- 26 Ağustos 2017
- 126
- 6
- 18
- 30
- Konu Sahibi meryemakca78
-
”Piskolejik” sorunlarınız için profesyonel bir yardım almayı denediniz mi?Şuraya yazıp yazmamak konusunda kararsız kaldım çünkü kendimden nefret etmeye başladım biliyorum ne laflar edeceksiniz bana. Çıkmazdayım kimseye derdimi anlatamıyorum hastasıyım tedavimi görmem gerek ilaçmı kullanmalıyım ben ne yapacağım? Ama kurtulmak istiyorum bu durumdan artık ben ben değilim.. eşimle aramızda problemler vardı bi evladımız vae 2 yaşına girecek eşimle aramızda cinsellik Yok denilecek kadar az çocuktan sonra 3 ayda bir belki.. onu arzulamıyorum bi aşk Yok içimde heyecan Yok yoksa evlilikler böylemi? Başka birilerine ilgi duymaya başladım bunu kendime söylerken çok utanıyorum. Ama eşim iyi bir insan bana her konuda destek hatta yüzüm asılsa kötü olur gözleri dolar mutsuz görmek istemiyorum der bugün benim biraz yüzüm asık diye tansiyonu çıktı seni çok seviyorum diyerek ağlamaya başladı ailesinin yanında... İnan'ın çıkmazdayım. Piskolejik sorunlarım çocukluğumdan beri var ama eşimi çok mahfeetim ben ne zaman biraz sinirli biraz üzgün olsam oturur ağlar ve ben ona ağlarken bişey hissetmedim.. böyle bi adama karşı birşey hiisetmiyorum bugün benim için ağlayışı beni çok üzdü ya allla rızası için bi kardeşiniz olarak yol gösterin
eşim bana küfretmeye saydırmaya bağırmaya başladı nefessiz kalıp ölecek falan filan kayınvalidemleri yukarı kovdu bem de emzirdim yatırdım yorgan alıp salona geçti simidide sinir midesine vurdu kısıyor sürekli bana dedikelrini unutamıcam tükürdü üstwlik
biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım.
Hakikaten bu konularla simdiki konu cok alakasiz.kocaniz sizin icin aglick biriyse okadar hakareti kim etti o hakaretleri kocasi ettiyse simdiki aglayan kim? Bende devreler yandi uyuyayim en iisiKonuda bi şey tuhaf geldi, eski konularınızı inceleme gereği hissettim.
Eski konularınıza bakınca da aklıma iki seçenek geldi ister istemez:
Ya kademe kademe psikolojinizi bozmuşlar eşiniz ve ailesi el birliği ile, ya da trollüyorsunuz.
Doğumdan sonra toparlanmamış, git gide berbat olmuşsunuz; üstelik psikolojik şiddet de görüyorsunuz:
Bunlar eski konularınızdan dikkatimi çeken birkaç şey.
İnsana böyle davranılmaz, eşiniz iyi biri değil, siz de normal değilsiniz; hoşlantı vb. bir şey değildir o, kaçıştır, sizin önce bi adam akıllı tedavi almanız gerekiyor, aileniz nerede? Onların yanına gidin, çocukla anneniz ilgilensin, siz doktorla bi görüşün, arkadaşlarınızla bi gezin tozun, bi havanızı değiştirin; ondan sonra da boşanma olayını düşünün.
Trollsünüzdür umarım diyorum son olarak da.
Bu yoruma şapkamı kaldırırımSukur et der gecerim.bosanirsan cok vurursun kafani duvara.ben yzuumu asayim esim dahada zindan eder hayati bana.laf soyler.ben yuzumu asicm kocam aglick tansiyonu cikicak.keser atarim o yuzu bidaha ona asmamak icin.bence sizinki kiymet bilmezlik.
Bende oturdum ciddi ciddi konuya cevap yazdım iyi mi...Konuda bi şey tuhaf geldi, eski konularınızı inceleme gereği hissettim.
Eski konularınıza bakınca da aklıma iki seçenek geldi ister istemez:
Ya kademe kademe psikolojinizi bozmuşlar eşiniz ve ailesi el birliği ile, ya da trollüyorsunuz.
Doğumdan sonra toparlanmamış, git gide berbat olmuşsunuz; üstelik psikolojik şiddet de görüyorsunuz:
Bunlar eski konularınızdan dikkatimi çeken birkaç şey.
İnsana böyle davranılmaz, eşiniz iyi biri değil, siz de normal değilsiniz; hoşlantı vb. bir şey değildir o, kaçıştır, sizin önce bi adam akıllı tedavi almanız gerekiyor, aileniz nerede? Onların yanına gidin, çocukla anneniz ilgilensin, siz doktorla bi görüşün, arkadaşlarınızla bi gezin tozun, bi havanızı değiştirin; ondan sonra da boşanma olayını düşünün.
Trollsünüzdür umarım diyorum son olarak da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?