• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne zaman mutlu olucam :"""((((((

Sağolun... Ailem biraz tutucu insanlar ve dışarıya çıkmama gezmeme çok karışıyorlar.. eve biraz geç geldim diye kaç kez dayak yedim.. kendime olan güvenimi kaybetmeme az kaldı.. ailem çok tuhaf insanlar... hiç bana destek olmuyorlar... denize plaja gitmek istyorum izin yok... bi kursa gştmek istyorum izin yok.. sen nişandan ayrılmış kızsın adın büyük ortalıkta görünme.... ailem keşke biraz anlayışlı olsa... kardeşim erkek ve küçük... akrabalarımda da hiç yaşıtım yok... erkek kuzenler var onlarla da gezmeme izin vermezler.... arkadaşlarımın çoğu evlendi başka şehre yerleşti... burada olanlarda var onlarda evli ama onlarla pek samimiyetim yok... ben görüşmek istesem hep eşleriyle plan yapıyorlar... evlenince zaten arkadaşlarımda çok değişti... anneme göre çok yaşlıyım.. evde kaldım... çirkinleştim koktum...

hmmmmm durum değişti o halde.....
bu durumda ya görücülerden biriyle evleneceksin yada kpss yi kazanıp kurtulacaksın...

Bi evlenen pisman, birde evlenmeyen iste…

Yahu tabiiki guzel yanlarida var kotu yanlarida…yani bazi seyler gercekten kismet…olmazsa olmuyor..ya da herkesin yaptigi zamanda olmak zorunda mi senin evliligin???

Belki sen 30 yasinda bulacaksin buyuk askini??

Bana kalirsa evdekilere evlenmeyecegini soyle…herhalde ben olsam isi inada bindirirdim…

Son düzenleme:
sakın eve kapatma kendini sonu yok büsbütün depresyona girersin. Bulunduğun ili şunun için sordum halk eğitim merkezleri var bir hobi bi uğraş edinebilirsin kafa dağıtma için kendini daha iyi hissedersin. Ailene haksızlık etme her anne baba çocuğunun mutlu olmasını bi yuva kurmasını ister onlardın derdi seni evlendirmekten çok bunalıma girmenden endişe ediyorlardır. görücü usulü ile evlenen bi çok kişi var mutlu mutsuz olan bi çok kişi var ama garantisi yok mutlu olmanın ailen hayırlısıyla sana uygun birini bakıyorsa belki hoşlanabileceğin biri çıkar ki o evlene arkadaşlarının da içinde görücü usulü evlene vardır. sevdiğinle evlensende mutsuz olabilirsin karşındakini iyi tanımaya bak. malesef her öpülen kurbağa (sevgili ) prense dönüşmüyor bazen öküze dönüşebiliyor iyi tanıyp tartmak ona göre bi yol çizmek lazım.

Halkeğitim merkezine eskiden kursa gidiyordum nişanlıyken çeyiz hazırlamak için... orada herkes benim düğün hazırlıkları yaptığımı görmüştü hocalar falan... ve kına elbisemi bile kendim dikmiştim bana hatta sen neden diktin erkek alsın bırak demişlerdi ( ben tekstl mezunuyum final ödevi olarak balo kıyafeti dikmiştik ve ben o zamnlar beni terkeden adamla görüşüyordum ve bunu onunla evlendiğimde giyeceğim demiştim) o kıyafeti saklamıştım işte halkeğtime götürüp biraz değişikllkler yapmıştım elbisede ve herkes çok şaşırmştı.. sonra düğün olmayınca bi daha oranın kapısından bile geçmedim.. bak o kadar emek verdin olmadı diyeceklerdi... o yüzden gidemyorum kursa başka yerlerde bulursam gitmek istyorum ama ailem iizin vermyor..

Bi evlenen pisman, birde evlenmeyen iste…

Yahu tabiiki guzel yanlarida var kotu yanlarida…yani bazi seyler gercekten kismet…olmazsa olmuyor..ya da herkesin yaptigi zamanda olmak zorunda mi senin evliligin???

