- 5 Kasım 2023
- 267
- -19
- 13
- 27
- Konu Sahibi havaylapek
-
Eşimle en ufak bir kavgada hemen ayrılmak aklıma geliyor daha 5 aylık evliyiz. O asla demedi ama ben defalarca boşanmaktan bahsettim. Senden ayrılmak istemiyorum diyor. Ben de öyle asla boşanmak istemiyorum ama her tartışmamızda kalbimi kırdığında ya da kötü bir şey dediğinde kafamda direkt boşanma naraları dönüyor. Neden böyleyim? Onu çok da seviyorum
Aslinda bosanmaktan bahsederken ciddi değilseniz karşı tarafin güvenini zedelemis oluyorsunuz evlilik bu sonuçta bir gün yine boşanalım dediginizde karşı taraf tamam dediginde ne yaparsiniz bu cevabi kendinize vermelisiniz önceEşimle en ufak bir kavgada hemen ayrılmak aklıma geliyor daha 5 aylık evliyiz. O asla demedi ama ben defalarca boşanmaktan bahsettim. Senden ayrılmak istemiyorum diyor. Ben de öyle asla boşanmak istemiyorum ama her tartışmamızda kalbimi kırdığında ya da kötü bir şey dediğinde kafamda direkt boşanma naraları dönüyor. Neden böyleyim? Onu çok da seviyorum
Kesinlikle tam olarak bu sebeptenKocanın sana boşanmak istemiyorum demesinden.
Bir gün tamam boşanalım derse kalırsın öyle.
dilinize dolayın böyle bosanmayı. aklınada sokun sonra o en ufak tartısmada sıze kapıyı göstersin.Eşimle en ufak bir kavgada hemen ayrılmak aklıma geliyor daha 5 aylık evliyiz. O asla demedi ama ben defalarca boşanmaktan bahsettim. Senden ayrılmak istemiyorum diyor. Ben de öyle asla boşanmak istemiyorum ama her tartışmamızda kalbimi kırdığında ya da kötü bir şey dediğinde kafamda direkt boşanma naraları dönüyor. Neden böyleyim? Onu çok da seviyorum
En ufak bir güven sorunu değil aslında. Eften püften şeyler. Ben de farkındayım. Ona onu çok sevdiğim halde seni sevmiyorum diyorum. Dilimi tutamıyorumKavga sebeplerini daha çok merak ettim açıkcası.
Kavga sorunlarını halı altına mı süpürüyor yoksa sakinleşince konuşuyor musunuz?
Boşanma kelimesi her tartışma sonunda söylenecek kadar basit bir laf değil.
O da buna çok kızıyor. Nasıl bana beni sevmediğini söylüyorsun diyor. Sevdiğimi o da biliyor ama tersini duymak onu sinirlendiriyorEn ufak bir güven sorunu değil aslında. Eften püften şeyler. Ben de farkındayım. Ona onu çok sevdiğim halde seni sevmiyorum diyorum. Dilimi tutamıyorum
Değil de ben neden böyleyim anlamıyorum kendimidilinize dolayın böyle bosanmayı. aklınada sokun sonra o en ufak tartısmada sıze kapıyı göstersin.
bende ılıskıde böyleyım ama evlılık cocuk oyuncagı degıl
Kesinlikle konuşuyoruz. Hatta sakince karşı karşıya. Hallediyoruz ama başka saçma bir sebep oluyor yine ben boşanalım diyorum ama asla boşanmak istemiyorumKavga sebeplerini daha çok merak ettim açıkcası.
Kavga sorunlarını halı altına mı süpürüyor yoksa sakinleşince konuşuyor musunuz?
Boşanma kelimesi her tartışma sonunda söylenecek kadar basit bir laf değil.
Harfi harfine düşüncelerinize katılıyorumOnun ben ayrılmak istemiyorum demesi sizin güveninizi tazeliyordur. Her kavgada bilinçaltınızda "acaba o boşanmak isteyecek mi" sorusunu test etmek için kendiniz söylüyor ve cevabını duyunca rahatlıyorsunuzdur. Ama o da bi yere kadar, bu kadar boşanmayı ağzına sakız eden birine 1 dayanılır 2 dayanılır 3'te peki cevabını alırsınız.
