçok kadin "esim ile aram kötü fakat çoçuklara yansimiyoruz" diyorlarda, çoçuklara hersey yansidigini bilmiyorlar. Benim çoçuklarim eger ilerde bana saygi duyacaklarsa bu sadece benim verdigim egitimden dolayi degildir, kocamin bana verdigi degerdende dolayidir. Etrafimdada gördüm böyle tür örnekleri. Birisi esine saygi duymuyorsa ve esini durmadan ve her yerden asagliyorsa, o çoçugun büyüdükten sonra bile, isin nasil oldugunu bilse bile, asla o kisiye saygi duymaz. Buna ben sahit oldum.

Böyle bir olayda bile bir erkek, karisina "sen nasil salaksin"dan tut namusuna kadar laf söylüyorsa, ilerde konu sahibi gerçekten bir yalnis yaparsa (ki insaniz, hepimis yalnis yapariz) acaba ne olur diye merak bile etmek istemiyorum :19:

Back
X