- 10 Ekim 2011
- 1.212
- 219
- 163
muhahahahahahahahahah canim ya cok tatlisin
anam niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nyollayamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kocami yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyy kiz inadim inat hahahahahaha
canim ben aksama biber ve patlican dolmasi yapacagim,yaninada bir salata o kadar,sonucta zayiflama pesindeyiz esimle
hmmmm malzemen varsa kisir yap ve yanina mangalda et.............tövbe tövbe konumuza bak ,benim sana önerdigim menüye bak........KISIRRRRRRRRRRRRR
muhahahahahahahahahah canim ya cok tatlisin
Anam niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nyollayamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kocami yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ayyyy kiz inadim inat hahahahahaha
canim ben aksama biber ve patlican dolmasi yapacagim,yaninada bir salata o kadar,sonucta zayiflama pesindeyiz esimle
Hmmmm malzemen varsa kisir yap ve yanina mangalda et.............tövbe tövbe konumuza bak ,benim sana önerdigim menüye bak........kısırrrrrrrrrrrrr
bence iyi fikir kısırr çok severim bol sebzeli olunca üstelik kiloda yapmıyo.
heeeeeeeeeeee bacim az biraz kafadan iyiyimm
Benim kilom 95
Senin?
istanbul güngören demi?ayy cidden çok uygunmuş.ben anestesiziz 370 tl ye radyomarda çekilcektim.doktorun kimdi?fiyatı süpermiş yaa....
bende 75 166 boyçok zayıfım demii 90 60 90 nım Senin boy kaç ?
1,68 cm
ama olsun ne kadar zor olsada bu kilolar gitmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyacan ama aynisini bende yapiyorum senin gibi
sonucta az yemeye alismaliyim
diyet yapsamda 4-5 ay eeeeeeee sonr yine homini girtlak yersem yine hooooooooop kilolar döner
aynen banada bu mantık çok doğru geliyor ben daha yeni başladım sayılır ama göbişim gitti baya.. benim en şansız tarafım gün içinde sürekli oturuyor olmam malum masa başı işievde olduğum zaman çok çabuk kilo veririm ama çalışınca maalesef alıyorum.ama artık dur demenin zamanı geldi
evet canim kilo cok pis ya
Canim öpüyorum umutla seni
ben kaciyorumGörüsmek üzere
Öncelikle amin diliyorum.tedavin sana biran önce bebişini getirir inşallah.ilk muyenede hormon tahlili yapıldığı için adetin 2. veya 3. günü gidersen iyi olur.birde dr. ultrasonla alttan yumurtalıklarına bakıyo.sonrada eşi sperm analizi için bi labaratuara yönlendiriyo.yani eşin labaratuara gitse yeter.dr. sonuçlarına bakıyo sadece.
ıyi aksamlar geleceyin guzel anneleri, yaa bi sey sorcaaamm aranizda hsgi cekilmis olan varmi anestezili ??? Sonuc neydi ? Neler yapdiniz ?
ben çektirdirm canım anestezi ile... Sonucum tüplerim şükür açık çıktı...sadece gözümü kapattım sonra da açtım bukadar bitti.... :))))
canim simdi bende anestezili ariyorum, bir yer buldum sadece sakinlesdirici ile yapiyoruz dediler, bilemedimki...cok korkuyorum kapali cikar diye..hic bir zaman oyle hafif bile enfeksion gecirmedim, fakat karin agrilarim olur bagirsaklarimda sik sik, simdi bu korkutuyor beni acaba tupler kapali o yuzdenmi diye..bi cekileseydim yaaaa dusunmekden kurtulurdum( canim sende tupler aciksa prblm nedir ?
canim simdi bende anestezili ariyorum, bir yer buldum sadece sakinlesdirici ile yapiyoruz dediler, bilemedimki...cok korkuyorum kapali cikar diye..hic bir zaman oyle hafif bile enfeksion gecirmedim, fakat karin agrilarim olur bagirsaklarimda sik sik, simdi bu korkutuyor beni acaba tupler kapali o yuzdenmi diye..bi cekileseydim yaaaa dusunmekden kurtulurdum( canim sende tupler aciksa prblm nedir ?
:))) problemim problemsizlik
sebepsiz yaniMevlam vermeyince vermiyor işte valla ben güngören hastanesinde 250+12 tl muane ücreti vererek anestezi ile çektirdim.. valla ben anestezi almaktan çok korkuyordum :18::18::18::18: çünkü hayatım boyunca hiç bayılmamaıştım ama korkulacak bişey değilmiş onuda böylelikle anlamış oldum
buarada ne kadarda duygularım karışmış benim yavvvvv.... bi ağlıyom bi gülüyom bu ne yaman çelişki böle
insallah kisa zamanda gelir bebis, peki bu karinda agrilarla ilgili sorumu bilmedinmi ? hic duymadinmi acaba bu agrilar kapali tuplerinmi belirtisi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?