Doğru haklısınız yapmamalıyımOnun ben ayrılmak istemiyorum demesi sizin güveninizi tazeliyordur. Her kavgada bilinçaltınızda "acaba o boşanmak isteyecek mi" sorusunu test etmek için kendiniz söylüyor ve cevabını duyunca rahatlıyorsunuzdur. Ama o da bi yere kadar, bu kadar boşanmayı ağzına sakız eden birine 1 dayanılır 2 dayanılır 3'te peki cevabını alırsınız.
Ağzına boşanmayı sakız etme, yarın tepesi atar adamın tamam boşanalım der o zaman gururuna dokunur. Öfkeni kontrol edip ağzından çıkanı takip edemiyorsan sakinleşene kadar konuşma. Sonra sakince konuş. Her kavgada boşanalım dersen işin iş yarın eşin de alışır bir gün ciddileşir mutlu evlilik yalan olur...Eşimle en ufak bir kavgada hemen ayrılmak aklıma geliyor daha 5 aylık evliyiz. O asla demedi ama ben defalarca boşanmaktan bahsettim. Senden ayrılmak istemiyorum diyor. Ben de öyle asla boşanmak istemiyorum ama her tartışmamızda kalbimi kırdığında ya da kötü bir şey dediğinde kafamda direkt boşanma naraları dönüyor. Neden böyleyim? Onu çok da seviyorum
Doğru haklısınız. Ben galiba biriyle hayatı yaşamaya alışmalıyımAğzına boşanmayı sakız etme, yarın tepesi atar adamın tamam boşanalım der o zaman gururuna dokunur. Öfkeni kontrol edip ağzından çıkanı takip edemiyorsan sakinleşene kadar konuşma. Sonra sakince konuş. Her kavgada boşanalım dersen işin iş yarın eşin de alışır bir gün ciddileşir mutlu evlilik yalan olur...
5 ay yeni herkes şak diye evliliğe alınmıyor, ayakkabı alıyoruz da ayağımız hemen alınmıyor evliliğe uyum sağlama kiminde kısa kiminde uzun sürer biraz uyum sağlayıp birlikte zaman geçirmeyi öğrenmeniz beraber sakinleşmeyi öğrenmeniz gerekiyor
Valla sevgi aşk da bir yere kadar evlilikte, sürekli her huzursuzluk çıktığında ben giderim diyen erkek veya kadın olunca karşı taraf ne çocuk ister ne bir şey yapmaya hevesi olur... iki gün sonra da "ya sen hep böyle uyumsuzsun arızasın" olur. Haklı olduğunda bile üstüne bu yafta yapıştığı için kendini de anlatamazsınDoğru haklısınız. Ben galiba biriyle hayatı yaşamaya alışmalıyım
O da buna çok kızıyor. Nasıl bana beni sevmediğini söylüyorsun diyor. Sevdiğimi o da biliyor ama tersini duymak onu sinirlendiriyor
aşırı saçma. ne yani ilahi bir güç mü söyletiyor siz söylemek istemezken? basbayağı ne konuşacağını bilmeyen birisiniz. adama naz olsun diye böyle tehdit ediyorsunuz farkında olmadan. 5 aylık evlilik, ele alınır bir sorun yok ama boşanma lafı ağızdan düşmüyor…. tebriklerDeğil de ben neden böyleyim anlamıyorum kendimi
Olgunlaşmadan evlenmeseydiniz keşke, çocuk oyuncağı değil evlilik. Adamın bilinç altına sevilmediği hissi yerleştiğinde, sevgiyi dışarıda aramaya başlayacak. O zaman kendisi sizi boşayacak, siz istemeseniz bile.En ufak bir güven sorunu değil aslında. Eften püften şeyler. Ben de farkındayım. Ona onu çok sevdiğim halde seni sevmiyorum diyorum. Dilimi tutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?