Kesinlikle konuşuyoruz. Hatta sakince karşı karşıya. Hallediyoruz ama başka saçma bir sebep oluyor yine ben boşanalım diyorum ama asla boşanmak istemiyorum
Yeni bitirdiğim nostaljik dizideki kadın karakter de iki sezon böyleydi. Ota b.ka ayrılalım der, hatta ailesinin evine gider, avukat tutardı. İki sezon kadının kezbanligi, adamın 'seni bırakmam'lariyla geçti. Sonra adam dayanamadı, 'senin için kanıt toplamaktan yoruldum' dedi, yol verdi kadına. Kendi hayatina baktı, seyahat planları falan
Neyse dizi işte, bunlar bir sebepten barıştılar, daha da dizi bitene kadar kadın ağzına boşanmanın b'sini almadı
Gerçek hayatta, hatta KKda da böyle.
Kadınlar belki ozguvensizlikten, o terketmeden ben terkedeyim halinden, belki simarikliktan, belki nazdan, belki kezbanliktan adamları ayrilmakla tehdit edip duruyor. Adam da canım benim , gitme etme, seviyorum ediyorum ağzına bal çalıyor. Ne zaman ki bıkıp 'ittir git' moduna giriyor. Kadınlar bir anda "şöyle seviyorum, böyle seviyorum, ayrılmak istemiyorum..."
O yüzden bence ayrılmak istediğini söyleyen insana en iyi cevap 'ben seni seviyorum ama senin geçinmeye gönlün yoksa hayhay' demek.