Ben ne zaman anne olacağım :(

beyazlim AKŞAM KAÇAK VARMIY DI ? YİNE

hahahahahahaha hatirlatma yavvvvvv

anam böyle bir corba kasesi kadar kisir

ama fazla yemedim gün boyu

bak az önce erkenden kalkip esime börek yaptim ama kendim topu topu belki 30 gram yedim

sen yaptin miiiiii kacak

hahahahahahaha hatirlatma yavvvvvv

anam böyle bir corba kasesi kadar kisir

Ama fazla yemedim gün boyu

Bak az önce erkenden kalkip esime börek yaptim ama kendim topu topu belki 30 gram yedim

Sen yaptin miiiiii kacak

Al bendende o kadar,bak git gide ikiz olmaya basliyoruz benigimiz ortaya ciktikca

Ben cocugumu bir camin icine koyup elletmem öptürmem öyle herkese

hiiçç yaparmıyım yavruummmm :))))))))))))))))))))) şaka bi yana da yedim ama çok değil ... çünkü saat 11 e kadar temizlik yaptım ewde yani erittim yediklerimi şükür .....
He valla bende pamuklara sararım harelde kızımı Kız acep böle olcaz diyemi bebişler dahada naz ediyoooorlar...
Yok yok o zaman ben hiç bakmam doğurur atarım sokağa (yeter ki gelsin meleğim..)

ayyy ne güzellll ohhhhhhhh mis gibi temizli yapmisin

canim ama insnain cani stedigindede ipin ucunu kacirmamk sartiyla yiyebilir insan azcik,tabi birde ne yedigine bagli degil mi,az yaglimi cok mu vs

gecen esimded diyorum,ya hayatim bu cocuk bilyo ki miz azcik manyagiz o yüzden gelmek istemiyor herhalde

EWET DİKKATLİ YEMEK LAZIM.BEN BİDE BOL SU İÇİYORUM CANM SEN? VALLA BENDE ÇOK İSTİYORUZ DİE OLMADIĞINDAN EMİNİM BEBİŞİN AMA ELİMDE DEĞİL İŞTE İSTİYOOOOOMMMMMM..... AHHH Bİ GELSE VELETLERİMMMM BİDE BENDE NE GÖRÜMCE VAR NEDE ABLA YADA KIZKARDEŞ TEK KIZIM TEK KIZ OLMAK ÇOK ZOR... BEYAZLIM İSTB DAMISIN? ÇALIŞIYORMUSUN ? NERELİSİN ?
SEN YAĞMURU SEVERSİN BACIMMM...

bizim bi akraba var onunda olmuyor bebeği oda ben sıkıştırıp mıncıklayıp poposuna vura vura severim bebek diyoda bende ona ahaa işte ondan gelmiyor bebişin diyomm (ben gelirsem annem beni dövecek diye korkuyordurda ondan gelmiyordur diyorummm)

Evet canim suya dikkat ediyorum

en az 3 litre

bendeeeeeeeeeeeeee isterimmmmmmmmmmmmmm yavrumu gelsinnnnnnnnnnnnn artikin

bende tek kizim bir görümcem var,evet zor ama insan alisiyor,eskiden daha cok isterdim bir bacim olsun

yok anam elemanyadayim,2 haftadir issizim,tunceli,veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee evet kiz sahiden yagmuru cok severimmmm

aksam seimde dedim havaya bak yagmur yagacak kesin,dedi yok yaaaa baksana ne sicak,dedim olsun yagacak

sonra yatkta uzanip netten avrupa yakasi seyreylerken anam bir isik cikti ki esim sasirdi,dedim bak sana dedim

rahmetli Kemal Sunalin filmi geldi aklima

kız alemsin haaaa..... benzemeyen bir noktamız çıktı yağmurr..... yağmur yağınca çok sıkılırım ben..

kız alemsin haaaa..... benzemeyen bir noktamız çıktı yağmurr..... yağmur yağınca çok sıkılırım ben..

o kadarda olsun canim no body is perfect

ya ben sakiz cigneyince acikiyorum,cogu insan diyor acligi bastiriyor,nerdeeeeee,bende tam aksin yaaa:26:

merhaba kızlar sohpetiniz bol olsun.benim bata 4 gün var bütüün adet belirtilerim sağolsunlar tam zamanında başladılar. olmadı yine canım çok sıkkın moralim bozuk.sanki hiç olmicakmış gibi geliyo bazen.

Canim moralini yüksek tutmaya calis,hem nerden biliyorsun ki minik yavrunun seninle olmadigini

Canim moralini yüksek tutmaya calis,hem nerden biliyorsun ki minik yavrunun seninle olmadigini

ah canım keşke dediğin gibi olsa ama hiç şaşmayan hep adetten 10 gün önce ağrımaya başlayan ğöğüslerim ki en belirgin adet belirtim benim yine tam zamanında başladı ve başka hiçbişey yok.senin bat nezaman bu arada

o kadarda olsun canim no body is perfect

ya ben sakiz cigneyince acikiyorum,cogu insan diyor acligi bastiriyor,nerdeeeeee,bende tam aksin yaaa:26:

offffff..... geldim gacılarr :))) anca geldim müdür bey teftişe geldide anca gitti

heee sakız beni de çok acıktırır çok ta severim sakız çiğnemeyi ama artık çok nadir çiğniyom... beyazlım şuanda o kadar acım ki anlatamam inş. diyeti bozmam haa neyapim çok seviyorum yemek yemeyi :86::86::86::86::86::86:
karanfilim hoşgeldinnnn umarım meleğin senledir .. ay benm de adetten 10 gün önce memişlerim ağrır ama sakın moralini bozma çünkü erken gebelik ve adet belirtileri hemen hemen aynı

canim benim sat 21.6 ve ben 28 günle 30 gün arasi gibi oluyorum yani bakalim ne zaman kapimi calmayacak

evet sakizi bende cok seviyorum amaaaa iste bu aciktirma olmasa

canimmmm aclik cok kötü ama dayan dayan bacim.....hahahahaha bende cok seviyorum yemeyi ama bak bu bacin bozmayacak Allahin izniyle,sende bozma emi kuzucummmmm KILO COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK PISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

heeeeeeeeeeeee çok pis kilo kaka kilo Hahahahhahahah...... Kız bebek bebek die kafayı mı yiyom nedir

heeeeeeeeeeeee çok pis kilo kaka kilo Hahahahhahahah...... Kız bebek bebek die kafayı mı yiyom nedir

Sen mi ben miiiiiiiiiiiiiiii

anam düsün biz bir araya gelsek iyice cosarizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Allahim sen aklimiza mukayet ol.....ayyyy kiz ben kesin yiyom,suan gülüp duruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…