Belki sen 30 yasinda bulacaksin buyuk askini??

Bana kalirsa evdekilere evlenmeyecegini soyle…herhalde ben olsam isi inada bindirirdim…

dedim.. ben kendimi toparlamalıyım evlenemm bakın yeni biriyle görüştüm o da olmadı ayrılıyorum şu an hazır değilim biriyle bitirip hemen nasıl başkasına bakayım olur mu hiç? dedim ama onlar anlamak istemyr. kısmet gelirmiş bi daha gelmezmş vs vs.. dediğim gibi ailem çok geri kafalı... evlenince ısınıp severmişim de bilmem ne.. annnem e olmaz yapamam deyince hastalanıp yataklara düşüyor.. ölünce sorumlusu sensin diyor.. onun üzülmesine dayanamyorum.. diyorum sizin dediğinzle evlenp mutlu olmayınca boşanınca ömür boyu canın sıkılacak diyorum anneme annm konuşma sen iyi mi biliosun da zengin rahat edeceksn senin canın dayak istyo da falan filan.. cahil insana ne desen boş

hmmmmm durum değişti o halde.....
bu durumda ya görücülerden biriyle evleneceksin yada kpss yi kazanıp kurtulacaksın...
şu na görüştüğüm biri var ve ayrılık aşamasındayım ve ondan ayrılırla ayrılmaz görücülere bakkmak ne derece doğru... ve ben şu an hayatımda ki kişiyi sevmştim mecbur kalıyorum ayrılmaya huyları yüzünden evlenince mutlu olabileceğim biri değil ve biraz geç anladım ama ayrılmak üzereyim bugün yarın bitecek ve ben kafamı toparlamalıyım hmen birine yönelemm ve alemin bulduğu kişiler bana hitap etmyor :( şu an hazır değilim... çok kötüyüm... kpss çalşmaya başladım fakat annem başımda dırdır dıırrr çalştrmıyor... ümitsz şyler söylüyor... bu yaştan sonra ders mi çalşlrmş da... falan filan..:19:

Öncelikle evlen artık diyen arkadaşlarını kafana takma. Evlilik doğru kişiyi bulunca güzel.
Gerekirse 1 sene daha soyutla kendini kazan şu kpss yi.
ailenden uzak da olsa mutlaka atan ve git.
sonra gittiğin yerde yeni insanlarla tanışacaksın zaten.
doğru kişi belki de seni orada bekliyor.
o yüzden ailenle kesin bir dille konuş.
evlenmeyi düşünmüyorum de mesela.
evlenenlerin başı göğe ermiyor.
şimdi içime sinmeyen bir evlilik yapacağına gerekirse 35 yaşında ama doğru kişiyi bulunca evlen emin ol çok daha iyi.

Başarılar dilerim Kpss de.

Öncelikle evlen artık diyen arkadaşlarını kafana takma. Evlilik doğru kişiyi bulunca güzel.
Gerekirse 1 sene daha soyutla kendini kazan şu kpss yi.
ailenden uzak da olsa mutlaka atan ve git.
sonra gittiğin yerde yeni insanlarla tanışacaksın zaten.
doğru kişi belki de seni orada bekliyor.
o yüzden ailenle kesin bir dille konuş.
evlenmeyi düşünmüyorum de mesela.
evlenenlerin başı göğe ermiyor.
şimdi içime sinmeyen bir evlilik yapacağına gerekirse 35 yaşında ama doğru kişiyi bulunca evlen emin ol çok daha iyi.

Başarılar dilerim Kpss de.

çok teşekkür ederim.. bende zaten siizn gibi düşünüyorum.. hayırlısı inş.

canım bende senin gibiyim çok sıkıntılı günler geçiriyorum...
hatta buna benzer bir konuda ben açmıştım...
istersen konuşup dertleşebiliriz...

Back
X