Amin Rabbim bebeğinizi de size bağışlasın:)Ayy cok iyi anliyorum seni. Benim ikinci hamileligimde anormal derecede asitli icecek cekiyodu canim. Halbuki normalde icmem yani o kadar, ayda yilda bir belki.
Boyle sise sise icsem kanamiyodum. Icincede vicdan azabi cekiyodum, icmemen gerektigini cok iyi biliyorum yani ama olmuyodu
Anca eve almayarak frenleyebildim kendimi yoksa durduramiyodum.
Sonra dogum yaptim gecti o his, agzima surmuyorum yine. Hamilelik tuhaf seyler yaptirabiliyor insana. O zamanlar ictigim bi kola yada gazoz nasil bi damak zevki veriyodu anlatamam, tarifi imkansiz
Umarim bebeginizi saglikla sihhatle alirsiniz kucaginiza.
Bebeğin kilosu yerindeyse demekki aburcuburun yaninda guzel besleniyorsunCanım benimki biraz aşırıya kaçıyor galiba:)
Bebeğimin kilosunuda etkiliyor galiba
Canım ben her sağlıklı olan şeyi yiyorum bunlarda ekstraya kaçıyor maalesefKuruyemiş ye canım. .
Alışkanlık hep . .
Bende çok abur cubur yiyorum . .
Sende inşallahh sağlıcakla kavuş canım bebeğine Allah sana bağışlasınBebeğin kilosu yerindeyse demekki aburcuburun yaninda guzel besleniyorsunaşarsın problemini kafana cok takma. Allah saglikla kavustursun bebegine
En iyisi dondurucuya atmak galiba çünkü eşimin çocuğu ve eşimin yeğeni gece 4 gibi uyuyorlar o zamana kadar sağolsunlar ne var ne yok Cup mideye indiriyorlarYaptogın yemegi pişirirken tam kavruldu su koymadan bi tabak ayır.ertesi gün biraz sıcak su koy on dk pişir ye.
Canım ben her sağlıklı olan şeyi yiyorum bunlarda ekstraya kaçıyor maalesef
Kızlar 5 aylık hamileyim çok şükür kontrollerde hiçbir sorunumuz yok
İlk 3 ay çok sağlıklı beslendim yani en azından bu kadar sağlıksız beslenmedim.
Ne olduysa 3.aydan sonra oldu canım aşırı abur cubur katkı maddeli şeyler çekiyor.Annem yok yanımda ve hiçbir zamanda olmayacak (aramız açık)ve beslenmemi çok etkiliyor.Canım bi yemek çektiği zaman yapmıyorum elim kolum kalkmıyor.Mesela makarna canım çektiği zaman makarneks yapıyorum tatlı bişeyler canım çektiği zaman 2 paket bisküvi çikolata...Yani anlıyacağınız elime hazır ne geçerse yiyorum şuana kadar 3 kilo aldım
Bugünde hazır nugget gibi piliç köfteler vardı 7 tane falan kızartım yedim yanında kola ve 2 tabak turşuyla
Ve şuan aşırı vicdan azabı çekiyorum herkes çiğköfteden bile uzak dururken ben bu kadar bilinçsiz besleniyorum
Ve inanın kendime çok kızmama rağmen ertesi gün aynı şeyleri tekrarlıyorum(sabah kahvaltısı yapıyorum akşam tencere yemeği yiyorum bu sağlıksız beslenmem genellikle ara öğünlerde oluyor)
Artık kendimden nefret ediyorum bişey deyin kızlar
İlla biri sivrilecek demi!!!Neden çocuk yapıyorsun ki? O günahsız bebeğe verdiğin zararı düşünmeyecek kadar nasıl bencil olabiliyorsun? Ve tek derdin kilo almak?
İradene sağlık.Benim bir arkadaşım su gibi kola içer normal bebeği de kendi de . .
Kola sağlıksız diye içmiyorum ben mesela. .
İyi yapmışsın canım :)Eşimle anlaştık:)Bundan sonra ben ısrar edersem dahi almayacak.
Amin inşallah. .❤İradene sağlık.
Rabbim tez zamanda senin gibi bilinçli iradeli bir anneye sağlıklı bir bebek nasip etsin insallah aminnn
Ben olsam eşim eve aldıkça çöpe atardımBende bir eş var bü... desem eve 10 paket büsküvi alır.Alma diyorum alıyor.Evde oluncada tutamıyorum kendimi
Peki bebeğinize birşey oldu muKorkutayim mi seni, ben aynisini yaptim son 3 ayimda hem gebelik sekeri hem gebelik tansiyonu cikti ustelik 40 kilo aldimhayatinin en buyuk pismanligi neydi dersen hamilelikte yedigim pisliklerdi derim.
Ay ne güzel alternatifler özellikle suya bayıldım bende su içinde İştahım kapanıyor bu abur cubur işinde yardımcı olur bana:)Allah kolaylık versin karşı koymak normalde de zor hele hamileyken :)) ben de Haziran sonunda doğum yaptım, yeni sayılırım yani Anlıyorum sizi. ben çok gözüm döndüğü zamanlarda hemen alırdım elime sürahiyi bardağı oturur su içerdim iki üç bardak.. Zaten yaz günü çok lazım hamileye.. Ondan sonra bir iki lokma atardım ne yiyeceksem kurtarırdım öyle. Bir de alternatif bul aburcubura.. Hurma, Antep karası, ceviz, badem çok yedim ben.
Allah size de kısmet etmiş ne güzel.. Değerini bilelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?