- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
- Konu Sahibi havaylapek
-
Benim eşimin haritasında da yoğun koç var o da çok fevridir düşünmeden hareket eder,görünce dedim koç kesinOlabilir, ben de aslanım, zaten aslan ve koç çok fevridir, eşim akli selim olmasa çoktan boşanmıştık ..
Ya di miiii o kişi bu kişiiii bravo valla.Aa sizi şimdi hatırladım, vajinismus konusu açmıştınız eşinize ağlasam da devam et falan diyordunuz da 3 ayın sonunda yenmiştiniz. Bunun etkisi de olabilir mi bu tavrınızda?
ben de aslanım eşimle ilişkimde sinir gelince bak şimdi sinirliyiz sonra konuşalım derim, ortamdan uzaklaşırım sakinleşince konuşurum çözüm odaklıyım. O da öyle. Ağızdan bir kere çıkar o söz çıkarsa da gideceği yeri bulur. Ölçüp tartmadan sevdiklerinle konuşmam hiç.Olabilir, ben de aslanım, zaten aslan ve koç çok fevridir, eşim akli selim olmasa çoktan boşanmıştık ..
Ben de artık dizginledim kendimi, ama eskiden bildiğin delibaştımYa di miiii o kişi bu kişiiii bravo valla.
ben de aslanım eşimle ilişkimde sinir gelince bak şimdi sinirliyiz sonra konuşalım derim, ortamdan uzaklaşırım sakinleşince konuşurum çözüm odaklıyım. O da öyle. Ağızdan bir kere çıkar o söz çıkarsa da gideceği yeri bulur. Ölçüp tartmadan sevdiklerinle konuşmam hiç.
Kaçıngan güvensiz bağlanma mıydı??? Kendinizce güvende hissetmeye çalışıyorsunuz benceEşimle en ufak bir kavgada hemen ayrılmak aklıma geliyor daha 5 aylık evliyiz. O asla demedi ama ben defalarca boşanmaktan bahsettim. Senden ayrılmak istemiyorum diyor. Ben de öyle asla boşanmak istemiyorum ama her tartışmamızda kalbimi kırdığında ya da kötü bir şey dediğinde kafamda direkt boşanma naraları dönüyor. Neden böyleyim? Onu çok da seviyorum
Boşanmak lafını agzınıza sakız yapmışsınız.Bir defa eşinde bıkar gerçekten boşanır o zaman fark edersiniz ne yaptığınızı.Eşimle en ufak bir kavgada hemen ayrılmak aklıma geliyor daha 5 aylık evliyiz. O asla demedi ama ben defalarca boşanmaktan bahsettim. Senden ayrılmak istemiyorum diyor. Ben de öyle asla boşanmak istemiyorum ama her tartışmamızda kalbimi kırdığında ya da kötü bir şey dediğinde kafamda direkt boşanma naraları dönüyor. Neden böyleyim? Onu çok da seviyorum
Asıl en başında kavga okur diyor uzmanlar. Çünkü yeni bir hayat. Yeni bir kimlik. İlk defa biriyle 7/24 etkileşimde olma vs. Balayı diye bir şey de yok diyorlar. Gerçi bizim balayı çok güzel geçmişti o ayrıE beş ayda o kadar seviyorsanız nasıl bu kadar çok kavga edebiliyorsunuz?
Evliliğin en başında nasıl kavga etmeyi başarıyorsunuz aklım almıyor.
Ben de aslanım.. o başak.Olabilir, ben de aslanım, zaten aslan ve koç çok fevridir, eşim akli selim olmasa çoktan boşanmıştık ..
Aslanım :d o da diyor nasıl bir burcun var böyle başlarım artık diyor :dKavga esnasında uslubunuzu değiştirmeye çalışın, ben bu şekilde yendim bu huyumu , eşim illallah etmişti en son bir daha boşanma lafı açarsan eve gelmem demiştiİlk zamanlar oluyor öyle şeyler, siz kendinizi törpülemeye çalışın, öyle büyük sorunlar yoksa boşuna evliliğinizi yıpratmayın, boşanma ciddi bir iştir sürekli boşanacagim derseniz boşanırsınız emin olun , siz de benim gibi dik kafalısınız Aslan burcu musun yoksa koç musun bacım, yoksa Akrep mi
Eşiniz sizden ayrılmak istemedigi icin bu cümleyi kullanmak kolay geliyor size. Aynı şeyi eşinizin size yaptığını düşünün. Kendinizi ne kadar değersiz hissedersiniz. Şuan eşiniz de öyle hissediyor ve böyle devam ederseniz bir gün boşanmak istiyorum dediğinizde tamam deyip sizden önce adliyeye gider.Eşimle en ufak bir kavgada hemen ayrılmak aklıma geliyor daha 5 aylık evliyiz. O asla demedi ama ben defalarca boşanmaktan bahsettim. Senden ayrılmak istemiyorum diyor. Ben de öyle asla boşanmak istemiyorum ama her tartışmamızda kalbimi kırdığında ya da kötü bir şey dediğinde kafamda direkt boşanma naraları dönüyor. Neden böyleyim? Onu çok da seviyorum
Tahmin etmiştim ben de aslanım, genel olarak aslan kadınları böyle, çok çabukta pişman oluyoruz amaAslanım :d o da diyor nasıl bir burcun var böyle başlarım artık diyor :d
Oooo sen eleştiriye gelemezsin e basakta çok eleştirel, evde büyük çatışmalar olabilir dikkat et ...Ben de aslanım.. o başak.
Asıl en başında kavga okur diyor uzmanlar. Çünkü yeni bir hayat. Yeni bir kimlik. İlk defa biriyle 7/24 etkileşimde olma vs. Balayı diye bir şey de yok diyorlar. Gerçi bizim balayı çok güzel geçmişti o ayrı
Yooo biz çocuk olana kadar kavga nedir bilmiyorduk. Kendinize kılıf aramayın hatalarınızı anlayınAsıl en başında kavga okur diyor uzmanlar. Çünkü yeni bir hayat. Yeni bir kimlik. İlk defa biriyle 7/24 etkileşimde olma vs. Balayı diye bir şey de yok diyorlar. Gerçi bizim balayı çok güzel geçmişti o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?