Ben Neden Nefisime Hakim Olamıyorum:(

Amin Rabbim bebeğinizi de size bağışlasın:)

Kuruyemiş ye canım. .
Alışkanlık hep . .
Bende çok abur cubur yiyorum . .

Yaptogın yemegi pişirirken tam kavruldu su koymadan bi tabak ayır.ertesi gün biraz sıcak su koy on dk pişir ye.

Yaptogın yemegi pişirirken tam kavruldu su koymadan bi tabak ayır.ertesi gün biraz sıcak su koy on dk pişir ye.
En iyisi dondurucuya atmak galiba çünkü eşimin çocuğu ve eşimin yeğeni gece 4 gibi uyuyorlar o zamana kadar sağolsunlar ne var ne yok Cup mideye indiriyorlar

Neden çocuk yapıyorsun ki? O günahsız bebeğe verdiğin zararı düşünmeyecek kadar nasıl bencil olabiliyorsun? Ve tek derdin kilo almak?

Neden çocuk yapıyorsun ki? O günahsız bebeğe verdiğin zararı düşünmeyecek kadar nasıl bencil olabiliyorsun? Ve tek derdin kilo almak?
İlla biri sivrilecek demi!!!
Kendini gösterme çabana hayran kaldım;sırf yazmak için yazmayıp önce bütün iletilerimi okusaydın sonradan utanacağın şeyler yazmazdın.
Şimdi ne bekliyorsun bizden aferin mi?Tebrikler başardın AFERİNNN!!!!

Çok ilginç benim de hamilelikte tüm aburcubur ve hazır yemeklere midem bulanırdı. Dışarda bile yemek yemek istemedim içim almıyodu acaba yapanın eli temiz miydi bilmem ne miydi diye kafama takılıp kendi kendime eziyet ederdim tabi elimde olmadan

Allah kolaylık versin karşı koymak normalde de zor hele hamileyken :)) ben de Haziran sonunda doğum yaptım, yeni sayılırım yani Anlıyorum sizi. ben çok gözüm döndüğü zamanlarda hemen alırdım elime sürahiyi bardağı oturur su içerdim iki üç bardak.. Zaten yaz günü çok lazım hamileye.. Ondan sonra bir iki lokma atardım ne yiyeceksem kurtarırdım öyle. Bir de alternatif bul aburcubura.. Hurma, Antep karası, ceviz, badem çok yedim ben.
Allah size de kısmet etmiş ne güzel.. Değerini bilelim inşallah.

çok yanlış bebeginizi düşünün bol su için meyve yeyin.şeker tuz azaltın çok zararlı.hamilelik sekeri olur odem olur bak çok cekersin.kola sakin icme yazık o minik melegin annesi sensin unutma.sut et sebze meyve bol bol tuket.turşu ketçap gibi şeyler den uzak dur.bebek anne karnında senden besleniyor ona bunu yapma annesiiiiiii

Canın illa asitli bir şey isterse sade maden suyu içebilirsin çok yavan dersen bir parça limon ya da evde yapılmış vişne çilek reçeli v.s içine çok az atabilirsin. Ya da bir şişe maden suyuna yarım çay bardağı vişne suyu katabilirsin. Kolaya alternatif olur.

Ay ne güzel alternatifler özellikle suya bayıldım bende su içinde İştahım kapanıyor bu abur cubur işinde yardımcı olur bana:)
Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…