Ben ne zaman anne olacağım :(

bence iyi fikir kısırr çok severim bol sebzeli olunca üstelik kiloda yapmıyo.

kız sen tam çatlaksın haa sende benim gibi
Maşallah iyikide diyettesin bacım.. Kısır mangal oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh oburix .. Buarada kısırıda pek severim ama maalesef bende diyetteyim akşamları yemiyorum Fffffffffffffffffffffffffff diyette olmak çok zor

istanbul güngören demi?ayy cidden çok uygunmuş.ben anestesiziz 370 tl ye radyomarda çekilcektim.doktorun kimdi?fiyatı süpermiş yaa....

naz selam hıc korkmana gerek yok ınan ben korkudan 1 ay erteledım cekılmedım hep oyaladım toplamında 5 dk suruyor ve 4 fılm cekıyorlar her sıvı verıldıgınde 3sn kadar agrı oluyor adet agrsından daha agır okadar oda dayanılmıcak kadar degıl. ben topıgı okudum hep cekılenler abartmıs vs vs okuduktan sonra dedım ben cekılmıcem doktora korkuyorum anestezı yap bana gulduler ordakıler 5dk ıslem ıcın hıc gerek yok anestezıye 100 tl anestezı odıyceksın oduyum razıyım dedım ama sımdı ıykıde anestezı almamısım dıyorum kesınlıkle eger sende benım gıbı korkuyorsan radyomardan baska yerde cekılme derm en acısız makıne en ıyı makıne radyomardaymıs ..370 tl bahsedıyorsun ben 450 tl verdım cunku kendı doktorumun cekmesını ıstedım..gecmıs olsun canım.

1,68 cm

ama olsun ne kadar zor olsada bu kilolar gitmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ewet yaa gitsin artık bıktım kilolardan( benm eşimde tam benm tersime çok zayıf adam yiyor bana yarıyor valla
sen nasıl bir diyet uyguluyorsun canım ben az yiyorum ama herşeyden yiyorum sadece akşam yemeği yemiyorum.... ( arada kaçamak yaptığım oluyor ama çaktırma )

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyacan ama aynisini bende yapiyorum senin gibi

sonucta az yemeye alismaliyim

diyet yapsamda 4-5 ay eeeeeeee sonr yine homini girtlak yersem yine hooooooooop kilolar döner

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyacan ama aynisini bende yapiyorum senin gibi

sonucta az yemeye alismaliyim

diyet yapsamda 4-5 ay eeeeeeee sonr yine homini girtlak yersem yine hooooooooop kilolar döner

aynen banada bu mantık çok doğru geliyor ben daha yeni başladım sayılır ama göbişim gitti baya.. benim en şansız tarafım gün içinde sürekli oturuyor olmam malum masa başı işi evde olduğum zaman çok çabuk kilo veririm ama çalışınca maalesef alıyorum.ama artık dur demenin zamanı geldi

Evet canim kilo cok pis ya

canim öpüyorum umutla seni
ben kaciyorum görüsmek üzere

Canım çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için. Muhtemelen yarın, yada cuma günü adet olacağım. O zaman, ona göre randevumu alayım. Hiç bilmiyordum. İyiki söylediniz, yoksa ben, adet günümün bitmesini bekleyecektim. Tekrar teşekkürler. Rabbim bizlerede anne olmayı nasip eder inşallah

Iyi aksamlar geleceyin guzel anneleri, yaa bi sey sorcaaamm aranizda hsgi cekilmis olan varmi anestezili ??? sonuc neydi ? neler yapdiniz ?

ıyi aksamlar geleceyin guzel anneleri, yaa bi sey sorcaaamm aranizda hsgi cekilmis olan varmi anestezili ??? Sonuc neydi ? Neler yapdiniz ?

ben çektirdirm canım anestezi ile... Sonucum tüplerim şükür açık çıktı...sadece gözümü kapattım sonra da açtım bukadar bitti.... :))))

ben çektirdirm canım anestezi ile... Sonucum tüplerim şükür açık çıktı...sadece gözümü kapattım sonra da açtım bukadar bitti.... :))))

canim simdi bende anestezili ariyorum, bir yer buldum sadece sakinlesdirici ile yapiyoruz dediler, bilemedimki...cok korkuyorum kapali cikar diye..hic bir zaman oyle hafif bile enfeksion gecirmedim, fakat karin agrilarim olur bagirsaklarimda sik sik, simdi bu korkutuyor beni acaba tupler kapali o yuzdenmi diye..bi cekileseydim yaaaa dusunmekden kurtulurdum ( canim sende tupler aciksa prblm nedir ?

:))) problemim problemsizlik
sebepsiz yani Mevlam vermeyince vermiyor işte valla ben güngören hastanesinde 250+12 tl muane ücreti vererek anestezi ile çektirdim.. valla ben anestezi almaktan çok korkuyordum :18::18::18::18: çünkü hayatım boyunca hiç bayılmamaıştım ama korkulacak bişey değilmiş onuda böylelikle anlamış oldum
buarada ne kadarda duygularım karışmış benim yavvvvv.... bi ağlıyom bi gülüyom bu ne yaman çelişki böle

:))) problemim problemsizlik
sebepsiz yani Mevlam vermeyince vermiyor işte valla ben güngören hastanesinde 250+12 tl muane ücreti vererek anestezi ile çektirdim.. valla ben anestezi almaktan çok korkuyordum :18::18::18::18: çünkü hayatım boyunca hiç bayılmamaıştım ama korkulacak bişey değilmiş onuda böylelikle anlamış oldum
buarada ne kadarda duygularım karışmış benim yavvvvv.... bi ağlıyom bi gülüyom bu ne yaman çelişki böle

insallah kisa zamanda gelir bebis, peki bu karinda agrilarla ilgili sorumu bilmedinmi ? hic duymadinmi acaba bu agrilar kapali tuplerinmi belirtisi ?

insallah kisa zamanda gelir bebis, peki bu karinda agrilarla ilgili sorumu bilmedinmi ? hic duymadinmi acaba bu agrilar kapali tuplerinmi belirtisi ?

canım ben karın ağrının tüplerinle bağdaştıramadım pek... tüplerin kapalı olduğu için bi belirti vereceğinide sanmıyorum... yaaaa bence kafana hiçbişey takma gör bak açık çıkacaktır inş..... ne zaman çektireceksin ?..bence çokta bekleme hemen çek 15 dk sürüyor işlem ben aniden karar verdim ertesi gün çektirmiştim bile sen de oldu bittiye getir kurtul bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…