19 yasindasin ustelim gormedigin yaninda olmayan bosanmis cocugu olan bir adama besledigin ask falan degil once bunu kendine itiraf et sevgili dedigin yaninda olur gozunun icind bakar senin kotu hissetigin zamanlarda gelir yanina basini omzuna dayar guc verir huzur verir. Okulun varmis okuldan birini bul guzel seviyeli bir arkadaslik et.
Kimseye karsi bisey hissedemiyorum. Ondan ayrildigim zaman diger cocuktan gercekten hoslanmistim. Nasil oldu bilmiyorum . Kimseye karsi kolay kolay bisey hisseden biri degilimdir ustelik sevdigim biri varken ama gercekten hoslandim ondan yaninda huzur buluyordum elini tutunca icim titriyordu ama beni terketti. Bazen o kadar gucsuz hissediyorum ki keske biri elimden tutsa beni kendime getirse diyorum ama olmuyor.
Kendini şartlamamalısın.İlla bir erkeğe ihtiyacın yok iyi olmak için.Ben kendime yetebiliyorum demelisin önce.Sen bu şekilde düşünürsen bunu da onlara yansıtırsın ve onlarda seni öyle görüyor demek ki senden uzaklaşıyorlar.O adamı da boşver gencecik kızsın bu saatten sonra ne kadar iyi olsanda yine olayları ısıtıp ısıtıp önüne koyacak.
Bence senin bir erkek tarafından beğenilmek hoşuna gitmiş ve bu durumu saplantı haline getirmişsin aşk sevgi bir yere kadar hayatında mantık da olmali senin de yaşadığın duruma için sinmiyor ki ben ne zaman kendime geleceğim demişsin aslında yapman gerekeni sende biliyorsun ama kendinde o cesareti bulamıyorsun
Numaralarinizi degistirin sosyal medyada izinizi silin kendinize yeni sayfa acin ve ozguveninizi kazanin. daha 19 yasindasiniz cocuklu basindan evlilik gecmis insanla ne kadar.mutlu olacaginizi dusunun.zaten kendini de demissiniz saplanti diye.
Siz bazi seeyleri yeni ogreniyorken o adam koseleri donuyordu...olmaz hemsire olmaz...
Merhaba kizlar. Bir kac ay once konu acmistim. Benim 2 senelik iliskim bitti 3 ay once. Hic saglikli bir iliski degildi ayri ulkelerdeydik. Ustelik bu kisi daha once evlenip bosanmis biri , bir cocugu var. Bunu benden aylar boyunca gizledi soylediginde de artik cok baglanmistim ayrilamadim 2 sene boyle gecti. Birbirimizden uzakta olunca bu ask sevgi vs degil saplanti haline geliyor insanin psikolojisi bozuluyor. Daha 19 yasindayim nelerle ugrasiyorum. Ama o cok farkliydi benim icin birbirimizi cok seviyorduk herseyimdi.. Sonra Turkiye'ye gittim yaz tatilinde. Kotu seyler oldu ayrildik. Ben birinden hoslanmaya basladim sevgili olduk. O da baskasiyla sevgili oldu. Yaptigim yanlisin farkindayim ama o zaman mantikli hareket edemiyordum. Sonraki kisi benden ayrildi tam Turkiye'den gidecegim gun. Aci cektim gunlerce. O bosanmis olan da ayrildi sevgilisinden. Surekli bana mesaj atiyor beni aldattin beni baskasi icin terkettin mahvettin beni falan diyor. Bende hergun agliyorum icim cok aciyor. Pisman oluyorum bazen keske ayrilmasaydim 2 gunluk insan icin sevdigimden vazgectim degdi mi diyorum kendime kiziyorum bazen ayrilmamiz daha iyi oldu diyorum kafam karmakarisik. Son zamanlarda iyi gibiydim ama kac gundur hic iyi degilim geceleri aglamaktan uyuyamiyorum kizlar ben nasil toparliycam kendimi ders calismam gerek calisamiyorum bazen onun iki cift guzel sozune o kadar ihtiyac duyuyorum ki ama konusunca birbirimize hakaret etmekten baska bisey yapmiyoruz ikimizde nefret doluyuz hep beni aldattin diyor. Cok gucsuz hissediyorum kendimi ne yapicam bilmiyorum kopamiyorum ondan toparlayamiyorum kendimi..
Her ikisinide hayatindan cikarip önüne bakmalisin. Daha 19 yasindasin, en güzel yaslarini sacma sapan insanlar icin üzülerek gecirme.
2 senelik uzak mesafe iliskisi, yalan üzerine kurulmus ve bitmis. Niye tekrar ayni seyleri yasamak icin direniyorsun? Bitmisse bitmisdir bir kitabi ikinci kez okumaya gerek yok.
Zamanla toparlanirsin. Sadece suan yapamam edemem dünya basima yikildi diye düsünüyorsun ama geciyor. Hersey ve herkes unutuluyor. Alisiyorsun. Sadece önüne bak..
Ilk zamanlar o beni terkeden icin aci cekiyordum hep. Hergun ruyamda goruyordum. Ama ayrilali 2 ay oldu 2 aydir da bana attigi mesajlar disinda hic haberim yok konusmuyorum gorusmuyorum. Cok kisa surmustu zaten onla iliskim. Suan umrumda degil.
Digeri nasil bi saplanti olduysa bende sanki hayatimin hic bi ani onsuz gecmicek gibi. 3 aydir ayriyiz hala unutturmaya firsat birakmiyor zaten hep konusmaya calisiyor. Seni seviyorum diyor iyi guzel konusuyor sonra en ufak biseyde yine beni aldatmakla sucluyor tartisiyoruz hakaret ediyoruz birbirimize.
Gercekten toparlanmak istiyorum onume bakmak istiyorum ama biraz iyi oluyorum sonra acim yine tazeleniyor uzuluyorum agliyorum. Sanki ondan baskasini sevemem gibi hissediyorum kimse onun gibi olmiycak diyorum. 2 gun iyiysem 5 gun kotuyum hep boyle geciyor. Umarim biter bu yasadiklarim cunku ben cok yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?