BEN NE ZAMAN OLACAM !!!!

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
917
103
37
slm bayanlar benim sorunum hamile kalamamak 1.5 senelik evliyim kaç defa doktora gittik eşimle bi sorun çıkmadı :( ama birini görünce cok üzülüyorum benim niye olmuyor ne zaman benim mucizem gelecek :( çevremden bile skldm hep aynı soruyu sormalarından ALLAHım sen isteyen herkese nasip et her ay hüsran tüm umudumu kaybetttım.

psikolojini bebeğe endeksleme bu çok etkili oluyor olmamasına ,rutin hayatını korunmadan yaşa birgün gelir küçük mucizen merak etme

canm inan kimseyle konuşamıyorum kımse anlamıyor beni cevre beni etkiliyor yakın arkadaşlarım hamıle bazen toplandığımızda hep çocuk konuşuluyor evet tabi konuşacaklar ama anlayış yok gözüme soka soka yapmaları uzuyor benı :(

slm bayanlar benim sorunum hamile kalamamak 1.5 senelik evliyim kaç defa doktora gittik eşimle bi sorun çıkmadı :KK43: ama birini görünce cok üzülüyorum benim niye olmuyor ne zaman benim mucizem gelecek :KK43: çevremden bile skldm hep aynı soruyu sormalarından ALLAHım sen isteyen herkese nasip et her ay hüsran tüm umudumu kaybetttım.

Merhaba
Tavsiyem tiroidlerinede baktır birçok kişi baktımiyor yüksek veya düşük olduğunda çocuk olmuyormus

sebepsiz infirtiliyte diye birşey yokmuş. doktorum söyledi. mutlaka bir sebep olurmuş. belki de seninki psikolojik. veya gnetik testleri var, onlarla alakalı. odak noktanı değiştirmeden sorunlu olduğun bir konuda asla başarılı olamazsın.

sebepsiz infirtiliyte diye birşey yokmuş. doktorum söyledi. mutlaka bir sebep olurmuş. belki de seninki psikolojik. veya gnetik testleri var, onlarla alakalı. odak noktanı değiştirmeden sorunlu olduğun bir konuda asla başarılı olamazsın.
ilk basta eşimde ileri hız yüzde bes azdır oda uc ay ilaç kullandı duzeldı suanda normal yanı

hormon testınden çıkmıyor mu
Ben hormonu ayrı yaptirmistim onda yoktu banada durumu yaşayan arkadaş söyledi ondan kalamamış yaklaşık 8 ay ilaç kullandı 2.Ay gibi hamile kaldi... devlet Hastanesi'ne baktırdim bnde kanda aç karına tahlilde çıkıp ama çok iyi drye göster onunkini 3. Dr farketmis

Ben hormonu ayrı yaptirmistim onda yoktu banada durumu yaşayan arkadaş söyledi ondan kalamamış yaklaşık 8 ay ilaç kullandı 2.Ay gibi hamile kaldi... devlet Hastanesi'ne baktırdim bnde kanda aç karına tahlilde çıkıp ama çok iyi drye göster onunkini 3. Dr farketmis
tamam canım ben de yapacam bu ay belki oda sorun vardır sizde de mı cıktı

slm bayanlar benim sorunum hamile kalamamak 1.5 senelik evliyim kaç defa doktora gittik eşimle bi sorun çıkmadı :KK43: ama birini görünce cok üzülüyorum benim niye olmuyor ne zaman benim mucizem gelecek :KK43: çevremden bile skldm hep aynı soruyu sormalarından ALLAHım sen isteyen herkese nasip et her ay hüsran tüm umudumu kaybetttım.
hiç öyle üzülme Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur biz bilemeyizki bunu hayırlısını dile herşeyden önce benimde bu konuyu çok taktığım zamanlar olmuştu bazı sorunlarımdan dolayı çocuğum olmaz diye bile düşünüyordum ama ummadığım anda hamile kaldım ve anladımki kesinlikle bunu kafana takarsan gerçekten olmuyo yani

hiç öyle üzülme Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur biz bilemeyizki bunu hayırlısını dile herşeyden önce benimde bu konuyu çok taktığım zamanlar olmuştu bazı sorunlarımdan dolayı çocuğum olmaz diye bile düşünüyordum ama ummadığım anda hamile kaldım ve anladımki kesinlikle bunu kafana takarsan gerçekten olmuyo yani
Gozunuz aydin olsun kac ay sonra bebek oldu

İnsAllah saglicakla gelir bebefin. Bizimde 9 aydir olmuyor. Bi kere kimyasal oldu o kadar

folik asit olarak inofolik kullanın...hemen hemen kullanan herkes ya ilk ay ya 3-4 ay sonra hamile kalıyor sıkıntınız yoksa daha erken hamile kalabilirseniz.. tabi nasibiniz de anne olmak varsa... ben 3. ayımda kullandım hemen hamile kaldım ama kimyasal oldu bu 6. ayım yine kullanıyorum yumurta tembelliğim var bu aydan pek umutlu değilim:KK43:

Ne hamilesi cnm. Adet bile oldum bugun sabah agla agla bi hal oldumm. Bu ne yaa isyan mi edeyim anlamiyorum kii
Hamilelik takvimi yapmışsın ben de sevinmiştim. Hayırlısı olsun üzülme, rahim filmi çektir derim

Back
X