günaydın yavruşumm
günaydin bebisimmmmmm
He yavvvv fatma girik hayvanlari bilem görünce ici eriyodu
Anam biz acaba nasil anneler olacagiz
beyazlim AKŞAM KAÇAK VARMIY DI ? YİNE
nebilim :)) ama ben kesin sulugöz ve panik bir anne olurum
hahahahahahaha hatirlatma yavvvvvv
anam böyle bir corba kasesi kadar kisir
Ama fazla yemedim gün boyu
Bak az önce erkenden kalkip esime börek yaptim ama kendim topu topu belki 30 gram yedim
Sen yaptin miiiiii kacak
Al bendende o kadar,bak git gide ikiz olmaya basliyoruz benigimiz ortaya ciktikca
Ben cocugumu bir camin icine koyup elletmem öptürmem öyle herkese
hiiçç yaparmıyım yavruummmm :)))))))))))))))))))))şaka bi yana da yedim ama çok değil ... çünkü saat 11 e kadar temizlik yaptım ewde yani erittim yediklerimi şükür .....
He valla bende pamuklara sararım harelde kızımıKız acep böle olcaz diyemi bebişler dahada naz ediyoooorlar...
Yok yok o zaman ben hiç bakmam doğurur atarım sokağa(yeter ki gelsin meleğim..)
ayyy ne güzellll ohhhhhhhh mis gibi temizli yapmisin
canim ama insnain cani stedigindede ipin ucunu kacirmamk sartiyla yiyebilir insan azcik,tabi birde ne yedigine bagli degil mi,az yaglimi cok mu vs
gecen esimded diyorum,ya hayatim bu cocuk bilyo ki miz azcik manyagiz o yüzden gelmek istemiyor herhalde
ayyy ne güzellll ohhhhhhhh mis gibi temizli yapmisin
canim ama insnain cani stedigindede ipin ucunu kacirmamk sartiyla yiyebilir insan azcik,tabi birde ne yedigine bagli degil mi,az yaglimi cok mu vs
gecen esimded diyorum,ya hayatim bu cocuk bilyo ki miz azcik manyagiz o yüzden gelmek istemiyor herhalde
EWET DİKKATLİ YEMEK LAZIM.BEN BİDE BOL SU İÇİYORUM CANM SEN? VALLA BENDE ÇOK İSTİYORUZ DİE OLMADIĞINDAN EMİNİM BEBİŞİN AMA ELİMDE DEĞİL İŞTE İSTİYOOOOOMMMMMM..... AHHH Bİ GELSE VELETLERİMMMMBİDE BENDE NE GÖRÜMCE VAR NEDE ABLA YADA KIZKARDEŞ TEK KIZIM TEK KIZ OLMAK ÇOK ZOR... BEYAZLIM İSTB DAMISIN? ÇALIŞIYORMUSUN ? NERELİSİN ?
SEN YAĞMURU SEVERSİN BACIMMM...
kız alemsin haaaa..... benzemeyen bir noktamız çıktı yağmurr..... yağmur yağınca çok sıkılırım ben..Evet canim suya dikkat ediyorum
en az 3 litre
bendeeeeeeeeeeeeee isterimmmmmmmmmmmmmm yavrumu gelsinnnnnnnnnnnnn artikin
bende tek kizimbir görümcem var,evet zor ama insan alisiyor,eskiden daha cok isterdim bir bacim olsun
yok anam elemanyadayim,2 haftadir issizim,tunceli,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee evet kiz sahiden yagmuru cok severimmmm
aksam seimde dedim havaya bak yagmur yagacak kesin,dedi yok yaaaa baksana ne sicak,dedim olsun yagacak
sonra yatkta uzanip netten avrupa yakasi seyreylerken anam bir isik cikti ki esim sasirdi,dedim bak sana dedim
rahmetli Kemal Sunalin filmi geldi aklima
kız alemsin haaaa..... benzemeyen bir noktamız çıktı yağmurr..... yağmur yağınca çok sıkılırım ben..
merhaba kızlar sohpetiniz bol olsun.benim bata 4 gün var bütüün adet belirtilerim sağolsunlar tam zamanında başladılar. olmadı yine canım çok sıkkın moralim bozuk.sanki hiç olmicakmış gibi geliyo bazen.
Canim moralini yüksek tutmaya calis,hem nerden biliyorsun ki minik yavrunun seninle olmadigini
o kadarda olsun canim no body is perfect
ya ben sakiz cigneyince acikiyorum,cogu insan diyor acligi bastiriyor,nerdeeeeee,bende tam aksin yaaa:26:
merhaba kızlar sohpetiniz bol olsun.benim bata 4 gün var bütüün adet belirtilerim sağolsunlar tam zamanında başladılar. olmadı yine canım çok sıkkın moralim bozuk.sanki hiç olmicakmış gibi geliyo bazen.
ah canım keşke dediğin gibi olsa ama hiç şaşmayan hep adetten 10 gün önce ağrımaya başlayan ğöğüslerim ki en belirgin adet belirtim benim yine tam zamanında başladı ve başka hiçbişey yok.senin bat nezaman bu arada
ah canım keşke dediğin gibi olsa ama hiç şaşmayan hep adetten 10 gün önce ağrımaya başlayan ğöğüslerim ki en belirgin adet belirtim benim yine tam zamanında başladı ve başka hiçbişey yok.senin bat nezaman bu arada
offffff..... geldim gacılarr :))) anca geldim müdür bey teftişe geldide anca gitti
heee sakız beni de çok acıktırırçok ta severim sakız çiğnemeyi ama artık çok nadir çiğniyom... beyazlım şuanda o kadar acım ki anlatamam inş. diyeti bozmam haa neyapim çok seviyorum yemek yemeyi :86::86::86::86::86::86:
karanfilim hoşgeldinnnn umarım meleğin senledir .. ay benm de adetten 10 gün önce memişlerim ağrır ama sakın moralini bozma çünkü erken gebelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı
canim benim sat 21.6 ve ben 28 günle 30 gün arasi gibi oluyorum yani bakalim ne zaman kapimi calmayacak
Evet sakizi bende cok seviyorum amaaaa iste bu aciktirma olmasa
Canimmmm aclik cok kötü ama dayan dayan bacim.....hahahahaha bende cok seviyorum yemeyi ama bak bu bacin bozmayacak allahin izniyle,sende bozma emi kuzucummmmm Kılo cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk pıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
heeeeeeeeeeeee çok pis kilo kaka kiloHahahahhahahah...... Kız bebek bebek die kafayı mı yiyom nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?